Παγκόσμια Εισβολή — Battle L.A.

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Κατά την γνώμη απ'τις λίγες ταινίες που δεν έχει αυτήν την Αμερικανιά και διόρθωσε με αν κάνω λάθος είναι το District 9 μια αρκετά καλή ταινία.

Έτσι...

Μόλις χθες είδα τη ταινία. Πριν από τα μισά άρχισαν τα χασμουρητά!!!
Μια μούφα άνευ προηγουμένου που εξυμνούσε τους αμερικάνους πεζοναύτες που δε πρέπει να τα βάζουν μαζί τους ούτε οι εξωγήινοι. Ημαρτον!!!
Το District 9 ήταν ταινιάρα και ίσως η καλύτερη που έχω δει θεματολογικά με εξωγήινους. Δε συγκρίνεται με τίποτα με αυτή τη σαχλαμάρα...

Ρε παιδιά είναι φανερό ότι αυτές είναι ταινίες διαφήμιση ώστε να προσελκύσουν τα νέα αμερικανάκια να υπηρετήσουν στο στρατό.Σκίζουμε τους πάντες ακόμα και εξωγήινους.Οι περισσότερες ταινίες αυτού του είδους στο ίδιο μήκος κύματος είναι.Η μόνη ταινία που θυμάμαι στην οποία να μην κερδίζει ο στρατός στο τέλος είναι το Cloverfield.Δεν μας δείχνει τι γίνεται.Όσο για το District 9 δεν είχε αμερικάνους πεζοναύτες οπότε δεν πιάνεται :cool4: Και το Battleship που θα βγει του χρόνου μία από τα ίδια βλέπω να είναι.

Το Cloverfield αναπαριστά κατά κάποιο τρόπο την πραγματικότητα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω στο τέλος πράγματι δεν κερδίζουν και δεν είναι μόνο αυτό αλλά σε σχέση με το Battle δεν είναι αμερικανιά γνώμη μου πάντα

Ταινιαρα το cloverfield???? Αναπαριστα την πραγματικοτητα!??

Ειπαμε γουστα ειναι αυτα αλλα να μην γραφουμε και υπερβολλες.

Απο που θες να το πιάσω; Απο ήχο; Εικόνα; Αληθοφάνεια;;; Καμία σχέση τέλως πάντων με αυτό το κακογυρισμενο εκχειρημα...

Και για να μην παρεξηγομαστε, εγώ αναφέρομαι στις νέες προσπάθειες ταινιών με εξωγηινους... Όχι σε όλο το χόλιγουντ...

Εντάξει έγραψα βλακεία απλώς ήθελα να πω ότι ήταν ωραία σαν ταινία

Εμένα μου άρεσε.ήξερα τι ήθελα να δω δεν περίμενα κουλτούρα.
Οι υπόλοιποι αντιαμερικανοι που δεν σας άρεσε σπαστε αμέσως iPhone,Mac,iPad κτλ.

Θα συμφωνήσω εγώ μετά την δουλειά στο home cinema μια χαρά πέρασα

icon4.gif
Edit by airb: 2.5.α) Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. Ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο Internet υποδηλώνει ότι
"φωνάζετε" και είναι κουραστικό για τους άλλους χρήστες. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι, χρησιμοποιήστε αντί αυτών, bold χαρακτήρες.

Last edited by a moderator: