παιδια βοηθεια.......samsung 40b650 η sony 40w5500?

dragon7

New member
12 November 2009
23
παιδια αγορασα μια samsung b650 και μου βγηκε ελλατωματικη.....συνεχεια αναβοσβηνει.....εαν θελω αντι να παρω την samsung b650 παιρνω με τα ιδια χρηματα την sony w5500....ποια λετε να αγορασω?ποια ειναι καλυτερη σαν tv...σε χαρακτηριστικα..... σε panel.....γενικα σε συγκριτικα ποια ειναι καλυτερη σαν αγορα?κυριως για ταινιες κ games.εχω ps3...xbox360...ευχαριστω!!!!

Φίλε υπάρχει λύση. Το έκανε και σε εμένα μια σάμσουνγκ (πριν 2 χρόνια) και μπορείς να το διορθώσεις πανεύκολα μπαίνοντας στο κρυφό μενού και σβήνοντας κάποιο "dog alarm" or something, δεν θυμάμαι τώρα. Στις 18 του μήνα θα πάω σπίτι που έχω κρατήσει τη σημείωση και θα σου πω. Στο φόρουμ μου το είπανε και εμένα, μπορεί κάποιο μέλος να θυμάται καλύτερα.

αρα δεν εχει προβλημα?να μην την παω πισω?μου το εκανε μολις την εβγαλα απο το κουτι δεν ειδα καν εικονα........αναβει ακουγεται ο ηχος εναρξης...αναβει η κατω λαμπα....κ μετα απο λιγο σβηνει.....αντε ξανα ακουγεται ο ηχος......ξανα τα ιδια....!!!τι να κανω?ασε που την πηρα απο θεσσαλονικη και ειμαι απο λαρισα κ πρεπει να ξαναπαω θεσσαλονικη!!!!αν το επιδιορθωσω δεν θα ξαναβγαλει προβλημα?please help!!!σαν τηλεοραση ποια ειναι καλυτερη απο τις 2?

Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG B650.....HELP!!!

Πιστεύω να είσαι ήδη στο δρόμο για το κατάστημα, να ζητήσεις αντικατάσταση και όχι επισκευή στο service. :bigcry:

Περαστικά και τέτοιο κακό να μη μας βρεί!...

Πισω στο μαγαζι γρηγορα. Αν δεν φοβασαι το clouding παρε Sony, ειναι καλυτερη IMHO. Aν το φοβασαι αστο καλυτερα γιατι εισαι και μακρια με τα περα-δωθε.

ΥΓ Πριν ταξιδεψεις: εσπρωξες καλα το φισακι του ρευματος στην υποδοχή της τηλεορασης?

Φιλαράκο αν και είμαι Πανάθα και εσύ από ότι καταλαβαίνω ΟΣΦΠ, έκατσα στον ελεύθερο χρόνο μου και βρηκα στο φορουμ την κουβέντα που έγινε 2 χρόνια πριν με search.
Λοιπόν, κοίτα τι είχαμε κάνει τότε 5-6 άνθρωποι με σαμσουνγκ που αντιμετωπίζαμε το ίδιο πρόβλημα με εσένα και από τότε το έχουμε ξεχάσει.

Πρέπει να κλείσεις την τηλεόραση και να πατήσεις στο τηλεκοντρόλ γρήγορα με αυτή τι σειρά τα κουμπιά (info,menu,mute,power). Έτσι θα μπεις στο service menu...θα μπεις στο adjust θα απενεργοποίησεις το watchdog mode θα κλείσεις και θα ανοίξεις την tv και τέλος...τοσο απλό.

Πρόσεχε να κάνεις ακριβώς ότι σου γράφω επάνω και όχι κάτι που να μοιάζει. επίσης μην πειράξεις στο μενού ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Καλή επιτυχία!!

φιλε σε ευχαριστω που ενδιαφερεσαι!!!αν κ γαυρος σε συμπαθησα -bye-.το εκανα αλλα δεν μπαινει στο κρυφο μενου...κανει το εξης....παταω κουμπια...αναβει....ακουγεται ο ηχος του on....αναβει για λιγο η λαμπα και μετα σβηνει......κ το φωτακι του Power ανοιγοκλεινει....αντε ξαναναβει και επαναλαμβανεται συνεχεια κ για να σβησει τελειως πρεπει να τραβηξω το καλωδιο του ρευματος αλλιως απο το τηλεκοντρολ δεν κλεινει και συνεχιζει!!!δεν εμφανιζεται καθολου το κρυφο μενου......εχεις καμια αλλη ιδεα?

Re: Sony KDL W5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια... μου ειπε το καταστημα η θα περιμενω η εαν θελω με τα ιδια λεφτα να παρω μια sony 40w5500......τι θα κανατε στη θεση μου?ποια ειναι καλυτερη απο τις 2 κ γιατι?εχω x360,ps3 δλδ κυριως για games k movies......!!!!απαντηστε γιατι αυριο πρεπει να παω να την αλλαξω!!!ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Η W5500 κατα την αποψη μου ειναι λιγο πανω απο την Β650 επειδη ειναι σιγουρο το πανελ SPVA που στην δευτερη δεν ειναι δεδομενο...

Για τηλεοπτικό σήμα και μόνο ποιά θα προτείνατε απο τις 2?Την θέλω για τον πατέρα μου γιατι η Sony CRT που έχουμε έχει αρχίσει και παλιώνει... :)

Και για φαινόμενα burn-in δεν θα πρέπει να ανησυχώ?Γιατι δεν νομίζω να μπει ο πατέρας μου σε διαδικασία να προσέχει την τηλεόραση ακόμα και για τις πρώτες ώρες λειτουργίας της...

Και για φαινόμενα burn-in δεν θα πρέπει να ανησυχώ?Γιατι δεν νομίζω να μπει ο πατέρας μου σε διαδικασία να προσέχει την τηλεόραση ακόμα και για τις πρώτες ώρες λειτουργίας της...

Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις την plasma όσο καλύτερα και να αποδίδει σε τηλεοπτικό σήμα....

@ Φanoulis
@ Moderators
@ Members

μήπως θα ήταν καλό να γίνεται και κάποιος έλεγχος φου και φου, για το "ποιόν" κάποιων μελών και τις προθέσεις τους;
Οι ίδιοι και οι ίδιοι, απαντάμε για τα ίδια και τα ίδια στους ίδιους και τους ίδιους.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ

:HTEHEH56:

Αναμεσα στις 2 εγω θα επαιρνα την β650 που εχω ηδη. Ουτε clouding εχω και το μαυρο της μου φαινεται καταπληκτικο.
Tα μονα ελλατωματα που μπορω να της προσαψω ειναι η γυαλιστερη επιφανεια του spva πανελ και το οτι και οι 40 ιντσες φαινονται λιγες σε full hd υλικο.

@ Φanoulis
@ Moderators
@ Members

μήπως θα ήταν καλό να γίνεται και κάποιος έλεγχος φου και φου, για το "ποιόν" κάποιων μελών και τις προθέσεις τους;
Οι ίδιοι και οι ίδιοι, απαντάμε για τα ίδια και τα ίδια στους ίδιους και τους ίδιους.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ

:HTEHEH56:

Και μένα κάτι τέτοιο μου φαίνεται ...... γιατί;

@andre74 , @ezydvd

Όπως σωστά έχει επισημάνει ο φίλος andre74 σε παλαιότερο post του..

...Ας θυμηθούμε πως εδώ απαντάμε προσπαθώντας να βοηθήσουμε κάποιον που ζήτησε συμβουλή.....

Σχετικά με το 'ποιόν' και τις προθέσεις... εάν μιλάμε για την πιθανότητα επαγγελματικής σχέσης κάποιου μέλους με τα αντικείμενα ενασχόλησης και την θεματολογία του forum, οι κανονισμοί είναι σαφέστατοι (2.6.ιβ) ...

2.6.ιβ) Όσα μέλη σχετίζονται επαγγελματικά με τα αντικείμενα ενασχόλησης του avcub υποχρεούνται να αναγράφουν την επωνυμία της εταιρίας τους στην υπογραφή ή στο username τους. Στην υπογραφή μπορεί προαιρετικά να διευκρινίζεται η επαγγελματική τους ιδιότητα (αντιπρόσωπος, έμπορος, πωλητής, τεχνικός κ.λπ.), αλλά απαγορεύεται η ανάρτηση διεύθυνσης, στοιχείων επικοινωνίας, φωτογραφιών προϊόντων της εταιρίας, καθώς και σλόγκαν που σχετίζονται με αυτή. Το λόγότυπο της εταιρίας επιτρέπεται μόνο στο avatar.
...εννοείται ότι, ο καθένας μας έχει ευθύνη των πράξεων του και είναι προφανές ότι δεν είναι δυνατόν να γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας,...με την εγγραφή μας συμφωνήσαμε να σεβόμαστε και να εφαρμόζουμε τους κανονισμούς και έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε τον ίδιο σεβασμό από όλα τα μέλη...

...ως εκ τούτου, κάθε 'αμφιβολία' ή ύποψία' που υπάρχει ή κάποιο στοιχείο που προκύπτει για κάποιον που αποκρύπτει την επαγγελματική του σχέση με τον χώρο, μπορεί και πρέπει να εκδηλώνεται...αυτό είναι αναγκαίο διότι όχι μόνο μπορεί να 'αποκαλυφθεί' κάποιος πονηρός, αλλά και να αποφύγουμε λάθος συμπεράσματα ή ιδέες που περνάν από το μυαλό μας και 'σκιάζουν' άδικα κάποιο μέλος...οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις και απαντήσεις, δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ξενίζει, δεν έχουν όλοι την ίδια εμπειρία και γνώσεις, μπορεί κάποιοι να βαριούνται να πάνε μια-δυο σελίδες παραπίσω για να βρουν μια 'ερωτοαπάντηση' που θα τους λύσει την απορία κι ας έχει ειπωθεί δεκάδες και εκατοντάδες φορές, τι να κάνουμε δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον επειδή του αρκεί η μασημένη τροφή και δεν νοιώθει την ανάγκη να μάθει μέσα από το ψάξιμο/διάβασμα...

...και ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν όλοι την ίδια ευχέρεια και δυνατότητα να βρίσκονται πολλές ώρες μέσα στο forum και να συμμετέχουν σε συζητήσεις, οπότε τους φτάνει μια γρήγορη απάντηση σε μια γρήγορη ερώτηση, κι ας έχει γίνει πολλές φορές, κι ας έχει δοθεί από κάποιον πολλές φορές.

Π.Χ....

.... έχω γράψει εκατοντάδες φορές για την διαφορά του Image Retention από το Burn In.......και ξέρω ότι θα το ξαναγράψω άλλες τόσες...

....σχετικά με την αναλογία διάστασης τηλεόρασης/απόστασης θέασης όλα τα παιδιά το έχουν γράψει χιλιάδες φορές ...και θα το ξαναγράψουν άλλες τόσες...

Υ.Γ.: Ας φανταστούμε ένα δάσκαλο. που θα βαριόταν να ακούει συνέχεια την ίδια ερώτηση και να δίνει την ίδια απάντηση....μακάρι να μην πέσουν τα παιδιά μας σε κανένα τέτοιο...!!!!

Last edited:
Αν πρόσεξες παραπάνω έχω παραπομπή σχετικά με το trolling, αποτέλεσμα του οποίου είναι και ο "διάλογος" άσχετος με τεχνικά θέματα τον οποίο έχουμε ανοίξει.
Δεν αναφέρομαι σε τυχόν επαγγελματικές σχέσεις κάποου.
Επειδή έτυχε να συμμετέχω και να παρακολουθώ την εξέλιξη διαφόρων θεμάτων που ανοίγει ο Panoulis, τη διατύπωσή τους και την ανταπόκρισή του στις απαντήσεις. Τέλος πάντων δεν θα επεκταθώ περισσότερο, μακάρι να κάνω λάθος και να μην είναι οι δρώντες ως troll εδώ όπως τα βλέπω εγώ.