Ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα σε Samsung ue48h6400 και h6200

ευχομαι οντως να σου ερθει.αν σου ερθει,λογικα μου πουλανε φουμαρα στα μιντια.πρεπει να περασω απο κει για 4η φορα να μαθω τι γινεται

Άκου την δική μου ιστορία.Παραμονή πρωτοχρονιάς αποφασίζω και παραγγέλνω από ίντερνετ την 48h6400 από mediamarkt (θεσσαλονίκη)αφού μου έλεγε ότι υπάρχει σε απόθεμα.Μετά από μισή ώρα με παίρνουν τηλ. και μου λένε ότι έγινε λάθος και δεν υπάρχει σε απόθεμα και θα κάνει 1,5 μήνα για να έρθει.Τηλεφωνώ στα κεντρικά και ζητάω να ακυρωθεί η παραγγελία.Στις 3 Ιανουαρίου μου στέλνουν μνμ και μου λένε ότι η τηλεόραση είναι έτοιμη και μπορώ να παραλάβω.Αφού τους ρίχνω μερικά μπινελίκια γιατί είχα ήδη παραγγείλει από Ηλεκτρονική(σε 20 μέρες μου είπανε-σε 20 ήρθε,τόση συνέπεια)μιλάω ξανά με τα κεντρικά και ζητώ εγγραφη επιβεβαίωση για την ακύρωση της παραγγελίας.Άρα απ'ότι κατάλαβα μάλλον ήθελαν να μου πουλήσουν κάτι άλλο ,αλλά μόλις είδαν ότι την κάνω (δεν με πρόλαβαν) βρήκαν κατευθείαν την τηλεόραση.Οπότε μην φοβάσαι,πάρε την 6400 γιατί και το smart remote ,καλή μαγκιά είναι και τα 2 ζευγάρια γιαλιά θα έχεις αφού τα θέλεις.

κοιτα επειδη την 6400 την εχω δωσει παραγγελια απο τις 7 γεναρη,δεν νομιζω πως θα ερθει και ποτε.οποτε ψαχνομαι να δω αν οντως υπαρχει διαφορα με την 6200 περα απο την μη υποστηριξη σμαρτ κοντρολ,το οποιο δεν με ενδιαφερει και τοσο

Εχω την 556200 και φιλος την 48h6400 δεν θα βρειτε διαφορες.Οποια 6αρα και να παρεις απο θεμα εικονας θα ναι το ιδιο εδω πλησιαζουν την σειρα 7 αν εξαιρεσεις το 200αρι ultra clear panel.Mια καλυτερη επεξεργασια παιρνω απο την 8000 που εχω επισης με τα διπλα λεφτα κατα τα αλλα αν μου ελεγες να ξαναπαρω απο την αρχη tv σε σειρες 6 θα πηγαινα.Το μαυρο ειναι το ιδιο οποτε δεν εχει και νοημα

Εχω την 556200 και φιλος την 48h6400 δεν θα βρειτε διαφορες.Οποια 6αρα και να παρεις απο θεμα εικονας θα ναι το ιδιο εδω πλησιαζουν την σειρα 7 αν εξαιρεσεις το 200αρι ultra clear panel.Mια καλυτερη επεξεργασια παιρνω απο την 8000 που εχω επισης με τα διπλα λεφτα κατα τα αλλα αν μου ελεγες να ξαναπαρω απο την αρχη tv σε σειρες 6 θα πηγαινα.Το μαυρο ειναι το ιδιο οποτε δεν εχει και νοημα

με καλυψες απολυτα!αυριο κιολας παω για την 6200 που θα μου ερθει και φθηνοτερα.και αν καταφερω να παρω τις μεγαλυτερες ιντσες φθηνοτερα ακομα καλυτερα.ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια και την ανταποκριση τους.θα επιστρεψω συντομα με εντυπωσεις στο σχετικο νημα της τηλεορασης

δεν ξερω φιλε..πραγματικα ευχομαι αυριο να παραλαβουν και να την εχεις.ο,τι ενημερωση-εξελιξη και να υπαρχει στην παραγγελια σου,ενημερωσε και εδω για να ξερω πως να κινηθω

Επανέρχομαι όπως σου ειχα πει. Λοιπόν, μετατέθηκε η ημερομηνία παραλαβής απο 3/2 σε 5/2 δηλ αύριο. Δεν μου άρεσε αυτό, αλλά θα περιμένω μέχρι αύριο. Μου είπαν να τους ξαναρωτήσω αύριο. Οπότε θα επανέλθω αυριο βραδάκι με περισσότερα.

Επανέρχομαι όπως σου ειχα πει. Λοιπόν, μετατέθηκε η ημερομηνία παραλαβής απο 3/2 σε 5/2 δηλ αύριο. Δεν μου άρεσε αυτό, αλλά θα περιμένω μέχρι αύριο. Μου είπαν να τους ξαναρωτήσω αύριο. Οπότε θα επανέλθω αυριο βραδάκι με περισσότερα.

φιλε παρελαβες τελικα?αν οχι και φοβασαι για την εγκυροτητα της παραγγελιας σου,τοτε κινησου για την 6200.εγω τελικα την αγορασα και ειμαι ενθουσιασμενος.θα επιστρεψω το βραδυ,με πρωτες εντυπωσεις και σχολια στο σχετικο νημα

Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ απλά ... Φυσικά τα τεστ δεν τα εκανα ακομα οπότε κρατάω και μια "πισινή". Το smart control ολα τα λεφτα. Και youtube που δοκιμασα ταχυτατη!!! Δεν πρόλαβα να την ψαξω πολυ ακομα, γιατι λογω παιδιων δυσκολευομαι. Οι πρωτες εντυπώσεις πάντως είναι πολύ θετικές

Με γεια! Πραγματικά πολύ καλή η τηλεόραση (αν και την πήρα προχθές και δεν την έχω ψάξει καλά). Εχθές έβαλα να δω το maleficent σε 3d απο yify (πραγματικά πολύ καλό... ότι πιο καλό έχω δει σε 3d) και επίσης σε 3d (13gb sbs half 1080) το guardians of galaxy που καλό φαινότανε το 3d του αλλά δεν το είδα για πολύ. Θα το βάλω κάποια στιγμή να το δω όλο.

Απο ποιότητα τώρα σε όχι 3d, δοκίμασα και το nightcrawler (1080 web dl 4gb) και ήταν άψογη η εικόνα.