Ναι, είναι τα 10ιντσα των RF-7. Του γυάλισαν του σπόρου...
τι λειτουργία έχει το phase plug, αλήθεια;
Διορθώνει χρονικώς τις μονάδες χαμηλών/ψηλών; Βοηθάει στην περίθλαση των κυμάτων; Κρύβει τσαπατσουλιές στην κατασκευή του μεγαφώνου; Τι;
Διάφορες συχνότητες παράγονται από διαφορέτικά σημεία του κώνου. Προς το κέντρο, το πρόσθετο (phase plug) βοηθάει να μειώνεται intermodulation. (Κι'άλλα πολλά κι'ωραία)τι λειτουργία έχει το phase plug, αλήθεια;
Διορθώνει χρονικώς τις μονάδες χαμηλών/ψηλών; Βοηθάει στην περίθλαση των κυμάτων; Κρύβει τσαπατσουλιές στην κατασκευή του μεγαφώνου; Τι;
παντως αυτα δεν ακουγονται παιδια.
ειναι αισθητικο το θεμα.
νομίζω στους 2200 τα κόβει το κροσόβερ τα δικά μου....
είχα βάλει τα fostex να παίζουν για να στρώσουν, αλλά ο πιτσιρικάς έχωσε το δάχτυλο του και έβαλε μέσα τον ένα κώνο .........
φτιάχνεται ??? ή να παραγγείλω άλλο ????
Γι'αυτο τα μαζεψα ΟΛΑ πριν 2 χρονια και βαλε!
Οταν τον ειδα να σπρωχνει τις μεμβρανες των MG12 και ακουσα τα χραααατςςςς.......
Η ζημιά ευτυχώς είναι μικρή στην περίπτωσή σου. Δοκίμασε προσεκτικά με λίγο σελοτέιπ αλλά μην επιμείνεις ιδιαίτερα αν το δεις να σε δυσκολεύει γιατί υπάρχει περίπτωση να το χαλάσεις περισσότερο. Κι εφόσον δεν ακούς και διαφορά καλύτερα ξέχασέ το και μην σκας!
Η ζημιά ευτυχώς είναι μικρή στην περίπτωσή σου. Δοκίμασε προσεκτικά με λίγο σελοτέιπ αλλά μην επιμείνεις ιδιαίτερα αν το δεις να σε δυσκολεύει γιατί υπάρχει περίπτωση να το χαλάσεις περισσότερο. Κι εφόσον δεν ακούς και διαφορά καλύτερα ξέχασέ το και μην σκας!
αν σου πω ότι σήμερα ξεβίδωσα το επάνω για να δω εάν μπαίνει ...δάχτυλο από πίσω (...τσουκ!).
Κόντεψε να μου πέσει μόλις έβγαλα την τελευταία βίδα, πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά το μεγάφωνο. Αφού είχε έναν μαγνήτη... να!
Είναι τόσο σκληρό το υλικό του phase plug που δεν το τραβάει με τίποτα το σελοτέηπ. Το αφήνω μην μείνω με το μεγάφωνο στο χέρι και το χρησιμοποιώ δίκην αλτήρα στη γυμναστική.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.