Paint it... Black!

Love you!

Παίρνω τηλ μπας και βρώ κάποιο μαγαζί ανοιχτό και να μου στείλει κουβάδες :D

Love you!

Παίρνω τηλ μπας και βρώ κάποιο μαγαζί ανοιχτό και να μου στείλει κουβάδες :D

....θες και πολλούς..Όπως αναφέρεις τα μετρα γύρω στα 100 τετραγωνικα έχεις...
Εάν θυμάμαι καλά βγαίνει σε κιλο και κατόπιν παραγγελειας σε 2,5l...ας με διορθώσει ο Θανάσης...

Βασίλη μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς τη μαύρη μοκέτα, το μαύρο χρώμα στους τοίχους κάνει ωραία αντίθεση με μία σκούρα μπορντώ μοκέτα, ή πετρόλ, ή πράσινη ή γκρι σκούρα, προσωπική άποψη βέβαια αλλά εγώ έτσι θα μ άρεσε να μη τα κάνω όλα μαύρο κατράμι, εξάλλου το χρώμα στη μοκέτα δεν αντανακλά το φως.

Απάντηση: Re: Paint it... Black!

... το μαύρο χρώμα στους τοίχους κάνει ωραία αντίθεση με μία σκούρα μπορντώ μοκέτα, ή πετρόλ, ή πράσινη ή γκρι σκούρα...

alert. H γυναικα του Κωστη εκλεψε τους κωδικους του και μπηκε στο avclub ! :flipout:

μην της πεις οτι το ειπα αυτο γιατι θα με μπαναρει απο το παστιτσιο που εταξε μετα την καραντινα :laugh:

Να ανακατεψεις το χρωμα παρα πολυ καλα με ενα π.χ. ξυλαρακι, γιατι ειναι περιεργο υλικο και καθεται στον πατο

καλη συνεχεια
βαλε φωτο οταν τελειωσεις

Re: Απάντηση: Re: Paint it... Black!

alert. H γυναικα του Κωστη εκλεψε τους κωδικους του και μπηκε στο avclub ! :flipout:

μην της πεις οτι το ειπα αυτο γιατι θα με μπαναρει απο το παστιτσιο που εταξε μετα την καραντινα :laugh:
:flipout:

Εκλαψα λιγο 😁

Re: Απάντηση: Re: Paint it... Black!

μην της πεις οτι το ειπα αυτο γιατι θα με μπαναρει απο το παστιτσιο που εταξε μετα την καραντινα
Χαχχαχαααχχα!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το βάψιμο σχεδόν τελείωσε!

Μαύρη μαυρίλα λέμε :D

Δυνατή η πρόταση το χρώμα της Vechro guys, thank you!

Κώστα μου, θα στο χαλάσω, έφυγε η παραγγελία για την μοκέτα... βαθύ μαύρο σαν τον τοίχο :D

Θα βάλω όμως λάμπες RGBW της Xiaomi τριγύρω, και μάλλον και στο ταβάνι περιμετρικά led strip για τις ώρες... πριν την προβολή :D

Δε μου χαλάς τίποτα, Βασίλη, η πρότασή μου ουσιαστικά ήταν τι θα κανα εγώ, κάνει ό,τι γουστάρεις να γεμίζει η δική σου ψυχή να τα χαίρεσαι και να τα ευχαριστιέσαι, στο κάτω κάτω δεν το παντρεύεσαι κι όλας, στο μέλλον όταν το βαρεθείς βάζεις κι ένα άλλο χρωματάκι έτσι για ανανέωση. Να βάλεις φωτό να το δούμε έτσι;

Οντως να μας βαλεις μια φωτο να δουμε το αποτελεσμα...!!!
Αληθεια ποσα χερια το περασες....;

2 χεριές πήρε και έγινε πίσσα :D

Είμαι ακόμα βεβαίως κανά μήνα πίσω από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Δυστυχώς με την δουλειά που δεν... υπάρχει εδώ και 1μιση μήνα πάνε πίσω και οι παραγγελίες μαζί και όλο το project.

Βασίλη κάτι συμβαίνει στο νήμα σου δε μπορώ να κάνω quote. Τέλος πάντων υγεία να χουμε και ας πάνε τα project πιο πίσω λιγάκι, το ταξίδι είναι που μετράει, θα βγούμε πρώτα ο Θεός απ αυτή την κατάσταση και θα τα φτιάξεις όλα, θα χεις ψαχτεί και καλύτερα, υπομονή.

Απάντηση: Re: Paint it... Black!

Οντως να μας βαλεις μια φωτο να δουμε το αποτελεσμα...!!!
Αληθεια ποσα χερια το περασες....;

2 χεριές πήρε και έγινε πίσσα :D

Είμαι ακόμα βεβαίως κανά μήνα πίσω από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Δυστυχώς με την δουλειά που δεν... υπάρχει εδώ και 1μιση μήνα πάνε πίσω και οι παραγγελίες μαζί και όλο το project.

Βασίλη κάτι συμβαίνει στο νήμα σου δε μπορώ να κάνω quote. Τέλος πάντων υγεία να χουμε και ας πάνε τα project πιο πίσω λιγάκι, το ταξίδι είναι που μετράει, θα βγούμε πρώτα ο Θεός απ αυτή την κατάσταση και θα τα φτιάξεις όλα, θα χεις ψαχτεί και καλύτερα, υπομονή.

test test

ολα ΟΚ? ευχαριστημενος με το αποτελεσμα?
μετα απο 4-5 μερες ξεκινα και τις ζωγραφιες με κιμωλια.

ε βαλε και μια φωτο!!!