Παιχνίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ

Re: Παιγνίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ

Υπήρχαν όμως passwords... :p

Παιχνιδάρα και ήταν και σε handheld σύστημα...

εγω ειχα λιωσει οταν ημουν μικρος με φιλους στο σπιτι στο mortal combat 2,στο σεγα μεγαντριαβ:))
Και επισης μου αρεσε το DOOM3 πολυ, ηταν και απο τα τελευταια παιχνιδια που επαιξα:)

ρε παιδιά, ένα hercules που μπορουσες να το παιξεις και διπλο (co-op) και η καμερα ηταν απο πανω πως λεγόταν? αυτο δεν θα το ξεχασω ποτε οτι το ελιωνα μικρος αλλα δεν μπορω να το βρω πλεον

Kαι εγω θυμαμαι ενα hercules κορυφαιο για τον η/υ, μαλιστα ειχε κυκλοφορησει μετα το ομωνυμο καρτουν αν δε με απατα η μνημη μου.

Απάντηση: Re: Παιγνίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ

Με κάνατε και κατέβηκα στην αποθήκη...

Αυτό που μου έχει μείνει πραγματικά αξέχαστο είναι το Heart of China εν έτη 1991 !! Και μάλιστα έχω την έκδοση με τα 256 χρώματα όχι με τα 16 .
Είναι από τα πρώτα παιχνίδια που εκμεταλλεύονταν την vga έγχρωμη οθόνη με πραγματικές φωτογραφίες και γραφικά , όχι με τελίτσες και παύλες που είχαμε συνηθίσει.

Το έπαιζα σε έναν amstrad 2286 με έγχρωμη vga (πανάκριβα το 1990).

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν που είχα αγοράσει και κάρτα ήχου adlib και έτσι είχα πραγματική μουσική και ήχο ταυτόχρονα και όχι μπιπ μπιμ από το ηχειάκι.

Μου χαν κρεμάσει σαγόνια τότε.

HeartOfChinaSlashRear-h450.jpgHeartOfChinaSlashFront-h450.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Q2iv2RSXkXA

http://www.youtube.com/watch?v=Ag8FfeM4wa0

Μετά ακολούθησαν Full Throttle όπως είπατε, Elvira , Prince of Persia (το πρώτο)

Last edited:

πάμε και λίγο πιο πίσω στο 1982... με το zx spectrum...

Football Manager
Commando
3D Tanx
Harrier Attack

Κάπου θα βρείτε και τα βίντεο...

Το Xenon 2 είναι από τα πραγματικά αξεπέραστα :-)
Όπως και τα Wing Commander, κρίμα που στην εποχή μας δε βγαίνουν αντίστοιχες παιχνιδιάρες!

Τι ειπες τωρα!
Μαρκ Χαμιλ στην φωνή!
Το πρώτο νομίζω παιχνιδι που όχι μονο αγορασα αυθεντικο , αλλα είχα σκάσει και ενα σωρο λεφτα για να αλλαξω την no name sound card που είχα για να παρω sound blaster που ηταν συμβατη για να εχω ηχο!
Επαιζα την τελευταια μαχη και δεν ηξερα πως να την κερδισω ... ποτε δεν το τελείωσα δυστυχως ...
Θυμαμαι οτι απο τα πρωτα παιχνιδια που βγηκαν σε cd και μοσχοπουλησαν ηταν ενα star wars , αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο.

θυμάται κανείς ποιο ήταν ενα παιχνιδι DOS που το μονο που θυμαμαι είναι οτι ξεκίναγε με ένα τύπο κλειδωμένο σε ένα κλουβί που κρεμόταν απο μια αλυσίδα και έπρεπε να κουνήσεις δεξια αριστερά το κλουβί για να πέσει; Κι ένα άλλο τύπου strategy με εικονικές ναυμαχίες εποχής, που αν θυμάμαι καλά χρειαζόσουνα και χάρτη;;;

θυμάται κανείς ποιο ήταν ενα παιχνιδι DOS που το μονο που θυμαμαι είναι οτι ξεκίναγε με ένα τύπο κλειδωμένο σε ένα κλουβί που κρεμόταν απο μια αλυσίδα και έπρεπε να κουνήσεις δεξια αριστερά το κλουβί για να πέσει;

Μάλλον το Another World ή Out of this World (εναλλακτικός τίτλος)...

Δες το 2:20 στο βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=O97AJN0BsHY