Οζονοθεραπεία: Άνθρακας ο Θησαυρός

Απάντηση: Re: Οζονοθεραπεία: Άνθρακας ο Θησαυρός

η δράση του δε για το στομάχι σαν χρήση για αντιόξινο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ !! 300 μαλόξ να πάρεις ,, την δουλειά που κάνει αυτό δεν ...
,

Ακριβώς έτσι ... :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Οζονοθεραπεία: Άνθρακας ο Θησαυρός

το όζον κάνει δουλεία ,,, το μηχανάκι αυτό καθε αυτό οζονίζει απλά το νερό, ναι το έχουν παρακάνει με την διαφήμηση ,,, για κάθε νοσο και μαλακία κλπ

αλλα ,, τα μασαζοκαλσόν τα θυμάσαι ? τα μηχανακια που κάνουν οικονομία ? τα αυθραστα πιάτα ? τα αθανατα καλσόν ? τους μαγικούς κορσέδες ? τα χιλιάδες τσαγια ματζούνια αδυνατίσματος ? τα αχρηστα οργανα γυμναστικής ? την κρέμα που μαυρίζεις τροπικά ? και και και και ...

που ήταν ο εοφ ? οεο ?

ε μετα απο αυτό αρχίζω και πιστευω ότι ισως και να κάνει πραγματικά καλή δουλεια ...

Καλά ρε ακόμα να φτιάξεις ένα plasma tweeter ?
Να έχεις να γουστάρεις μουσικές με οζοντα.

Πάντως την πρώτη φορά που είχα πάει σπίτι ιδιόκτητη μηχανής για όζον.
Μου δείχνει ένα μπουκάλι με διαφανές υγρό
Και μου λέει εγώ αυτό δε το αποχωρίζομαι
Όζον μου λέει

Ουζο άκουσα εγώ

Ε του λέω Βαλε και στην υγεία μας

Παρεξήγησης προφανώς :afro:

Χρησιμοποιώ χρόνια όζον στο ενυδρείο μου και αυτό που έχω να πω σε αυτούς που χρησιμοποιούν παρόμοιες συσκευές είναι ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Το όζον το ίδιο είναι τρομερά τοξικό με ισχυρές οξειδωτικές ιδιότητες, αλλά είναι και τρομερά ασταθές, οπότε διαλύεται σχεδόν αμέσως.
H χρήση του πρέπει να γίνεται μαζί με κατάλληλα φίλτρα άνθρακα ώστε να κατακρατώνται τυχόν επικίνδυνα ιόντα ή άλλα παράγωγα (που του δίνουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά) που προκύπτουν από τη δημιουργία του από το σπινθήρα της ηλεκτρικής εκένωσης.
Τα φίλτρα αυτά πρέπει να αλλάζονται τακτικά ανάλογα με τη χωρητικότητά τους.
Το νού σας...

Όζον,φραπελιά,παπούτσια με κομμένη φτέρνα,σαϊεντολογία,μαζαζοκαλσόν και απ' όσο ξέρω και το κλάσιμο θεραπεύουν πρωτίστως τον καρκίνο!

ΠΆΡΤΕ ΤΑ ΌΛΑ μαζί και σας εγγυώμαι σίγουρο αποτέλεσμα.

Και επειδή τελευταία έχω εισάγει και κάτι ομπρέλες θαλάσσης και δεν φύγανε,πάρτε και απ' αυτές,θεραπεύουν το ίδιο και αν πάσχετε και από κατάθλιψη σας περνάει και αυτή.Επίσης διώχνει και τους κιρσούς.

Όζον,φραπελιά,παπούτσια με κομμένη φτέρνα,σαϊεντολογία,μαζαζοκαλσόν και απ' όσο ξέρω και το κλάσιμο θεραπεύουν πρωτίστως τον καρκίνο!

ΠΆΡΤΕ ΤΑ ΌΛΑ μαζί και σας εγγυώμαι σίγουρο αποτέλεσμα.

Και επειδή τελευταία έχω εισάγει και κάτι ομπρέλες θαλάσσης και δεν φύγανε,πάρτε και απ' αυτές,θεραπεύουν το ίδιο και αν πάσχετε και από κατάθλιψη σας περνάει και αυτή.Επίσης διώχνει και τους κιρσούς.

:flipout::flipout:

εαν δε , φορέσετε και το γνωστό γελεκάκι του Μάκη τότε ποιος σας πιάνει !!!

Απάντηση: Re: Οζονοθεραπεία: Άνθρακας ο Θησαυρός

Χρησιμοποιώ χρόνια όζον στο ενυδρείο μου και αυτό που έχω να πω σε αυτούς που χρησιμοποιούν παρόμοιες συσκευές είναι ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Το όζον το ίδιο είναι τρομερά τοξικό με ισχυρές οξειδωτικές ιδιότητες, αλλά είναι και τρομερά ασταθές, οπότε διαλύεται σχεδόν αμέσως.
H χρήση του πρέπει να γίνεται μαζί με κατάλληλα φίλτρα άνθρακα ώστε να κατακρατώνται τυχόν επικίνδυνα ιόντα ή άλλα παράγωγα (που του δίνουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά) που προκύπτουν από τη δημιουργία του από το σπινθήρα της ηλεκτρικής εκένωσης.
Τα φίλτρα αυτά πρέπει να αλλάζονται τακτικά ανάλογα με τη χωρητικότητά τους.
Το νού σας...

Καθε ποτε δηλαδη?
(καθημερινη χρηση)

Re: Απάντηση: Re: Οζονοθεραπεία: Άνθρακας ο Θησαυρός

Καθε ποτε δηλαδη?
(καθημερινη χρηση)

Αυτό σου το λέει ο κατασκευαστής των φίλτρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οζονοθεραπεία: Άνθρακας ο Θησαυρός

Αυτό σου το λέει ο κατασκευαστής των φίλτρων.

Ο πατερας μου το χρησιμοποιει καθημερινα με φοβερα αποτελεσματα αφου μετα απο χρονιο προβλημα με το στομαχι του και τα εντερα του που του δημιουργουσαν μεχρι και πυρετο , εχει φτασει στο σημειο μετα απο 2 χρονια χρηση να μην του ξαναπαρουσιαστει τιποτα.
Θα τον ενημερωσω για την αλλαγη φιλτρου γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζει.

Thanks.

Νά διευκρινίσω κάτι.

Οι αρμοδιοτητες τού ΕΟΦ δεν ειναι μονον για τά φάρμακα..Οτι έχει περιπέσει σε αμαρτίες ,ειναι άλλο θέμα..

Ομως απο το 1963 με τον νόμο 1316 και άλλες νομικές τροποποιήσεις,που δεν ειναι τής αρμοδιότητάς μου έχει τις κάτωθι υποχρεώσεις:

ο ΕΟΦ ελέγχει:

Όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα, είτε προορίζονται για χρήση από ανθρώπους είτε είναι κτηνιατρικής χρήσεως.

Όλες τις ζωοτροφές που περιέχουν φαρμακευτικά πρόσθετα και τα ίδια τα πρόσθετα των ζωωτροφών.
Όλα τα τρόφιμα που προορίζονται για άτομα που χρειάζονται ειδική διατροφή και όλα τα συμπληρώματα διατροφής.
Όλα τα ιατρικά βοηθήματα.
Τα πάσης φύσεως καλλυντικά.
Όλα τα βιοκτόνα (εντομοκτόνα, παρασιτοκτόνα, μυοκτόνα κτλ).
Όλα τα σαπούνια που περιέχουν αρωματικές και χρωστικές ύλες και τα κρεμοσάπουνα χεριών. Το απλό πράσινο και λευκό σαπούνι, όλα τα ειδικά καθαριστικά χεριών κτλ. δεν ελέγχονται από τον ΕΟΦ αλλά από το Γενικό Χημείο του Κράτους.
Τα αρωματικά χώρου και αυτοκινήτων.
Τα απολυμαντικά και απολυμαντικά νερού στις πισίνες.
.......................................................................................................
Αντίθετα, ο ΕΟΦ δεν ελέγχει τα απορρυπαντικά και όλα τα υλικά καθαρισμού, των οποίων ο έλεγχος είναι στην αρμοδιότητα του Γενικού Χημείου του Κράτους. Ο ΕΟΦ δεν ελέγχει επίσης τα λιπάσματα και τα φυτοθρεπτικά προϊόντα, που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

..............................................................................................................................................................................
Ως εκ τούτου έχει σαφέστατο δικαίωμα παρέμβασης στην ''οζονοθεραπεία'' που θά μπορούσε να θεωρηθεί απο ''ιατρικό βοήθημα'' έως καί ''φαρμακευτικό προϊόν''..

Αυτό που ανέφερα οτι έγινε αποπειρα νά θεωρηθεί επίσημη Ιατρική πράξη στά Ταμεία ειναι γεγονός και μάλιστα προσκομίζονταν και βεβαιώσεις,πού απορρίπτονταν και δικαίως..

http://www.chemist.gr/2009/03/876/

Και εδω βρήκα ενα εξαιρετικό άρθρο ενος μοριακού βιολόγου ,πού σαφέστατα και επιστημονικά τεκμηριωμενα (πάντα κατά την γνώμη μου)απορρίπτει και το εξηγεί κιόλας τά περί ''οζονοθεραπείας''..
Μάλιστα κατά την γνώμη μου,γιατροί που τήν διαφημίζουν-αν ειναι μπακάληδες ή έχουν κατάστημα ψιλικών ας κάνουν οτι θέλουν-θάπρεπε να παραπέμπονται στον Ιατρικό Σύλλογο...

Αλλά εδώ δεν παραπέμπονται άλλα και άλλα...

Και εδω βρήκα ενα εξαιρετικό άρθρο ενος μοριακού βιολόγου ,πού σαφέστατα και επιστημονικά τεκμηριωμενα (πάντα κατά την γνώμη μου)απορρίπτει και το εξηγεί κιόλας τά περί ''οζονοθεραπείας''..
Μάλιστα κατά την γνώμη μου,γιατροί που τήν διαφημίζουν-αν ειναι μπακάληδες ή έχουν κατάστημα ψιλικών ας κάνουν οτι θέλουν-θάπρεπε να παραπέμπονται στον Ιατρικό Σύλλογο...

είναι πολλά τα λεφτά Σπύρο !!!!

ολα αυτα τα χρονια ειχα αυτη την απορια:

Μα είναι δυνατόν το όζον το οποίο είναι το κύριο συστατικό του δηλητηριώδους νέφους στην Αθήνα, από τη μία να προκαλεί θανάτους το καλοκαίρι σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μαζί με τη ζέστη, να ευθύνεται για τα αναπνευστικά προβλήματα χιλιάδων συνπολιτών μας, και από την άλλη να θεραπεύει πάσα νόσο, ειδικά αυτών που σχετίζονται με παθήσεις του αναπνευστικού; Για πόσο ηλιθίους μας περνάνε;

Read more: http://www.chemist.gr/2009/03/876/#ixzz1Wc0DPGoI

να'ναι καλα ο ανθρωπος που μου την ελυσε επιτελους.
Ειχα διαβασει ενα αρθρο στο ''περισκοπιο της επιστημης'' πριν δυο τρια χρονια που ελεγε περιπου τα ιδια πραγματα,οτι δηλαδη το οζον μπορει να χρησιμοποιηθει σε καποιες πολυ αυστηρα προκαθορισμενες περιπτωσεις κι οχι ως πανακεια που το παρουσιαζουν καποιοι.

«Ο Ε.Ο.Φ., στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας, απαγορεύει κάθε είδους διαφήμιση των συσκευών παραγωγής όζοντος, καθώς και κάθε σχετικό έντυπο που συνοδεύει τα προϊόντα αυτά, που περιλαμβάνουν ισχυρισμούς οι οποίοι προσδίδουν στο παραγόμενο οζονοποιημένο νερό θεραπευτικές ή προφυλακτικές ιδιότητες έναντι των ασθενειών. Οι ισχυρισμοί αυτοί εμπίπτουν στον ορισμό του φαρμάκου (βάσει της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ όπως ισχύει) και η διάθεση των αντίστοιχων προϊόντων στην αγορά προϋποθέτει την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας φαρμάκου από τον Ε.Ο.Φ. Τέτοια άδεια δεν έχει χορηγηθεί μέχρι σήμερα και επομένως, δεν είναι γνωστές οι επιδράσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό.»

Εξηγούμαι και 'γω περαιτέρω...

Οι δύο παραπάνω υπογραμμισμένες προτάσεις είναι κομβικές ώστε να θεωρηθεί η ανακοίνωση του Ε.Ο.Φ. αναρμόδια και καταχρηστική. Τι θα πει απαγορεύει τη διαφήμιση? (εδώ έγκειται η αναρμοδιότητα)

Επειδή, ο Ε.Ο.Φ. έχει μπερδέψει τα μπούτια του σε αυτή την ιστορία (θεραπευτικές ή προφυλακτικές ιδιότητες), καλό θα ήταν να ξαναδεί την ανακοίνωση και κυρίως τη διατύπωσή της.

Εν ολίγοις, αντί ν' ασχοληθεί με την παραπλανητική διαφήμιση στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του (που ενδεχομένως να έχει και ποινικές ευθύνες) καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η συσκευή θεωρείται φάρμακο (διαφημιστικά) και πως δεν της έχει χορηγηθεί άδεια. Δηλαδή, Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Ρώμης!!!

Εδώ έγκειται η διαφωνία μου με την παρέμβαση του Ε.Ο.Φ. χωρίς να υποστηρίζω καμμιά οζονοθεραπεία ή τις ''μαγικές'' της ιδιότητες. Ξαναρωτώ λοιπόν...

Θα βγάλει και ανακοίνωση απαγόρευσης των οργάνων γυμναστικής επειδή έχουν και αυτά θεραπευτικές και προφυλακτικές ιδιότητες βάσει των τηλεοπτικών διαφημίσεων που ως γνωστόν λένε και πέντε κουβέντες παραπάνω??

Αν ο Ε.Ο.Φ. δεν θεωρεί την οζονοθεραπεία ως θεραπεία ή ως φάρμακο, ας μην χορηγήσει την άδεια ούτε στη συσκευή ούτε να δώσει το οκ στα Ταμεία για την κάλυψη της δαπάνης. Αν θεωρεί ότι γίνεται παραπλανητική διαφήμιση με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία σε περίπτωση που αυτό το μαραφέτι βλάπτει, μαζεύει το υλικό και πάει στην Ευελπίδων.

Όπως είπα εγώ το χρησιμοποιώ στο ενυδρείο μου όπου έχει τελείως άλλη χρήση, για τον καλύτερο καθαρισμό του νερού απ τα οργανικά λήμματα και σε συνδυασμό με skimmer και φίλτρα ενεργού άνθρακα. Όπως κάνουν πχ και στις πισίνες...
Τα υπόλοιπα τα κρατάω με επιφύλαξη... ακόμα και σαν εικονικό φάρμακο να λειτουργεί βέβαια είναι καλό. Πάντα όμως με προσοχή.

Μα είναι δυνατόν το όζον το οποίο είναι το κύριο συστατικό του δηλητηριώδους νέφους στην Αθήνα, από τη μία να προκαλεί θανάτους το καλοκαίρι σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μαζί με τη ζέστη, να ευθύνεται για τα αναπνευστικά προβλήματα χιλιάδων συνπολιτών μας, και από την άλλη να θεραπεύει πάσα νόσο, ειδικά αυτών που σχετίζονται με παθήσεις του αναπνευστικού; Για πόσο ηλιθίους μας περνάνε;

Αυτό είναι λάθος...
το όζον είναι εξαιρετικά ασταθές αέριο και διασπάται σχεδόν αμέσως ξανά σε απλό οξυγόνο.
Το στρώμα του όζοντος στην ατμόσφαιρα (όπου και λόγω συνθηκών μπορεί να διατηρηθεί) βρίσκεται ψηλότερα από το νέφος και επηρεάζεται απο αυτό. Ο κίνδυνος το καλοκαίρι είναι από την τρύπα που δημιουργείται στο στρώμα του που πάυει να μπλοκάρει ακτινοβολίες, και όχι από το ίδιο το όζον...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οζονοθεραπεία: Άνθρακας ο Θησαυρός

Αυτό είναι λάθος...
το όζον είναι εξαιρετικά ασταθές αέριο και διασπάται σχεδόν αμέσως ξανά σε απλό οξυγόνο.
Το στρώμα του όζοντος στην ατμόσφαιρα (όπου και λόγω συνθηκών μπορεί να διατηρηθεί) βρίσκεται ψηλότερα από το νέφος και επηρεάζεται απο αυτό. Ο κίνδυνος το καλοκαίρι είναι από την τρύπα που δημιουργείται στο στρώμα του που πάυει να μπλοκάρει ακτινοβολίες, και όχι από το ίδιο το όζον...

οταν γινεται μετρηση των ρυπων στην ατμοσφαιρα,ενας ρυπος απ'ολους ειναι το οζον.
Το στρωμα της ατμοσφαιρας που αναφερεις,δεν εχει σχεση με την πιο πανω αναφορα.