Παιδικό ποδήλατο

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Χαρίζω το ποδήλατο του γιού μου, αφού μεγάλωσε έχει πάρει άλλο κι αυτό έχει ξεχαστεί στην αποθήκη, ας το χαρεί κάποιος πιτσιρίκος που θα του δώσει χαρά αυτή τη δύσκολη εποχή, κι επειδή σε ποδηλατικά φόρα έχω δεί κάτι τιμές σε μεταχειρισμένα παιδικά ποδήλατα που μου γυρνάνε τα μάτια ανάποδα από τα νεύρα, είπα να το βάλω εδώ, αν δεν υπάρχει πρόβλημα βέβαια. Κάνει για παιδιά από 6 εώς 12 άντε το πολύ 13 ετών δεν θυμάμαι μάρκα, έχει τροχούς 20'' και πέρσυ του άλλαξα λάστιχα και σαμπρέλες, καθώς και τις ταχύτητες και του έβαλα Shimano. Είναι πλήρως λειτουργικό και θα λειτουργεί για πολλά χρόνια ακόμα. Όποιος το θέλει ας γράψει εδώ και θα αποφασίσω ποιός θα το πάρει την Τετάρτη 22/5 το βράδυ. Παραλαβή από το σπίτι μου στο Περιστέρι. Ευχαριστώ Νίκος.

Τα συγχαρητηρια μου φιλε μου.Αυτο για πιτσιρικα αξιζει περισσοτερο απο οτιδηποτε!

Re: Απάντηση: Παιδικό ποδήλατο

Μπραβω για τη κίνηση , δεν ενδιαφερομαι.

Νίκο καλησπέρα.
Οι (δίδυμες) κόρες μου είναι 3 ετών. Άρα 2Χ3=6.:flipout::flipout: Έχω δικαίωμα να συμμετάσχω;

Νάσο είναι αγορίστικο ποδήλατο φίλε, δεν θα τους αρέσει, άσε που μπορεί να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να το φτάσουν. Καταλαβαίνεις έτσι; Μακάρι να είχες γιούς να στο έδινα :flipout:

Μπάϊ δε γουέϊ που λένε και το χωριό μου στη Πρέβεζα :flipout: αυτό εδώ είναι σε μπλέ χρώμα...

Μπράβο ρε Νίκο για την κίνηση!
Δεν συμμετάσχω, εκτός αν η κλήρωση κρατήσει 4-5 χρόνια... :smile:

Νάσο είναι αγορίστικο ποδήλατο φίλε, δεν θα τους αρέσει, άσε που μπορεί να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να το φτάσουν. Καταλαβαίνεις έτσι; Μακάρι να είχες γιούς να στο έδινα :flipout:

Κανένα πρόβλημα φίλε. Μπράβο για την κίνηση!

Νίκο μπράβο για την κίνηση. Αν και όπως λες αγορίστικο, το 7χρονο αγοροκόριτσο μου θα βολευτεί μια χαρά. Και πάλι μπράβο, δηλώνω συμμετοχή.

Πολλά μπράβο Νικόλα που μας σκέφτηκες τους συνανθρώπους σου στις δύσκολες ώρες!

(δεν δηλώνω συμμετοχή)

Είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε μου! Μπράβο για την κίνηση!
(Δεν δηλώνω συμμετοχή)

Τωρα, ξερω οτι θα γινει χαμός αλλα θα το πω (χοντρά) :

Δώσε το ποδηλατάκι φίλε μου σε καμια οικογενεία που χει πραγματικα μεγάλη ανάγκη (δυστυχως υπαρχουν παρα πολλες - δεν ειναι δυσκολο να τις βρεις ακόμα και με μια βολτα στη γειτονια σου).

Οι φιλοι συμφορουμίτες ας στερηθούν ένα tablet, κινητό, προβολεα, ενισχυτή κλπ αν ζοριζονται να πάρουν στον μικρό τους ένα ποδηλάτο.

:)

Τωρα, ξερω οτι θα γινει χαμός αλλα θα το πω (χοντρά) :

Δώσε το ποδηλατάκι φίλε μου σε καμια οικογενεία που χει πραγματικα μεγάλη ανάγκη (δυστυχως υπαρχουν παρα πολλες - δεν ειναι δυσκολο να τις βρεις ακόμα και με μια βολτα στη γειτονια σου).

Οι φιλοι συμφορουμίτες ας στερηθούν ένα tablet, κινητό, προβολεα, ενισχυτή κλπ αν ζοριζονται να πάρουν στον μικρό τους ένα ποδηλάτο.

:)

Σεβαστή η γνώμη σου. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Θεωρείς ότι όλοι σε αυτό το φόρουμ παίρνουν αυτά που λες? Δεν μπορεί κάποιος απλά να γράφει? Δεν μπορεί κάποιος απλά να συμμετέχει αλλά να μην παίρνει κάτι?
Μήπως κάποιοι απλά πουλάνε πράγματα γιατί δεν μπορούν αλλιώς?
Ο Πάνος έκανε μια κίνηση σε μια οικογένεια την οποία γνωρίζει και ξέρει ότι θα την αποδεχτεί. Δεν νομίζω ότι πρέπει πια να μιλάμε και για αυτές τις κινήσεις.
Και δεν μιλάω επί προσωπικού, ούτε σου επιτίθεμαι. Απλά αναρωτιέμαι, εάν το σκέφτηκες καλά πρώτα.

Σεβαστή η γνώμη σου. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Θεωρείς ότι όλοι σε αυτό το φόρουμ παίρνουν αυτά που λες? Δεν μπορεί κάποιος απλά να γράφει? Δεν μπορεί κάποιος απλά να συμμετέχει αλλά να μην παίρνει κάτι?
Μήπως κάποιοι απλά πουλάνε πράγματα γιατί δεν μπορούν αλλιώς?
Ο Πάνος έκανε μια κίνηση σε μια οικογένεια την οποία γνωρίζει και ξέρει ότι θα την αποδεχτεί. Δεν νομίζω ότι πρέπει πια να μιλάμε και για αυτές τις κινήσεις.
Και δεν μιλάω επί προσωπικού, ούτε σου επιτίθεμαι. Απλά αναρωτιέμαι, εάν το σκέφτηκες καλά πρώτα.

Προφανως και δεν αναφέρομαι σε όλα τα μέλη (ουτέ καν σε όλα όσα εξέφρασαν ενδιαφέρον στο παρόν θέμα...).

(αλλα ακόμα και όσοι πουλάνε πράγματα από ανάγκη (κάτι στο οποίο δεν αναφέρθηκα εγώ....) είμαι σίγουρος ότι έχουν λιγότερη ανάγκη από απειρες οικογένειες στη γειτονια του φίλου που φοβάμαι ότι θα πουλάνε βέρες, δόντια κλπ για να τη βγάλουν....και οχι ipad πχ....)

ΥΓ Προφανως η κίνηση του φίλου ειναι αξιέπαινη, αυτό δεν χρήζει καν επιβεβαιωσης. Ας το αφήσουμε λοιπόν εδώ :)

Φίλε μου καλημέρα, η προσφορά σου είναι κάτι παραπάνω από φανταστική!!!
Να είσαι καλά!!!
Δηλώνω ενδιαφέρον (κορίτσι 7 χρονών και αγόρι 9 χρονών).
Περιοχή Χαίδάρι.
Ευχαριστώ πολύ.

Νικο βαλε με μεσα γιατι μπορει ο γιοκας μου να ειναι μολις 3 ετων αλλα εχει φτασει το 1.10 σε υψος.

Αν δεν εχει φαναρι μπροστα μπορεις να μου βαλεις εναν προβολεα 3D :flipout: