ΠΑΓΙΔΑ CD COMPILATION.

Θα τα βάζω κι εγώ ένα ένα γιατί αλλιώς θα αδικήσω ύμνους που δεν πρέπει.
Θα ρίξω περισσότερο το βάρος στην ατμόσφαιρα και λιγότερο στους στίχους, αν και δυο-τρεις επιλογές αναπόφευκτα θα μιλούν ξεκάθαρα για το ζήτημα..

1. Two Lone Sowrdsmen - taste of our flames

Τα υγρά γυναικεία φωνητικά μπροστά απ'τη μαύρη καπνίλα της καύσης του έρωτα δεν περνιούνται απαρατήρητα.
θα πάρει το αρχικό μήνυμα πως εδώ δεν σαχλαμαρίζουμε...

1. The Ship Song - Nick Cave & the Bad Seeds, το κάλεσμα να έρθει κοντά
2. Dreamtime - The Heart Throbs, για να χαλαρώσουμε "...so tired of everything..."
3. The Pan Within - Waterboys, για να την μαγέψω
4. Maybe an Angel - Heather Nova, για τα σορόπια
5. Do you Love me? - Nick Cave & The Bad Seeds, για το πάθος

Η β' μεριά αργότερα... Όταν μου ξανάρθει έμπνευση...
Είμαι σε καλό δρόμο, πάντως για να την ρίξω, ε?

και...
6. Evidence - Faith No More, γιατί το γουστάρω
7. Blood, Sugar, Sex Magic - Red Hot Chilli Peppers, για άγρια πράματα
8. Wild is the wind - David Bowie, το οποίο το παίξατε ήδη, αλλά το βάζω κι εγώ γιατί είναι ΥΜΝΟΣ
9. Roads - Portishead χωρίς αιτιολογία
10. Αποσπερίτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου, παιγμένο από τα χεράκια μου με τον τζουρά μου... Αν αντέξει κι αυτή την τελευταία δοκιμασία, πάει να πει πως με έχει λατρέψει...

Μάριε δεν τη γλυτώνει η κυρία μ'αυτά...:a0210:
Κι ο τζουράς είναι must...

2. Trans Am - Different kind of love

Έτσι και μπει στο πνεύμα των ψιθύρων που πλέκουν το μπάσσο με τα φωνητικά, η ομολογία της μπήκε στις ράγες...

Αλλο το ταμπούρο, αλλο ο ταμπουράς και σαφώς άλλο το ...ταμπούρι :grinning-smiley-043

http://www.musipedia.gr/index.php/%CE%A4%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%82

0176-04.jpg

Last edited:
Λοιπόν, εξαιρετικά ενδιαφέρον νήμα, μια γεύση και από εμένα.
1.que quiste-Jennifer Lopez
2.Land of Confusion -Genesis
3.Me gusta -Manu Chao
4.I'd like to change the world -10 Years After
5.Lullaby- The cure
6.Me & My monley - R.Williams
7.Send me an Angel -Scorpions
8.Born to be Wild -Steppenwolf
9.Back on the chain gang-Pretenders
10.Mr Robotto- Styx
11.Smooth - Carlos Santana
12.Amerikhastan-Megadeath ( ας μην ξεχνιόμαστε :grinning-smiley-043)

Αγαπητοί, εάν αναμένετε να σκοράρετε με τα ανωτέρω αναγραφέντα ..... σωθήκατε ....

:flipout::flipout::flipout:

μήπως να δοκιμάζατε, 'τα μαύρα μάτια σου', γέλα κυρία μου', 'απαραίτητη μου είσαι, απαραίτητη'', 'εσύ τι λες', 'είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης' , κλπ. κλπ. ;

αν δεν δουλέψουν, τότε ''στην υγειά της επόμενης' .....

Απάντηση: Re: ΠΑΓΙΔΑ CD COMPILATION.

Αγαπητοί, εάν αναμένετε να σκοράρετε με τα ανωτέρω αναγραφέντα ..... σωθήκατε ....

:flipout::flipout::flipout:

μήπως να δοκιμάζατε, 'τα μαύρα μάτια σου', γέλα κυρία μου', 'απαραίτητη μου είσαι, απαραίτητη'', 'εσύ τι λες', 'είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης' , κλπ. κλπ. ;

αν δεν δουλέψουν, τότε ''στην υγειά της επόμενης' .....

μεγάλε ...... θα της παίζεις το "είσαι νινί ακόμα " και θα της εξηγείς το γιατί είναι ζωγραφισμένες μ' αυτόν τον τρόπο οι "Δεσποινίδες της Αβινιόν" :flipout::flipout::flipout: ( δάσκαλε που δίδασκες )

ένα cd με τις επιτυχίες των Λαξ Πυξ θα ήταν αρκετό από μέρος μου...

με οτιδήποτε άλλο θα έπεφτε χυλόπιτα...είμαι σίγουρος

Βρε σεις, τα κορίτσια που θα δώσουν ευκαιρία σε όλους εμάς σε τούτη εδώ τη κατηγορία δεν είναι τα συνηθισμένα, υποθέτω. Υπάρχει άλλη βάση...
Αλλιώς, θα ξεμπερδεύαμε με τίποτα χελωνάκια από το jumbo και μια αφίσσα του Ομπάμα με το βελάκι χαμηλά... τι compilation και πράσινα άλογα:grandpa:

Βρε σεις, τα κορίτσια που θα δώσουν ευκαιρία σε όλους εμάς σε τούτη εδώ τη κατηγορία δεν είναι τα συνηθισμένα, υποθέτω. Υπάρχει άλλη βάση...
Αλλιώς, θα ξεμπερδεύαμε με τίποτα χελωνάκια από το jumbo και μια αφίσσα του Ομπάμα με το βελάκι χαμηλά... τι compilation και πράσινα άλογα:grandpa:

μιλάς για εκείνα που κολλάνε με NIN (παράδειγμα) και δεν ξεκολλάν ούτε με τρίτο παγκόσμιο??:flipout:
Η για τα άλλα που μεγάλωσαν με patti smith και "ωριμάζοντας" το έριξαν
στο ντιρινταχτα:violent-smiley-030:

ps..το Pepe Deluxe είχε εξαφανιστεί από τα ράφια...

ένα cd με τις επιτυχίες των Λαξ Πυξ θα ήταν αρκετό από μέρος μου...

με οτιδήποτε άλλο θα έπεφτε χυλόπιτα...είμαι σίγουρος

:flipout::flipout::flipout: σωστόοος

καντο διπλό καλύτερα... στο δεύτερο βάλε the best of doors. Ψαγμενα πράγματα

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: