p50u30 αγορα;

Μακαρι να ειχαν ολοι οχι 300 ευρω πανω ωστε να παρουν την G30 αλλα 1300 ωστε να παρουν την VT30. Ετσι οπως ειναι τα πραγματα ομως τετοια δυνατοτητα δεν υπαρχει.

Με η χωρις IFC μια χαρα ειναι (για να μην πω οτι ειναι σουπερ) η U30 για τον μεσο καταναλωτη.

Α, εγώ το μέσο καταναλωτή δεν τον έχω γνωρίσει, και δεν ξέρω αν του είναι σούπερ μια τηλεόραση με διπλό είδωλο στην κίνηση.
Θα ήθελα να τον γνωρίσω όμως, για να δω αν είναι φτωχούλης και του αρμόζει μόνο μια τηλεόραση χωρίς IFC, όπως αναφέρεις.
Ελπίζω μόνο πραγματικά να μείνει ευχαριστημένος, και να μην ρωτάει αργότερα γιατί η γραμμές στο γήπεδο τρεμοπαίζουν στις μπαλιές...

[Το πόστ αυτό δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το μέλος που άνοιξε το παρών νήμα. Δεν κάνω κανένα σχόλιο για την οικονομική κατάσταση κανενός - ο καθένας μπορεί να αγοράσει όσο φθηνή ή ακριβή τηλεόραση θέλει.
Προσπαθώ να σατιρίσω την άποψη περί "μέσου καταναλωτή", ο οποίος δεν αξίζει να μάθει όλα τα θετικά/αρνητικά και να αποφασίσει μόνος του τι θα αγοράσει, και πρέπει να του υπαγορεύσω εγώ τι είναι καλό για εκείνον. Και φυσικά λαμβάνοντας υπ' όψιν την πολιτική κατάσταση...]

Παίδες, προχθές πήγα στο public να δω την συγκεκριμένη τηλεόραση μιας και είμαι ενδιαφερόμενος κυρίως μετά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα ότι οι Plasma αλλά κυρίως ότι οι Panasonic θεωρούνται οι καλύτερες.
Όμως απογοητεύτηκα, σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις lcd και led που ήταν δίπλα.
Και δεν μιλώ για την ποιότητα της εικόνας γιατί όπως έχετε πει και οι πιο ειδικοί εδώ μέσα δεν πρέπει να συγκρίνω τηλεοράσεις σε συνθήκες καταστήματος ή ότι θέλει στρώσιμο, αλλά στην κίνηση είχε μια ενοχλητική θολούρα που δεν το έβλεπα στις περισσότερες led που ήταν δίπλα.
Να πω ότι έπαιζε ένα βίντεο με κινούμενα σχέδια (με κάτι σκυλιά και γατιά)
Επίσης αντανάκλαση δεν είδα.
Αν δεν είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ για τις Plasma θα την είχα απορρίψει πανηγυρικά ειδικά αυτό με την κίνηση πολύ χάλια, τι να πω.

Παίδες, προχθές πήγα στο public να δω την συγκεκριμένη τηλεόραση μιας και είμαι ενδιαφερόμενος κυρίως μετά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα ότι οι Plasma αλλά κυρίως ότι οι Panasonic θεωρούνται οι καλύτερες.
Όμως απογοητεύτηκα, σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις lcd και led που ήταν δίπλα.
Και δεν μιλώ για την ποιότητα της εικόνας γιατί όπως έχετε πει και οι πιο ειδικοί εδώ μέσα δεν πρέπει να συγκρίνω τηλεοράσεις σε συνθήκες καταστήματος ή ότι θέλει στρώσιμο, αλλά στην κίνηση είχε μια ενοχλητική θολούρα που δεν το έβλεπα στις περισσότερες led που ήταν δίπλα.
Να πω ότι έπαιζε ένα βίντεο με κινούμενα σχέδια (με κάτι σκυλιά και γατιά)
Επίσης αντανάκλαση δεν είδα.
Αν δεν είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ για τις Plasma θα την είχα απορρίψει πανηγυρικά ειδικά αυτό με την κίνηση πολύ χάλια, τι να πω.

Εγώ δεν θα κοίταζα την U30, θα κοίταζα από S30 και πάνω.
H U20 στην κίνηση έχει θέμα με υλικό PAL (τουλάχιστον). H U30 τα ίδια χαρακτηριστικά έχει, δεν βλέπω καμιά βελτίωση...

Α, εγώ το μέσο καταναλωτή δεν τον έχω γνωρίσει, και δεν ξέρω αν του είναι σούπερ μια τηλεόραση με διπλό είδωλο στην κίνηση.
Θα ήθελα να τον γνωρίσω όμως, για να δω αν είναι φτωχούλης και του αρμόζει μόνο μια τηλεόραση χωρίς IFC, όπως αναφέρεις.
Ελπίζω μόνο πραγματικά να μείνει ευχαριστημένος, και να μην ρωτάει αργότερα γιατί η γραμμές στο γήπεδο τρεμοπαίζουν στις μπαλιές...

[Το πόστ αυτό δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το μέλος που άνοιξε το παρών νήμα. Δεν κάνω κανένα σχόλιο για την οικονομική κατάσταση κανενός - ο καθένας μπορεί να αγοράσει όσο φθηνή ή ακριβή τηλεόραση θέλει.
Προσπαθώ να σατιρίσω την άποψη περί "μέσου καταναλωτή", ο οποίος δεν αξίζει να μάθει όλα τα θετικά/αρνητικά και να αποφασίσει μόνος του τι θα αγοράσει, και πρέπει να του υπαγορεύσω εγώ τι είναι καλό για εκείνον. Και φυσικά λαμβάνοντας υπ' όψιν την πολιτική κατάσταση...]

Περιττό να σας πω οτι δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι IFC, αλλά η ερώτηση μου είναι η εξής: για να βλέπω μπάλα χωρίς αυτά που αναφέρεις τι πρέπει να πάρω;
Με την Sony 40X3500 που έχω δεν παρουσιάζει προβλήματα με θολούρες στο γήπεδο/γραμμές/μπάλα...

Μπερδεύτικα κι'άλλο τώρα που διάβασα αυτό το θέμα, ενώ είχα ψιλοκαταλήξει σε Plasma (U30 πιθανόν ή pk350)

Last edited:
Να πάρεις ένα μοντέλο που δεν θα έχει πρόβλημα στον χειρισμό σημάτων 50 Hz. Η U30 θα έχει. Στις πανασόνικ, το IFC (η παρεμβολή/interpolation - δημιουργία νέων καρέ) καλύπτει το πρόβλημα, οπότε αν θες πανασόνικ, βλέπεις από S30 και πάνω.
Για LG δεν ξέρω να σου πω. Δεν είχα ποτέ...
Η U20 που έχω με τον απλό διπλασιασμό καρέ έχει διπλό είδωλο στα 50 Hz.

..πώς είναι δυνατόν η 42G30 να πωλείται φτηνοτερα απο την 42S30;

Re: Απάντηση: p50u30 αγορα;

..πώς είναι δυνατόν η 42G30 να πωλείται φτηνοτερα απο την 42S30;

είναι τιμές τιμοκαταλόγου αυτές. οι street θα είναι χαμηλότερες - κάτω από τα 880 της g30.