Παιδική ηλικία και αναμνήσεις ... αφεθείτε !

...Λιγάκι άργησα, αλλά τά βρήκα:

http://avclub.gr/forum/asset.php?fid=120118&uid=3219&d=1461771815

http://avclub.gr/forum/images/styles/UndergroundStyle/attach/jpg.gif

Βλέποντας τι ποστάρατε κι' εσείς σκέφτηκα......"μάλλον έμπλεξα με πιτσιρικάδες....!" -bye-

Τό συγκεκριμένο τεύχος (γύρω στά μέσα του 1960) είναι το μόνο που επιβίωσε, από πάνω από 500 που περάσαν απ' τα χέρια μου!
Ανευρέθηκε μετά από "αρχαιολογικές" αναζητήσεις σε πατάρι του πατρικού σπιτιού.....

Η δεύτερη φώτο μπήκε γιά να δείτε ότι στο τέλος μας άφηνε σε αγωνία!

Attachments

• _1010178.jpg
    _1010178.jpg
    164.2 KB · Views: 110
  • _1010179.jpg
    _1010179.jpg
    170.7 KB · Views: 112
Φιλτατε, η ψιλη, η δασεια, η περισπωμενη, η υπογεγραμμενη ΕΙΧΕ νοημα στον αρχαιο λογο
επειδη εδινε εμφαση στον τονισμο βασει "μουσικοτητας" φρασης.

Δεν απαγγελουμε ποιηση (Ομηρο) στην καθημερινη ζωη, αλλα τελεσιγραφα μιας φλατ προστακτικης
που παει πακετο με τον δυτικο τροπο ζωης που επιλεξαμε .... ας μην ειχαμε δυτικο τροπο ζωης
(και εργασιας/συναλλαγης) να επιζησει ο παλιος λογος. Ομως .... ΕΧΟΥΜΕ !

μικρός ήρωας σε τόννους...
Δεν πρόλαβα να αγοράσω. Όμως παίρναμε μεταχειρισμένα τα διαβάζαμε και τα ξαναδίναμε πίσω.
Ο ψιλικατζής ήταν ζάπλουτος.
Φυσικά τα επιστρέφαμε διότι η μάνα δεν άφηνε να έχουμε βρώμικα πράγματα στο σπίτι (που ποιός ξέρει ποιός τα έπιασε). Ασχετα αν εμείς τα διαβάζαμε στο μαξιλάρι μας.
Επιτρεπόταν μόνο Μικυ Μαους, Μεγάλο Μικυ, Βέλος (ποιός το θυμάται άραγε - όλα του Τερζόπουλου), κάτι άλλα πανηγυρικά Μικυ ειδικές εκδόσεις, μετά Λούκυ Λουκ, Τεν Τεν, Ιζνογκούντ, αλλά και κάτι άλλα που αμυδρά θυμάμαι, Ροκυ κλπ κλπ.
Αυτά όσο ήμουν δημοτικό, όπου κάθε τόσο ερχόντουσαν οι συμμαθητές του αδερφού μου που ήταν γυμνάσιο και κάνανε επιδρομή.
Δεν έμεινε τίποτα, διότι ποτέ δεν επιστρέφανε τίποτα και φυσικά ούτε που νοιαζόταν ο αδερφός μου.
Τα μόνα που έμειναν ήταν κάποια αγγλόφωνα άλμπουμ Τεν Τεν και Αστερίξ και Λουκυ Λουκ που ξανααγόρασα όταν ήμουν Γυμνάσιο και Πανεπιστήμιο.

Φυσικά την ίδια εποχή να μην ξεχνάμε : Μοντέρνοι Ρυθμοί (με Μαστοράκη) αλλά και κάποια ΧΧΧ της εποχής (χτυποκάρδι κλπ κλπ που δεν ξέραμε που να κρύψουμε στο σπίτι....)
Αυτά προ χούντας.
Μετά κυκλοφορούσαν διάφορα άλλα με άφθονο φωτογραφικό υλικό και ....εννοείται τον μαρκαδόρο της χούντας.... Απορώ ....πάντως. Επρεπε να υπήρχε πολύ αποδοτικό επάγγελμα εκείνη την εποχή που ήταν το μαρκάρισμα των ευαίσθητων περιοχών... :rip: - Ασε που ήταν και καραγκαγκαν έξυπνοι. Για ένα φεγγάρι, πριν τον μαρκαδόρο κολούσανε μικρές αυτοκόλλητες ετικέττες...που φυσικά βγαίνανε....)

play+boy+08021982.bmp

Mε τoν ΚΟΚΚΟ :blink: εκτυπωσης εκεινης της εποχης ... δεν χρειαζονταν ΚΑΝ μαυρες αυτοκολλητες ετικεττες !

ASCII art .... at best :icon15: ...

Κάτι θυμάμαι αμυδρά, πολύ αμυδρά.

Θυμάστε κάποια πλαστικά πιστολάκια (και πυρομαχικά) που τα έβρισκες μέσα στα γαριδάκια?

Μιλάμε για πρώτο μισό δεκαετίας 70.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πρώτη φρίκη στο σινεμά (δεύτερο μισό 70 παραγωγή).

"The Hannibal Holocaust".

Δεν τολμώ καν να βάλω την σχετική αφίσσα...

Για πιστολακια δεν θυμαμαι ...

Αλλα αν ειναι για πλαστικους ποδοσφαιριστες ... τοτε ο βασικος σπονσορας ηταν τα γαριδακια ΜΠΟΖΟ.

%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3+%CE%A3%CE%A4%CE%91+%CE%9F%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%98%CE%9F%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%91+%CE%94%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%91+1970+2.jpg

ASCN2753-800x600.JPG

Σταματησε η δοξα τους οταν αναφερθηκαν ορισμενα περιστατικα παρολιγον πνιγμου (καποια παιδακια δεν προσεχαν και τα καταπιναν !)

Last edited:
"Οι Αντιζηλοι" .... ηταν η ελληνικη ερμηνεια ! :laugh::laugh:

The Persuaders - Roger Moore & Tony Curtis !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αρκετα φλεγματικο για τα δικα μου γουστα ... ομως ηταν καλη σειρα !

Κάτι θυμάμαι αμυδρά, πολύ αμυδρά.

Θυμάστε κάποια πλαστικά πιστολάκια (και πυρομαχικά) που τα έβρισκες μέσα στα γαριδάκια?

Μιλάμε για πρώτο μισό δεκαετίας 70.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πρώτη φρίκη στο σινεμά (δεύτερο μισό 70 παραγωγή).

"The Hannibal Holocaust".

Δεν τολμώ καν να βάλω την σχετική αφίσσα...

The Last House on the Left (1972)
και I Spit on Your Grave (1978)
δεν μπόρεσα να τα δω μέχρι τέλους...όλα έχουν και ένα όριο. Η δικιά μου βλέπει τόσες τέτοιες καφρίλες και μάλιστα την ώρα που τρώει.....είναι cult μου λέει.....:bang: