παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας

συγουρα jetbeam rrt-1 εχει μεγαλυτερο throw απο lumapower. ισως rrt-2 εναι πιο μικρος - 145 χιλ. εχω να προτεινω κατι αλλο , αλλα δεν θα ειναι με 18650 μπαταριες

σωστος εισαι θελω να βαραει μακρια με στενη δεσμη και μικρος σε μεγεθος
τον θελω για πεζοπορια ,για το κυνηγι, για το αυτοκινητο, να το κουβαλαω παντου και καθε μερα μαζι μου,

και να φοραει 18650 2600mha ,γιατι με τον καταπελτη μου εστειλε 4 τετοιες μπαταριες

V3 ασυζητητί. Πιο ευέλικτο σώμα(βάζεις άλλο pill/μπαταρίες/extenders/reflectors μόντες δικές σου), μεγαλύτερο Hotspot και περισσότερο γενικά φως. Σίγουρα έχει λιγότερα lux, αλλά ταυτόχρονα πιο χρήσιμο beam.

λοιπον και τωρα στο διαταυτα
θελω να παραγειλω
2 Lumapower D-mini VX Ultra 550 lumens με tf και extension tube για 18650
τι δεν ερχεται στο βασικο πακετο απο τα παραπανω για να τα παραγειλω εχτρα?

μπαταριες εχω

Πάρε ένα olight Μ31 να ξεμπερδέψεις...Ή ένα fenix tk30...Δε μου γεμίζει το μάτι η λύση που προτείνεις από την άποψη ότι η lumapower Δε τροφοδοτεί στο έπακρο τα led της...!

ergotelis κατεληξα στον dbs v3 γιατι ειναι μικρος και ειναι για καθε μερα για να σου δωσω να καταλαβεις εχω ενα στο τσαντακι μου ενα maglite mini εδω και εξι χρονια και τον κουβαλαω μαζι μου καθε μερα ,θελω ενα φακο μικρο με πολυ φως αν εχεισ κατι καλυτερο μικρο να προτεινεις ?

δες την διαφορα στο μεγεθος -
JETBeam J-IIIM - Bezel diameter 33mm, Tail diameter 24mm, Overall length 130mm
DBS V3 - 6.0 inches (153 mm) length, 1.9 inches (48 mm) wide at head, 1 inch (25 mm) wide at body, 1.1 inches (27 mm) wide at tail cap.
DBS V3 μονο στο μπουφαν χωραει.