ΠΑΕΙ Η 50'' LG...

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,432
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Σήμερα το απόγευμα και ενώ έβλεπα ειδήσεις,ακούστηκε ένα ωραιότατο τσαφ και η τηλεόραση-LG 50 PX4RV- σταμάτησε να προβάλλει εικόνα ενώ συνέχιζε ο ήχος.Η τηλεόραση είχε νοσηλευθεί στα 2 χρόνια που την έχω και εντός εγγύησης άλλες 2 φορές στο service για το ίδιο περίπου πρόβλημα.Τότε πατώντας το on,η τηλεόραση άνοιγε μεν,ακουγόταν μόνο ήχος,χωρίς να προβάλλει εικόνα αλλά όταν την έβγαζες από την πρίζα και την ξαναέβαζες,συνερχόταν.Σήμερα κανένα κόλπο δεν πιάνει,οπότε την Δευτέρα θα ειδοποιήσω την εταιρεία για να επισκεφθεί το service έτσι ώστε ν´ακούσω ξανά το "θέλει αλλαγή η πλακέτα".

Με τιμώρησε η ρουφιάνα γιατί άκουγε διάφορες συζητήσεις τον τελευταίο καιρό για 60άρες...

Υ.Γ.
Σεραφείμ ετοιμάσου:flipout::flipout::flipout:

Η δικιά μου η 33αρα CRT 4/3 11ετίας...γιατι δεν χαλνάει ποτέ να πάρω κι εγω κάτι πιο σύγχρονο;

Τελικά αγόρασα την 50PG7000.Επισκεύασα την παλιά με κόστος 380 ευρώ και μου έκαναν μια έκπτωση 250 ευρώ για την αγορά της καινούριας.Η παλιά θα φυλαχτεί στην αποθήκη και θα μεταφερθεί στο εξοχικό μόλις το αποπερατώσω.

Σωκράτη μεγειά!

Μόλις τώρα είδα τα μηνύματά σου και δεν σου κρύβω πως άρχισα να φοβάμαι.
Ελπίζω να τη γλυτώσω.

Πόσα σου πήγε η νέα 50άρα?

Re: Απάντηση: ΠΑΕΙ Η 50'' LG...

εεεεεε,χμμμμμμμμ,σα να καθυστέρησα λίγο.1.100 περίπου Σεραφείμ,αλλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Καλησπέρα φίλε μου,

Γράψε καμιά εντύπωση γιατί πρέπει να είσαι από τους λίγους που πήραν αυτό το μοντέλο και με ενδιαφέρει.