Παιδική ηλικία και αναμνήσεις ... αφεθείτε !

Ούτε εξαιρετικά μεγάλος είμαι, ούτε επίσης υπήρξα ποτέ των εξτριμ σπορ, αλλά δεν ξέρω πως έγινε και μια φορά έπαιξα κανονικό πετροπόλεμο...
Τι ρουλεμάν και μλκς.....:flipout:

Πριν ερθει το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα .... τι νομιζεις οτι συνεβαινε στις γειτονιες των Αθηνων (και Πειραια) ?

APAXHDES-6-petropolemos.jpg

Εμφυλιος .... σπαραγμος ! Mε τραυματιες .... και εινιοτε ΝΕΚΡΟΥΣ !

APAXHDES-7-petropolemos.jpg

Μοβορικο σπορ .... ΑΓΡΙΟ ! Οι μικροτεροι την πληρωναν την νυφη .... ! Οι πετρες δεν ηταν βοτσαλακια ... ηταν κοτρωνες !
Δεν μπορω να πω "ω κριμα ... τι φαση απαλευτη εχασα" ....!

Ούτε εξαιρετικά μεγάλος είμαι, ούτε επίσης υπήρξα ποτέ των εξτριμ σπορ, αλλά δεν ξέρω πως έγινε και μια φορά έπαιξα κανονικό πετροπόλεμο...
Τι ρουλεμάν και μλκς.....:flipout:

A και εδώ ήταν στην εβδομαδιαία διάταξη, κάθε Κυριακή απόγεμα συνήθως. Και σφεντόνες με λυγισμένα καρφιά....................

Τα φυσοκαλαμα ηταν χρωματος ανοιχτου γκρι (το PVC που χρησιμοποιουνταν στις οικοδομες)
και προσθεταμε μανταλακια για χειρολαβες. Ριχναμε ειτε μηλαρακια ... ειτε βελακια χαρτινα

belakia-fysokalamo.jpg

Καρφιτσες δεν ριξαμε ποτες :angry: ..... ημασταν καλα παιδακια :slapface:

έλα ρε υπερβολές. Αλλά εγώ την καταέβρισκα με τις φωτιές του Αι-Γιάννη.
Περίμενα όλο τον χρόνο αυτή τη μεγάλη μέρα!

Mα ... με καρφιτσες ?

Ριξε πιπερι (ταμπασκο) στα μηλαρακια η στα βελακια.

Εμεις παντως δεν περιμεναμε καμια γιορτη.

ΚΑΘΕ ... ΜΕΡΑ .... ηταν .... EOΡΤΗ ! :proud:

:violent-smiley-030::rifle:

Αλλη μια .... σε σχετικα ανωμαλο terrain .... :rolleyes: .....

ceb2cebfcebbcebfceb9-1-cf80ceb1ceb9ceb4ceb9cebacebf-cf80ceb1ceb9cf87cebdceb9ceb4ceb9.jpg

Eδω βλεπουμε αλλη παραλαγη (παιξιματος) ... οχι σαν αυτη που σας περιεγραψα παραπανω.
Να πω την αληθεια, ΔΕΝ θυμαμαι ολες τις παραλαγες. Ομως θυμαμαι οτι φοραγα παπουτσια. :laugh:
Δηλαδη, ΕΛΕΟΣ ... οχι και ξυπολητος :flipout: Προλαβα την (καθολικη και γενικευμενη) υποδυση :smash:
Δεν υπηρχαν καρα και αλογα στους δρομους ... υπηρχαν αυτοκινητα ... you know ... :rolleyes: