p55st60 ή άλλη 55αρα lcd-plasma για gaming ταινιες ?

jimmius

Established Member
18 November 2010
212
Γεια σας παιδια ζαχαρωνω να παω στις 55'' budget εως 1800 αλλα τωρα με την προσφορα electronet ειναι πολυ δελεαστικη η st60. Το θεμα με το Input lag ειναι σοβαρο προβλημα για gaming καποιος που την εχει ισως μπορει να με διαφωτισει.
Αλλιως τι αλλο θα προτεινατε. Δεν με πειραζει αν ειναι lcd η Plasma

θελω να εχει καλη εικονα καλα μαυρα καλη κινηση δεν με προβληματιζει τοσο το image retantion εχω στρωσει 46st30 με πολλες ωρες gaming και το παραμικρο προβλημα.

ξερω πως για αυτα που ψαχνω η πλασμα ειναι μονοδρομος αλλα με κολλαει το input lag στην st60. Ισως μπορω να βρω st50 αλλα 1800 ευρω που ειναι σημαντικα πιο πολλα και με αναμονη παραδοσης

Ειμαι διατεθημενος να κανω εναν συμβιβαζμο στην εικονα αλλα οχι μεγαλο για μια lcd με μικρο input lag

Αφου καταφέρες να στρωσεις πλάσμα με gaming χωρις πρόβλημα προχωρά στην πλάσμα. Απλως να ξέρεις οτι ή δεν είσαι πολυ παρατηρητικος ή πολυ τυχερός!

Γιατι οι περισσότεροι απο την σειρα 30 της πανασονικ είχαμε και έχουμε σποραδικά λογότυπα συνεχώς να παραμένουν για καποιο χρονικό διάστημα στην οθόνη.

Ειναι το.δευτερο πανελ το πρωτο ειχε προβλημα ηταν πιο φωτεινο απο τη αριστερη μερια μετα απο 200 ωρες περιπου το εμφανισε. Αυτο το πανελ ειχε και αποτυπωμα πολυ αχνο απο αντ1. Το καινουριο πανελ ειναι αψογο και δεν εχει κανενα σημαδι burn in τσεκαρισμενο σε καρτελεσ μονοχρωμες.

Τεσπα στο θεμα μας με την st60 λετε να ξενερωσω με το input lag.

Ps60f5500 τι λεει σε σχεση με τις πανι ?

Ναι yperion σε ευχαριστω την ειχα δει την 805 αλλα δεν ξερω τι παιζει απο εικονα και κινηση σε σχεση με την st60. Ειναι πολυ χειροτερη η 805 ?

Ok ευχαριστω θα το κοιταξω απλα ρωταω εδω γιατι.εκτιμο ιδιαιτερα την αποψη τον μελλων. Πιο πολυ απο.τα ματια μου στο περιβαλον που θα την δω σε καποιο καταστημα με πολυ φως και ρυθμισεις οτι ναναι. Μια τελευταια ερωτηση το.pentile της f5500 ειναι πολυ ασχημο ε ?