παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας

τοτε να κουβαλας τον καταπελτη (750lumen OTF), μετα απο αυτο το φακο ολοι οι αλλοι ειναι αδυνατοι:p
και μικρο ( με μια 18650 ) και δυνατο ( π.χ. 450-500 lumen otf ) δεν θα βρεις
και αυτοι ,που σου ειπα ειναι πολυ δυνατοι για το μεγεθος τους ( 250-300lumen otf ) και κοριφαιοι στην κατηγορια

Last edited:
Απάντηση: Re: παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας

teomav καλα λες θα συμφωνησω μαζι σου δεν γινεται να τα εχω ολα μαζι
καταληγω στον maelstrom g5 γιατι απο οτι ειδα και εδω εχει καλη διαφορα απο τους αλλους

http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=211631

βλεπω οτι εχει αρκετη διαφορα στο φως
:a0210:

απο που το παιρνω το εργαλειο ?απο αγγλια παιζει ?ευρωπη?
χρειζεται να παρω τιποτα εχτρα?:shakehands:

απο που το παιρνω το εργαλειο ?απο αγγλια παιζει ?ευρωπη?
χρειζεται να παρω τιποτα εχτρα?:shakehands:
απο δω με κουπονι εκπτωσης CPF8
http://www.4sevens.com/index.php?cPath=297_406

Last edited:
teomav μαλλον θα παω για Lumapower Signature VX Tactical SST-50 LED 500 θα τον παραγγειλω στον αγγλο στο rob

teomav μαλλον θα παω για Lumapower Signature VX Tactical SST-50 LED 500 θα τον παραγγειλω στον αγγλο στο rob

πολυ καλη επιλογη. εχει καλη δεσμη και πολυ φως. Τον εχω και εγω αλλα δεν τον εχω βγαλει απο το κουτι του μονο για πολυ λιγο. Συλλεκτικο κομματι για μενα.

πολυ καλη επιλογη. εχει καλη δεσμη και πολυ φως. Τον εχω και εγω αλλα δεν τον εχω βγαλει απο το κουτι του μονο για πολυ λιγο. Συλλεκτικο κομματι για μενα.

ο DEERELIGHT sst-50 πρεπει ομως να ειναι πιο δυνατος ε;

ειναι αρκετα δυνατος ( 305 OTF μετρησανε στο CPF), αλλα εχει καλη δεσμη μονο με turbo force reflektor ( η κεφαλη του 45 χιλ. ) δεν συνιστω για EDC ( καθε μερα ) , με teleforce ή standard ρεφλεκτορα ειναι για κοντα μονο, να το σκεφτεις ΑΥΤΟ!!! εχω αυτο το φακο με τρεις ρεφλεκτορες. ενω ο maelstrom εχει σχεδον ιδια λουμεν και ειναι πολυ πιο compact και καλυτερο throw!!!

Last edited:

ειναι αρκετα δυνατος ( 305 OTF μετρησανε στο CPF), αλλα εχει καλη δεσμη μονο με turbo force reflektor ( η κεφαλη του 45 χιλ. ) δεν συνιστω για EDC ( καθε μερα ) , με teleforce ή standard ρεφλεκτορα ειναι για κοντα μονο, να το σκεφτεις ΑΥΤΟ!!! εχω αυτο το φακο με τρεις ρεφλεκτορες. ενω ο maelstrom εχει σχεδον ιδια λουμεν και ειναι πολυ πιο compact και καλυτερο throw!!!
Lumapower Signature VX Tactical SST-50 με standard ρεφλεκτορα ειναι πολυ μικρος και βολικος για κοντινες αποστασεις