Παγκόσμια συνομωσία

Re: Απάντηση: Παγκόσμια συνομωσία

σας ζηλευω που παραγγελνετε
εγω εχω ενα φρικτο ταχυδρομο
μαλλον τ αφηνει οπου βρει και μετα
ερχεται καποιος και τ αρπαζει ....
την τελευταια παραγγελια δεν την πηρα ποτε
ηταν ο ντε λουξ δισκος της Πατυ Σμιθ

θελω και εγω την διπλη εκδοση μαλλον πρεπει
να κοιταξω εδω ....
αλλα εχει η Αθηνα δισκαδικα ?

.

Στέλιο, άνοιξε μία θυρίδα στο ταχυδρομείο της περιοχής σου ...

...Η Carol Kaye.
Νούμερο 1 στα studio της Καλιφόρνια και της Motown.
...μια ψυχάρα που είναι σε όλη μας τη δισκοθήκη...
Ηπέρηχα, μπράβο για την υπόδειξη της προσφοράς αυτής της μεγάλης μουσικού. Εγώ την ανακάλυψα από το σάουντρακ "Bullitt" του Lalo Schifrin που με είχε εντυπωσιάσει. Τέτοιες αναρτήσεις χρειαζόμαστε, που κοιτούν "εσωτερικά" και ολοκληρώνουν την εικόνα για τη μουσική μας.

να βοηθήσω μέχρι να βρεθεί van dyke parks σε ενέσιμη μορφή....

van-dyke-parks-04.jpg

στιγμές δημιουργίας

Van%2BDyke%2BParks%2Bsm18.jpg

και ξεννοιασιάς

Πολλές φορές επέμενε σε νότες έξω από την τονική (που παραδοσιακά τότε θα έπαιζαν οι μπασίστες) όπως 5ες ή ακόμα πιό σπάνια 3ες κάτι που αρχικά ξένιζε τους μουσικούς αλλά στο τέλος υποκλίνονταν στο ηχητικό αποτέλεσμα.
ο Paul McCartney δηλώνει ότι μετά το Pet Sounds άλλαξε όλη την τεχνοτροπία του στο παίξιμο, με πρώτο κομμάτι το Michelle, ενώ κοπιάρει κανονικά Wilson στα Sgt Pepper - Magical Mystery....
[B]Για τα μέρη, τις νότες, τους τονισμούς των σχημάτων και riffs του μπάσου θα προσπαθήσω σε άλλο νήμα να εξηγήσω μερικά πράγματα (ίσως ανεξήγητα για πολλούς) μαζί με κλιπάκια ή ό,τι βρώ...[/B]
[/QUOTE]

Έχω διαβάσει μέχρι κεραίας ότι κατά καιρούς έχει γράψει ο Δημήτρης για το Smile διότι σκέφτομαι ότι, δεν μπορεί, για να το έχει τόσο πολύ περί πολλού ο Δημήτρης, κάτι σπουδαίο υπάρχει εδώ. Έχω προσπαθήσει να το ακούσω κάμποσες φορές αλλά ομολογώ ότι μου είναι ανυπόφορο (sorry chief :smile:). Παρ'όλ'αυτά όμως, έχω πειστεί ότι ο Wilson πρέπει να ήταν σπουδαίος μουσικός και να είχε πολλές ιδέες στο κεφάλι του. Ανυπομονώ για τις αναλύσεις σου chief...

Έχω διαβάσει μέχρι κεραίας ότι κατά καιρούς έχει γράψει ο Δημήτρης για το Smile διότι σκέφτομαι ότι, δεν μπορεί, για να το έχει τόσο πολύ περί πολλού ο Δημήτρης, κάτι σπουδαίο υπάρχει εδώ. Έχω προσπαθήσει να το ακούσω κάμποσες φορές αλλά ομολογώ ότι μου είναι ανυπόφορο (sorry chief :smile:). Παρ'όλ'αυτά όμως, έχω πειστεί ότι ο Wilson πρέπει να ήταν σπουδαίος μουσικός και να είχε πολλές ιδέες στο κεφάλι του. Ανυπομονώ για τις αναλύσεις σου chief...

ξεκίνα με το pet sounds.
είναι πιό ρομαντικό, εγωκεντρικό, αγαπησιάρικο

το smile είναι γενική επισκόπηση των ...ασήμαντων πραγμάτων που δίνουν αξία στη ζωή με περισσότερη ποιητική προσέγγιση.
και τα δυό όμως θέλουν και διάβασμα.
και λιγη προιστορία Beach boys. Ίσως για αρχή αρχή το endless summer

Δεν είχα ιδέα για τη θεία με το μπάσσο έπαθα πλάκα. Και ο Walter Becker έ ? Respect....Είχα το Pet Sounds αμερικάνικο μεταχειρισμένο βινύλιο μονοφωνικό, ήταν ήδη λιωμένο όταν το αγόρασα το 81 και αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν το άκουσα από cd δέκα χρόνια αργότερα, ήταν ότι μου έλειπαν οι γρατζουνιές από το όλο άκουσμα ... Τι σου είναι ο εγκέφαλος έ?

Never say never...προ 5ετίας περίπου είχα γράψει ότι μάλλον δεν θα ακούσω ποτε αυτόν τον δίσκο κι όμως τελικά τον άκουσα.
Συμφωνώ απόλυτα με τους δύο υπέρμαχους του Wilson στα νήματα για το Smile ότι πρόκειται περί αριστουργήματος και για την εκτίμησή τους ότι ο Wilson είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή ποπ συνθέτης.
Περισσότερα δεν θα προσθέσω, έχουν ήδη γραφτεί.

Never say never...προ 5ετίας περίπου είχα γράψει ότι μάλλον δεν θα ακούσω ποτε αυτόν τον δίσκο κι όμως τελικά τον άκουσα.
Συμφωνώ απόλυτα με τους δύο υπέρμαχους του Wilson στα νήματα για το Smile ότι πρόκειται περί αριστουργήματος και για την εκτίμησή τους ότι ο Wilson είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή ποπ συνθέτης.

Λίγη ζέστη παραπάνω έχει αυτές τις μέρες....θα περάσει....:flipout::ernaehrung004:

δυστυχώς ο ένας υπέρμαχος την έχει κάνει.....
θα μείνει με τον υπέρηχο......

Λίγη ζέστη παραπάνω έχει αυτές τις μέρες....θα περάσει....:flipout::ernaehrung004:

Κι όμως φίλε μου άκουσα τον δίσκο και με δροσιά

δυστυχώς ο ένας υπέρμαχος την έχει κάνει.....
θα μείνει με τον υπέρηχο......

Θα τον πάρω στο τηλέφωνο να του τα πω.

Κι όμως φίλε μου άκουσα τον δίσκο και με δροσιά

Θα τον πάρω στο τηλέφωνο να του τα πω.

πες του μας έχει χε...

(ξέρει αυτός)

Απάντηση: Re: Παγκόσμια συνομωσία

Κατι συμβαινει οταν γινεται πατερας καποιος δεν εξηγειται αλλιως.Κι ο Τζιμμης τα ιδια επαθε (δεν ξερω αν εφτασε ν'ακουει το Smile αλλα ολο για κατι αγαπες και λουλουδια ελεγε),να τωρα κι ο Πανος ν'ακουει τους Παραλιες...:guitarist:

Τα φιλια μου Πανο...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Παγκόσμια συνομωσία

Κατι συμβαινει οταν γινεται πατερας καποιος δεν εξηγειται αλλιως.Κι ο Τζιμμης τα ιδια επαθε (δεν ξερω αν εφτασε ν'ακουει το Smile αλλα ολο για κατι αγαπες και λουλουδια ελεγε),να τωρα κι ο Πανος ν'ακουει τους Παραλιες...:guitarist:

"παρένθεση" είναι :flipout: , για να είμαστε και επίκαιροι.....

Re: Απάντηση: Re: Παγκόσμια συνομωσία

Δεν φταίει η πατρότητα, ο Don Was φταίει. -bye-