P50S20 vs P50G20 - Δίλλημα

dimitris_s

New member
19 September 2010
10
Γεια σας παιδιά, και καλώς σας βρήκα.

Πριν κάνω αυτό το post, έχω ψαχτεί αρκετά, έχω διαβάσει τα άπειρα εντός avclub αλλά και σε sites του εξωτερικού.

H χρήση που θα κάνω στην TV θα είναι all around. Θα είναι συνδεδεμένη σε HTPC με XBMC, κάνα game, κατέβασμα torrents κτλ. Tα απολύτως βασικά δηλαδή, για hardcore πράγματα έχω το PC. :p Απο' κει και πέρα θα παίζει ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα, με κάποια HD κανάλια, και κυρίως ταινίες σε 1080/720p. Φυσικά η χρήση σε στατικά περιβάλλοντα θα είναι περιορισμένη. Θα υπάρχει screensaver και όλα τα σχετικά.

Είχα κατασταλάξει στην S20, επειδή την είδα από κοντά και έπαθα πλάκα, αλλά και επειδή τα λεφτά που ζητάει γι' αυτά που προσφέρει είναι πολυ τίμια.

Τις τελευταίες ημέρες (σήμερα :p), άρχισα να σκέφτομαι και την περίπτωση της G20.

Το ξέρω ότι η σύγκριση είναι σχετικά άνιση, και είναι λογικό και φυσικό ότι η G20 είναι καλύτερη από την S20, απλά θα ήθελα να μου σημειώσει κάποιος τα βασικά πλεονεκτήματα της g20 έναντι της s20. Δεν αναφέρομαι σε wifi, usb κτλ, αλλά σε ποιότητα απεικόνισης κτλ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Last edited:
την φτηνη παρε για να εχεις στο μελλον ποιο ευκολα δυνατοτητα αναβαθμισης

Σε απόλυτα σκοτεινό περιβάλλον οι διαφορές είναι πολύ μικρές
Άμα τις δείς δίπλα δίπλα σε μαγαζί θα καταλάβεις ότι η G εχει πολύ λιγότερες αντανακλάσεις

Εξαρτάται από τον χώρο σου και τις συνθήκες θέασης για το ποιά σου ταιριάζει

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Την TV θα την πάρω από Βουλγαρία παίδες, που υπάρχει ακόμη απόθεμα. :)

Πάω full για την S20 λοιπόν. :D

ειναι ομως συμβατες οι βουλγαρικες με το ελληνικο συστημα?
εχει εγγυηση η βουλγαρικη ?

εγω στη θεση σου θα επερνα αυτη που ειναι και 3D εχει media player ειναι ποιο ομορφη και εχει εικονα περιπου ιδια με την G20 ενω ειναι και ποιο φτηνη.

http://www.skroutz.gr/s/272101/Samsung-PS50C6900-50.html?keyphrase=Samsung+PS50C6900+50

τσεκαρε την αμα διαθετεις τα χρηματα που ζηταει

Το ξέρω ότι η σύγκριση είναι σχετικά άνιση, και είναι λογικό και φυσικό ότι η G20 είναι καλύτερη από την S20, απλά θα ήθελα να μου σημειώσει κάποιος τα βασικά πλεονεκτήματα της g20 έναντι της s20. Δεν αναφέρομαι σε wifi, usb κτλ, αλλά σε ποιότητα απεικόνισης κτλ.

G20 και S20, φοράνε το ίδιο πάνελ, με διαφορετικό προστατευτικό μπροστά. Όσον αφορά τη δυνατότητα μέγιστης φωτεινότητας και μαύρου στο σκοτάδι, είναι ίδιες. Το προστατευτικό της G20 όμως, είναι τύπου φιλμ, με αποτέλεσμα να μην έχει τις ανακλάσεις εν είδει ειδώλων σε θέαση από γωνία, ενώ και η αντι-ανακλαστική επίστρωση είναι σαφώς καλύτερη.

Επιπλέον, η G20 διαθέτει μακράν πιο εκτεταμένο μενου ρυθμίσεων, που περιλαμβάνει και CMS, για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με καλιμπράρισμα.

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις παιδιά. Αυτές τις μέρες πάω να τσιμπήσω την S20 τελικά. Βουλγαρία είμαι λόγω σπουδών, και παίζουν αποθέματα ακόμη εδώ, στα μεγάλα πολυκαταστήματα.

:)

hey Δημήτρη!!! Τι λέει φίλε!??Εδώ και κάνα 4μηνο έχω την 50S20 αφού πρώτα με συμβούλεψαν τα παιδιά.Φίλε η τηλεόραση είναι super.Το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις είναι αυτό με τις αντανακλάσεις.Εγώ έχω "σκοτεινό" σαλόνι και είναι οκ.Καλές αγορές man