Billy .... Vechro πολύ καλή επιλογή .
Πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική παραγωγή ... παρ´όλο που είναι δύσκολο να την εμπιστευτούμε.
Και στα χρώματα για τοίχους έχει πολύ καλή ποιότητα, όλο το σπίτι εξωτερικά με αυτά το έβαψα.
Κ.Π μουρικη εχει στο λεροι αλλα με διπλασια τιμη απο το κινεζικο!
Σχετικά με τα χρώματα, αν ξέρει κάποιος. Στη δική μου περίπτωση για το κρεβατάκι -φωτογραφίες σύντομα- ο "πελάτης" ανέλαβε ο ίδιος να διαλέξει τα ξύλα και τα χρώματα. Αν και νομίζω τα ξύλα βγήκαν πολύ παραπάνω, γύρω στο 500ρικο για έλατο, αλλά το "σπιτάκι" στην περίπτωσή μου έχει όλους τους τοίχους όχι μόνο πρόσοψη και μικρότερα ανοίγματα στα παράθυρα, στα χρώματα επέμενε να βρει κάτι οικολογικό και δεν ξέρω πως, κατέληξε σε ένα μαγαζί που πουλούσε μπογιές κιμωλίας που χρησιμοποιούνται σε τεχνοτροπίες αναπαλαίωσης επίπλων. Έχει κανείς εμπειρία με τις συγκεκριμένες μπογιές (chalk paint και συναφείς). Είναι πιο παχύρρευστες, δεν χρειάζονται αστάρι αλλά αντίθετα θέλουν επίστρωση με ειδικό κερί μετά, έχω όμως την εντύπωση ότι δεν χρειάζονταν για το συγκεκριμένο πρότζεκτ σε παρθένο ξύλο και έχω και αμφιβολίες για την "οικολογικότητα" του χρώματος αυτού...
Ποιό είναι αυτό? Πως το λέει στο site ?
Απο την άλλη το λεροι δεν βολεύει γιατί πρέπει να αγοράσεις όλο το φίλο.
Λαθος.
Μπορεις να παρεις μονο την διασταση που θελεις με μονο περιορισμο το ελαχιστο πλατος να ειναι 10 εκατοστα.
Ποιό είναι αυτό? Πως το λέει στο site ?
Απο την άλλη το λεροι δεν βολεύει γιατί πρέπει να αγοράσεις όλο το φίλο.
Για Μουρικη κοντρα πλακε και συμιδα που αναφερθηκαν τα παιδια δεν χρειαζεται να αγορασει ολο το φυλλο Δημητρη.
Σε μελαμινη ισχυει αυτο.
Να και το ίδιο κρεβατακι που φτιάχνει φίλος μου. Τελικά και αυτό μόνο πρόσοψη έχει με πόρτα, ενώ οι τοίχοι είναι με κόντρα πλακέ. Τελευταία στοκαρισματα και βάψιμο σήμερα...
![]()
Για αυτό δεν φτιάχνουν παιδικά έπιπλα από αυτά τα υλικά που λες.Γιατί αυτά που έχουμε όλοι στις κουζίνες μας είναι από οικολογικά υλικά? Η μελαμίνη είναι οικολογική ? ο γρανίτης ? ο βακελίτης ? Όσο τα ψάχνεις , τόσο καταλήγεις ότι το καλύτερο είναι κάτω στο απλά δάπεδο , αλλά , φευ , έλα που δεν γίνεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.