Παιδική πορνογραφία στην Ισπανία

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,105
Ελλάδα
εξαρθρώθηκε κύκλωμα ..... ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας αστυνομικός καθώς και ένας πράκτορας της ισπανικής υπηρεσίας πληροφοριών (CNI)
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο από τους συλληφθέντες παρήγαγαν το δικό τους υλικό με φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, σε ορισμένες από τις οποίες απεικονίζονται τα ίδια τα παιδιά τους.
:AFADF0::AFADF0::AFADF0::AFADF0:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=943437&lngDtrID=245

Καμμιά φορά σκέφτεσαι πόσο κρίμα είναι
που έχει καταργηθεί η κρεμάλα για ορισμένα εγκλήματα.:angry:

είναι απορίας άξιο πως ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει τόσο χαμηλά.
είμαι σίγουρος δε, πως αν έχει έστω το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς και αγάπης μέσα του, θα πρέπει να τον τρώνε οι τύψεις και να τον καίει μέσα του μια ατελείωτη φωτιά για πάντα !

κρίμα κρίμα ......................

υ.γ όταν παίρνω στην αγκαλιά μου τον γιο μου, νομίζω οτι αγκαλιάζω τον ίδιο το Θεό.

είναι ότι καλύτερο κι ότι πολυτιμότερο έχω σ'αυτήν την ζωή .-

είναι ο λόγος που ερχόμαστε σ' αυτήν την ζωή...
είναι ένα δώρο του Θεού !!

έλεος πια :frown:

Re: Απάντηση: Παιδική πορνογραφία στην Ισπανία

υ.γ όταν παίρνω στην αγκαλιά μου τον γιο μου, νομίζω οτι αγκαλιάζω τον ίδιο το Θεό.

είναι ότι καλύτερο κι ότι πολυτιμότερο έχω σ'αυτήν την ζωή .-

:grinning-smiley-043

φαντάσου πως αισθάνομαι εγώ όταν στην αγκαλιά μου έχω και τους δυό μου γιούς .......

Κι εκεί που ήμουν ήρεμος...διαβάζω το thread και......:AFADF0:

...και μετά λένε μερικοί ότι δεν είναι σωστή η επαναφορά της θανατικής ποινής, δεν είναι βλέπετε πολιτισμός αυτό, όλοι μπορούν να σωφρονιστούν και να μετανοιώσουν...

...στο τάφο πρέπει να τις στείλουν τις ανωμαλάρες...και να προηγηθούν τα δέοντα..

Υ.Γ.: Όπως και στο κύκλωμα που είχε αποκαλυφθεί στην Ελλάδα ...όλοι έχουν τον αστυνομικό τους...ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!