παει ο κλωνος τωρα τι ??????? dm800 ??

kernel panic

AVClub Enthusiast
18 November 2008
970
Κεφαλλονιά
[FONT=&quot]σε μια εβδομάδα πάει ο κλώνος(dm500). Το ξεπέρασα .........
Τώρα τη κάνουμε ??????
από αυτά μου γράφετε για dm800 με πάτε άλλα πραγματικά δεν θα ήθελα να δώσω τόσα χρήματα. Ποια η λύση ?
λοιπόν για να με καταλάβετε (για να με βοηθήσετε καλυτέρα στην επιλογή μου) θα πρέπει να είναι [/FONT]

• [FONT=&quot]HD[/FONT]
  • [FONT=&quot]DVB-s2[/FONT]
  • [FONT=&quot]PVR (όχι απαραίτητα )[/FONT]
  • [FONT=&quot]ethernet (τη άλλο )[/FONT]
  • [FONT=&quot]θα είναι client όποτε μάλλον δεν μου χρειάζονται οι server [/FONT]
[FONT=&quot]τοις γνώμες σας ανυπομονώ...................[/FONT]

Απάντηση: παει ο κλονος τωρα τι ??????? dm800 ??

Αφού επιμένεις να το ακούσεις ορίστε:
Πάρε τον 800 για να είσαι πιστοποιημένος σε όλα.

(έλα, παραδέξου το, λίγη ώθηση θέλεις.. :grinning-smiley-043)

Απάντηση: παει ο κλονος τωρα τι ??????? dm800 ??

Αφού επιμένεις να το ακούσεις ορίστε:
Πάρε τον 800 για να είσαι πιστοποιημένος σε όλα.

(έλα, παραδέξου το, λίγη ώθηση θέλεις.. :grinning-smiley-043)

Δινω και εγω λιγη ακομα-bye--bye-

τα πράγματα είναι απλά αφού θα τον αγοράσεις τον 800αρι γιατι το καθυστερείς ??:slapface:

ela re paidia dikste ligo eleos........
eixa xronia na asxoli8w me ta doriforika kai twra me exete prizosei gia ta kala

akoou dikaiologies pros gyneka (8a to balw to 500 sto ypnodomatio den epise)
Αγαπητέ τα χαρακτηριστικά που ζητάς, μόνο κάποιος linux δέκτης μπορεί να σου τα προσφέρει.
Από αυτούς που κυκλοφορούν, δηλαδή Kathrein - IP Box - Dreambox, ο πιο ευέλικτος είναι ο τελευταίος.

Ενα απο τα καλά του 800αρη...ειναι ότι μπορεί να υποτιμολογηθεί άγρια στην σύζυγο! Με τις διαστάσεις που έχει εγω τον χρέωσα 150 ευρώ και ούτε καν διανοήθηκε ότι μπορεί να στοιχίζει περισσότερο!

εγώ θελω να τον δει πουθενά να διαφημίζεται με τιμή να δω τι θα κάνεις μετά....................:guitarist:

Επειδή κι εγώ ψήνομαι, τα προβλήματα υπερθέρμανσης ξεπεράστηκαν; Η ποιότητα εικόνας σε απλά είναι αρκετά καλή (ή να περιμένω τον 8000);

Απάντηση: Re: παει ο κλωνος τωρα τι ??????? dm800 ??

Ενα απο τα καλά του 800αρη...ειναι ότι μπορεί να υποτιμολογηθεί άγρια στην σύζυγο! Με τις διαστάσεις που έχει εγω τον χρέωσα 150 ευρώ και ούτε καν διανοήθηκε ότι μπορεί να στοιχίζει περισσότερο!

Υπάρχουν και καλύτερα Φίλιππε!

Όταν τον παρουσίασα στο σπίτι, ρωτά η γυναίκα μου:
" Τι είναι αυτό που πήρες πάλι??? "
"Αγάπη μου, ήμουνα σε ένα φίλο με δορυφορικά και είχε αυτόν το μικρό δέκτη σε προσφορά, μόνο 50 και τον πήρα, γιατί ήταν ευκαιρία!!"
...κι απαντάει:
"Σε τέτοιες βλακείες πάς και δίνεις συνέχεια τα λεφτά σου!!" :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043

Υπάρχουν και καλύτερα Φίλιππε!

Όταν τον παρουσίασα στο σπίτι, ρωτά η γυναίκα μου:
" Τι είναι αυτό που πήρες πάλι??? "
"Αγάπη μου, ήμουνα σε ένα φίλο με δορυφορικά και είχε αυτόν το μικρό δέκτη σε προσφορά, μόνο 50 και τον πήρα, γιατί ήταν ευκαιρία!!"
...κι απαντάει:
"Σε τέτοιες βλακείες πάς και δίνεις συνέχεια τα λεφτά σου!!" :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043

Και έρχεται ένας φίλος σου στο σπίτι, βλέπει το μηχάνημα και αναφωνεί: "Πω, πωωω ωραίο μηχάνημα. Το σκεφτόμουνα κι εγώ αλλά λίγο ακριβό όμως δεν είναι 500 Ευρώ;"

Μετά θα μας πεις και αν φοριέται καλύτερα σαν κολάρο :behead: ή σαν καπέλο. :flipout::flipout:

Μετά θα μας πεις και αν φοριέται καλύτερα σαν κολάρο :behead: ή σαν καπέλο. :flipout::flipout:

Για αυτό:

1. Το έχω κρυμμένο σε ντουλάπι, οπότε δεν φαίνεται :antlers:
2. Έχω φίλους που δεν ασχολούνται με τα δορυφορικά :flipout: :grinning-smiley-043

Για αυτό:

1. Το έχω κρυμμένο σε ντουλάπι, οπότε δεν φαίνεται :antlers:
2. Έχω φίλους που δεν ασχολούνται με τα δορυφορικά :flipout: :grinning-smiley-043

1) Τότε μάλλον θέλει και aircondition μέσα στο ντουλάπι.:devil-smiley-029:
2) Τελικά αυτό έχει και τα καλά του. -bye-

Εγω οτι φιλους εχω μου λενε

-Τι τα θες ρε αυτα στο internet σε 5 λεπτα το εχεις κατευασει!!!!

Μια φορα κόντεψα να την πατήσω, με το tvix dvico 4100 που μαζί με τον σκληρό δίσκο μου στοίχισε 450 ευρώ ενω τιμολογήθηκε...180! (Εχει περασει καιρός...οι τιμές έπεσαν μετά)
Λιγο καιρο μετα που το πήρα ήρθε φιλος στο σπιτι (όχι μιλημένος) και εντυπωσιάστηκε απο το hi def στον προβολέα και άρχισε να μου ζητάει να αγοράσω ένα 4100 και γι αυτόν με 180! Είδα κι έπαθα να τον πείσω ότι αφου ειναι άσχετος με ίντερνετ και με συγχρονισμούς υπότιτλων...το μηχανάκι δεν κάνει γι αυτόν!

Βρε παιδια γιατι δεν το λετε στις γυναικες σας?

Πιστευω θα καταλαβουνε αφου ξερουν πως ειναι η τρελα σας, οι γυναικες γενικα παθιαζονται πιο συχνα απο τους αντρες, ξερουν τι σημαινει παθος.. Απλα πιστευω πως αδικα τους κρυβετε την αληθεια.. Και περα απ τις πλακες που κανουμε, πραγματι αν καποτε αποκαλυφθει η γυναικα που ειναι ον που παθιαζεται πως νομιζετε θα αντιδρασει οταν μαθει πως ο συντροφος της της ελεγε ψεμματα ολο αυτον τον καιρο? Εκτος αυτου ομως πιστευω πως τους αξιζει να μαθουν την αληθεια..

Γι αυτο θα προτεινα ολοι μαζι οι οχτακοσαρακηδες σαν μια ομαδα να πειτε στις συντροφους σας την αληθεια και πιστευω πως θα την εκτιμησουν και ισως κιολας να αναρωτηθουν: Τι χαζη που ειμαι? Εκανα τον Γιωργο να φοβαται να μου πει ποσο κανει αυτο το κουτακι.. Μηπως πρεπει να χαλαρωσω λιγο?

Βεβαια θα μου πειτε εξω απ το χορο καλα τα λες μητσακο (Φοιτητης ειμαι ακομα)...

:flipout::flipout:ρε τρελε τι ειναι αυτο παλι ,τιποτα βρε τις λεω να κατι για να περνω την ωρα μου και ποσο το πηρες και και μην πεις τρελε οτι το πηρες και αυτο 50 ευρω οχι βρε τι λες που θα δωσο εγω 50 ευρω τρελαθηκες να 20 ευρω το πηρα,αααα για αυτα εχεις 20 αλλα για κατι αλλα δεν εχεις ετσι ,στασου βρε γυναικα πες μου αγαπη μου τι θες!!!!!!!!θελω να με πας στην μανα μου μια βολτα ,καλα για δε το λες τοσο καιρο να σε παω διοτι θελω να παρω κατι ποιο ακριβο :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Οταν λέμε στις γυναίκες μας όλο το ποσόν...η αγορά μας στοιχίζει διπλά, αφού πληρώνουμε τουλάχιστον το ισόποσο σε "αντισταθμιστικές αγορές" (πχ χαλιά, σκρίνια, αμπαζουρ και αλλες τετοιες βλακειες!)
Επιπλέον, εγω τουλάχιστον έχω την αίσθηση ότι και η γυναίκα μου......υποτιμολογεί τις δικές της αγορές, οπότε ουσιαστικά πατσίζουμε! (Σιγα να μην ξερω κι εγω πόσο στοιχίζουν οι "ευκαιρίες" που μου λεει ότι βρηκε...)