Παιχνίδια του εγκεφάλου

wait a minute...
Μήπως πρέπει να μπούμε στο imageshack να δούμε κάποια άλλη εικόνα ? Εγώ μιλάω για αυτήν που απεικονίζεται στο αρχικό πόστ...

Kharmacoma, όχι δεν βλέπω το ίδιο χρώμα... Στην φωτο που ανέβασες βλέπω όντως το ίδιο χρώμα...

και πως γίνεται όταν τα κρύβουμε με τα δάχτυλα να φαίνονται διαφορετικά αλλά στο δικό σου attachment να είναι ίδια??

what the f@ck are we missing here???

Πρέπει να παίζει ρόλο η ανάλυση στο χρώμα. στου kharmacoma βλέπω 2 ίδια, στο original ότι και να κάνω βλέπω μαύρο-ασπρο

Είδατε τι παιχνίδια παίζονται? Και του kharmacoma είναι ακριβώς το ίδιο, μονο που εχουν κρυφτεί με μαύρες μπάρες...

για κοιτάξτε εδώ...μήπως αρχίζουν και φαίνονται ίδια?!

nope...

σκούρο γκρι το Α και πολύ πολύ ανοιχτό γκρι το Β....

αλλά συνεχίζουν να είναι διαφορετικά.

Re: Απάντηση: Παιχνίδια του εγκεφάλου

nope...

σκούρο γκρι το Α και πολύ πολύ ανοιχτό γκρι το Β....

αλλά συνεχίζουν να είναι διαφορετικά.

συμφωνώ

στου sfortiς τα ένθετα έχουν διαφορετική φωτεινότητα από το original απ'όπου τα έκοψε... Δηλαδή στην φωτο του εχουμε 2 διαφορετικά Β και 2 Α

bios θέλουμε οφθαλμίατρο μου φαίνεται...:BDGBGDB55:

μόνο εμείς δεν τα βλέπουμε απ' ότι κατάλαβα :nounder:

Κανένα δούλεμα! Μην τα πιστεύετε τα μάτια σας!!! άλλο τόσο τα αυτιά σας!!!
Οι άπιστοι, μπορούν να κάνουν save as image την αρχική μου εικόνα, και απο το Paint να κάνουν copy & paste τα δυο κουτάκια σε μια νέα εικόνα. ;)

Last edited:
Αν ελεγες οτι ΝΔ , Πασοκ ειναι ακριβως ιδια, να σε πιστευαμε αλλα ετσι ...........προτιμω τη χαζη αμερικανα ( απο αλλο post αυτη )

εννοείται οτι δεν παίζει δούλεμα sfortis... :ernaehrung004:

δικαιολογία ψάχνουμε για να καλύψουμε την γκαβομάρα μας...:BDGBGDB55:

Στο 2ο ένθετο του sfortis κόβω τα 2 Β και τα βάζω δίπλα δίπλα... Δεν είναι ίδια.... Τα 2 Α είναι ίδια μεταξύ τους και με το 1 από τα 2 Β... το 2ο Β (το original) αρνείται να συνεργαστεί...Τουλάχιστον στην οθόνη μου και στα 32bit...