Ozzy Osbourne [1948 - 2025]

Remembering Ozzy Osbourne and Black Sabbath
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο Rick Beato αποχαιρετά τον Ozzy και αναφέρει εν τάχει, ρεύματα και μπάντες που καθορίστηκαν απ'αυτόν.

Last edited by a moderator:
Από χθες που πέθανε και ο HULK νιώθω πολύ χάλια ψυχολογικά.
Κομμάτι κομμάτι χάνεται η εφηβεία μου. Που σημαίνει ότι μάλλον μεγάλωσα αρκετά.
Τους ευχαριστώ όλους για τις στιγμές που μου χάρισαν (LEMMY , DIO , OZZY , FREDDY ) HULK από άλλη σκοπιά.
Α στα διάλα που έλεγε και ένα άλλο κομμάτι της εφηβείας μου (ΨΑΛΤΗΣ).
Είμαι όμως και λίγο χαρούμενος που το κοριτσάκι μου ακούει και αυτήν την μουσική (μέσω των δικών μου ακουσμάτων) και λάτρεψε τα ελληνικά έργα με τους γνωστούς (Ψάλτη , Γαρδέλη , Παγκράτη κ.α.)

Αν και οι περισσότεροι θα πέσουν να με φάνε, συμφωνώ απόλυτα με την παρακάτω εικόνα ...

View attachment 255646
Εάν έγραφε, Did I have a good voice, θα συμφωνούσα, αν και χαρακτηριστική και απόλυτα ταιριαστή στα τραγούδια. Σαν singer και frontman όμως, ήταν στους κορυφαίους (εάν όχι ο κορυφαίος). Όπως και ο Dee Snider. Εκεί είναι λάθος το σκετσάκι, άρα άκυρο.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ποιοί είναι οι δύο ανάμεσα στον Mercury και τον Lemmy;
Ο ένας είναι ο DIO (απλα δεν του πολυμοιάζει). Ο άλλος δεν έχω καταλάβει ούτε έγω.

Νομίζω έχεις δίκιο Σπύρο. Cliff Burton!

Επιβεβαιώνεται ότι είσαι εκ των γκουρού του μεταλλοχώρου!

Last edited:
Αφού λοιπόν ταυτοποιήθηκαν όλοι, και όντως ανήκουν στον μεταλλικό χώρο, να πω αυτό που ήθελα από την αρχή:

Τι δουλειά έχει εκεί ο Mercury; Ένας pop ανάμεσα στους μεταλλάδες; Ο I-want-to-break-free!!! Έλεος!

• Like
Reactions: ihodemon
Νομίζω έχεις Σπύρο. Cliff Burton!

Επιβεβαιώνεται ότι είσαι εκ των γκουρού του μεταλλοχώρου!
Όχι και γκουρού. Το death metal με τράβηξε από τα γεννοφάσκια του, στα υπόλοιπα μπήκα αργότερα. (στα power metal δεν μπήκα ποτέ).

Η φάτσα κάνει μπαμ για Κλιφ..Με τα ΑΙ μπορεί να είναι οτιδήποτε.
Τσεκαρε εδώ κουβέντα με το chat.
Το βαρεσε η ζέστη στο κεφάλι.

Attachments

• Screenshot_2025-07-25-16-30-13-691_com.openai.chatgpt-1.jpg
    Screenshot_2025-07-25-16-30-13-691_com.openai.chatgpt-1.jpg
    142.4 KB · Views: 9
Mήπως λέω μήπως δεν είναι αποκλειστικά metal αλλά το πάει με την αξία + σκηνική παρουσία + μουσική ευφυΐα ? Κάπως έτσι μου κολλάει. Γιατί τουλάχιστον ΟΖΖΥ LEMMY FREDDY αν μην τι άλλο αυτοί οι 3 που ξέρω πολύ καλά τα είχαν περίσσια αυτά.
Τώρα αν βάλουμε ποιοι έπρεπε να είναι στην φωτό θα ήταν καμμιά 30αριά σε panorama style η φωτό.