- 17 June 2006
- 10,573
Μαζί σου είμαι ρε συ! Απλώς λέω πως αν είναι να γίνει κάτι, να γίνει σωστά, να προσπαθήσουμε να περιοριστούμε κι εμείς δηλαδή, να μην ψωνίσουμε για 2 μέρες!

Μαζί σου είμαι ρε συ! Απλώς λέω πως αν είναι να γίνει κάτι, να γίνει σωστά, να προσπαθήσουμε να περιοριστούμε κι εμείς δηλαδή, να μην ψωνίσουμε για 2 μέρες!
Θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στο μπουκοτάζ... μόνο που από τις 10 του μηνός είμαι ήδη άφραγκος (ενοίκιο, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ασφάλεια αυτ/του ...και ...πάρ'τον κάτω!).
:hanged:
Αν δουλευεις 2 δουλειες και απο τη δευτερη σχολας στις 8 και θες μια ωρα για να γυρισεις σπιτι σου απο την κινηση, παλι καλα που προλαβαινεις κι 9 παρα πεντε να λες.........
μέσααααααααααα......
Αύριο η Λάρισα θα συμμετέχει παμψηφεί...
Είναι κλειστά η αγορά λόγω του πολιούχου της πόλης....
Χρήστο, η ουσία, κατ' εμέ βέβαια, είναι να αντιδράς με τον τρόπο που αρμόζει στο πρόβλημα που σε απασχολεί.
Αν εσύ θες να αγοράσεις ένα μπουκάλι γάλα και αντί να το αγοράσεις αύριο, το αγοράσεις από σήμερα, ούτε το κατάστημα, ούτε η γαλακτοβιομηχανία, ούτε ο παραγωγός θα θιγούν. Θα θιγεί μόνο ο υπάλληλος που θα τον στείλει ο καταστηματάρχης σπίτι του μερικές ώρες νωρίτερα από το κανονικό.
Τώρα κατά της ακρίβειας γενικώς και αορίστως, τι να μπορείς να κάνεις; Ε, το πρώτο είναι να κόψεις τα πιο ακριβά. Να πιεις καφέ στο Μήτσο και όχι στα Αστροδόλλαρα. Να πας σινεμά στο Άπλετον και όχι στο Plexorama. Να ψωνίσεις από το στοκατζήδικο και όχι από το Tanassi Kamini. Να αγοράσεις HD DVD και όχι Blu-ray (δεν ξεχνώ κ.τλ.).
+1000Μερικες φορες ειμαστε λιγο μονοχνωτοι η μου φαινεται?
Στο αντιστοιχο που κληθηκαμε ολοι να κλεισουμε τα φωτα δεν συμμετειχατε??? Ειπατε δεν ξανααναβω φως για ενα μηνα???
Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω.
Μερικες φορες νομιζουμε οτι ασκουμε "κριτικη" η δηλωνουμε την "αντιδραση" μας μονο και μονο επειδη κανουμε "αντιδραστικες θεωριες".
Δυστυχως αυτα δεν πιανουν πλεον. Εδω κοντευουν οπως λετε να μην πιανουν και οι πραξεις.........
Ασκηση θελετε να το πουμε , ασκηση λοιπον. Η ΟΥΣΙΑ ειναι οτι πρεπει να δηλωσουμε παρων σε οτι εκδηλωση διαμαρτυριας γινεται και με οποιον τροπο.
Εκτιμω οτι δεν μας μενει τιποτα αλλο πλεον.....
Θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στο μπουκοτάζ... μόνο που από τις 10 του μηνός είμαι ήδη άφραγκος (ενοίκιο, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ασφάλεια αυτ/του ...και ...πάρ'τον κάτω!).
:hanged:
Όποιον επίσης αντιληφθώ να αγοράζει κάτι σαχλαμαρίστικο ενώ ξέρει περί μποϋκοτάζ, αυτόματα τον βάζω στη λίστα των πολυεκατομυριούχων με κάθε συνέπεια αυτό...:a0210:
Όποιον επίσης αντιληφθώ να αγοράζει κάτι σαχλαμαρίστικο ενώ ξέρει περί μποϋκοτάζ, αυτόματα τον βάζω στη λίστα των πολυεκατομυριούχων με κάθε συνέπεια αυτό...:a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.