Παιδακια, τι γινεται τελικα με το ps3 ??

devilakos1

New member
4 April 2008
58
Colorado
Γεια χαρα guys, τι γινεται τελικα με το σπασιμο του ps3 ?
Εχετε κανενα νεο, εψαχνα στο νετ, και βρηκα κανα - δυο λινκ, αλλα λεγαν οτι η σονυ εκανε λαθος και εστειλε πισω μετα απο επισκευη ενα ps3 me "custom firmware" να πω ...? και τελος, δεν βρηκα αλλη αναφορα στο θεμα.... :(

Anyway, ρε guys, εχει κανενας κανα νεο?
Σαν πολυ δεν περιμεναμε ??
Ξερετε τιποτα ?

Γραψτε εδω να μαθουμε και οι υπολοιποι...

Ευχαριστω...

δυστηχως καμια προοδος μεχρι τωρα.
καπου βρηκαν μια ακομα τρυπα αλλα δεν εχουμε νεα

Εγω εχω ηδη 10 original παιχνιδια..οτι καλυτερο κυκλοφορει...και να σπασει τωρα τι να το κανω! ετσι και αλλιως περιμενω την επομενη γενια XBOX360/PS3.

Εγω εχω ηδη 10 original παιχνιδια..οτι καλυτερο κυκλοφορει...και να σπασει τωρα τι να το κανω! ετσι και αλλιως περιμενω την επομενη γενια XBOX360/PS3.

Λιγο νωρις δεν ειναι?

Εγω 3 έχω και ακόμα το 1 δεν το έχω ακουμπήσει καν!!! τι να το κάνω το σπάσιμο...

δεν εννοω χρονικα (σιγουρα θα αργησουν ακομη) αλλα οσον αφορα τις δυνατοτητες..

πλεον οτι ειχε να μας προσφερει αυτη η γενια νομιζω οτι το ειδαμε

αντε να ερθει και το God of War 3..δεν βλεπω αλλα wow παιχνιδια..

δεν εννοω χρονικα (σιγουρα θα αργησουν ακομη) αλλα οσον αφορα τις δυνατοτητες..

πλεον οτι ειχε να μας προσφερει αυτη η γενια νομιζω οτι το ειδαμε

αντε να ερθει και το God of War 3..δεν βλεπω αλλα wow παιχνιδια..

Οπως με ολα τα μηχανηματα θελει καιρο οι εταιρειες για να τα μαθουν τοσο καλα που να τα αξιοποιουν στο επακρο

το PS2 παρολο που εχει ξεπεραστει τεχνολογικα στεκεται αξιοπρεπεστατα και μαλιστα αν διαβασεις μερικα τελευταια reviews παιχνιδιων τριβουν τα ματια τους με τα γραφικα

με λιγα λογια εχουμε αρκετα να δουμε ακομα

δεν διαφωνω και μακαρι τα νεα που ερχονται να μας εκπληξουν γιατι εμεις τα αγοραζουμε,δεν τα αντιγραφουμε!-bye-

προσωπικα παντως δεν περιμενω θαυματα...

εγω παλι οταν σπαει μια κονσολα την κρατω ενημερομενη και μου αρεσει πολυ να την σπαω και να την πειραζω το βρισκω πολυ ενδιαφερον.επισης αν δεν εχω οσα περισοτερα παιχνιδια ακομα και αυτα που δεν τα παιζω κατι με πιανει σαν αρρωστια.στο cf psp ειχα γυρο στα 300 iso kai cso και τιγκα στα προγραμματα.στο 360 νοικιασα ολα οσα ειχαν τα 7 σε ενα σαββατοκυριακο και τα αντεγραψα
λετε να πασχω απο κατι?

Last edited:
johny μεχρι ενος σημειου εκανα το ιδιο..θυμαμαι μονο στο Master system και στο Megadrive δεν ειχα κοπιες γιατι απλα τα παιχνιδια εβγαιναν σε cartridges!

εξαιτιας αυτου εψαξα προσφατα και βρηκα ολα τα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει ποτε σε αυτες τις 2 κονσολες και τα επαιξα για λιγο στο ps2..

απλα πλεον προτιμω να αγοραζω λιγα παιχνιδια και τα λιωνω ωστε να μου μεινουν και καποια ως συλλεκτικα..αλλωστε η συλλογη ομορφαινει και πλουτιζει και την ευρυτερη συλλογη παιχνιδιων που εχω εδω απο το 1988..

αμαν αν σπασει το πσ3 θα μου παρει χρονια να αντιγραψω οσα εχουν βγει μεχρι τωρα,
ζηλευω τη συλλογη σου .εγω δυστηχως πεταγα η πουλαγα τα παλια

johny μεχρι ενος σημειου εκανα το ιδιο..θυμαμαι μονο στο Master system και στο Megadrive δεν ειχα κοπιες γιατι απλα τα παιχνιδια εβγαιναν σε cartridges!

εξαιτιας αυτου εψαξα προσφατα και βρηκα ολα τα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει ποτε σε αυτες τις 2 κονσολες και τα επαιξα για λιγο στο ps2..

απλα πλεον προτιμω να αγοραζω λιγα παιχνιδια και τα λιωνω ωστε να μου μεινουν και καποια ως συλλεκτικα..αλλωστε η συλλογη ομορφαινει και πλουτιζει και την ευρυτερη συλλογη παιχνιδιων που εχω εδω απο το 1988..

Συμφωνώ απόλυτα..
Αν πάλι θελεις να το σπάσεις Sony και καλά, είναι εύκολο (αρκει να μένεις σε πολυκατοικία από τον 2ο όροφο και πάνω :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Παιδακια, τι γινεται τελικα με το ps3 ??

αμαν αν σπασει το πσ3 θα μου παρει χρονια να αντιγραψω οσα εχουν βγει μεχρι τωρα,

:flipout:μην σε νοιαζει εισαι γατος εσυ θα την βρεις την λυση!-bye-

αλλωστε και να σπασει δεν αξιζουν πανω απο 10 παιχνιδια να αντιγραψεις!
συν το οτι τα εχεις ηδη στο 360 σε καλυτερες εκδοσεις!

οχι αλλα μην σε νοιαζει αφου ο νομος ειναι εδω και μιλαει γιαυτα κανεις δεν προκειται να σε συλλαβει!

Γιωργο πολλες φορες σπαει και εκει που καθεται χωρις να του κανεις κατι!

οχι αλλα μην σε νοιαζει αφου ο νομος ειναι εδω και μιλαει γιαυτα κανεις δεν προκειται να σε συλλαβει!

:flipout:

Και εγω νομιζω οτι μονο διαπιστωσεις και πληροφοριες περιεχει το νημα αρα και τιποτα το μεμπτο.

πιο fw εχει?
νομιζω μεχρι 3.40 σπαει και χωρις μπαταρια αλλα δεν θυμαμαι και καλα