Παίζει μεγάλο ρόλο το contrast?

fonzi

Senior Member
29 June 2006
370
Βρίσκω την PHILIPS 26PF5321 ( http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/philips-26pf5321-lcd-tv/4507-6482_7-31929837.html?tag=sub ) πολύ φτηνή σε προσφορά.
Εχει contrast 1200:1 Είναι χαμηλό με τα σημερινά δεδομένα;
Το επόμενο μοντέλλο 5322 έχει 4000:1 ενώ οι τιμές καταλόγου είναι παραπλήσιες.

Την θέλω σαν δεύτερη με μόνο τηλεοπτικό σήμα σε υπνοδωμάτιο.

To πραγματικο contrast παιζει ρολο.

Το dynamic contrast που δηλωνουν οι εταιρειες ειναι ενα ψευτικο νουμερο που δεν εχει καμια σημασια.

Για αυτό και σχεδόν όλες τις φορές, όταν θέλουμε να ρυθμίσουμε σωστά μια τηλεόραση, απενεργοποιούμε όλα τα dynamics που αφορούν το contrast.

Απάντηση: Re: Παίζει μεγάλο ρόλο το contrast?

Παιδια την Τηλεοραση μου πως μπορω να την Calibrarw σωστα??

Απόλυτα σωστά μπορείς μόνο με την βοήθεια επαγγελματία του χώρου. Να κάνεις μόνος σου ότι καλύτερο μπορείς, υπάρχουν ειδικά DVD αναφοράς που σε βοηθούν να φτάξεις τις ρυθμίσεις τις βασικές της τηλεόρασής σου (DVE-Digital Video Essentials, AVIA,...)

Eαν όντως θέλεις επαγγελματική ρύθμιση, τότε έχουμε στην παρέα μας έναν από τους καλύτερους του χώρου, τον Μανώλη Καστρουνή. Μπορείς να του στείλεις pm εαν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. -bye-

ΟΚ..μαλλον θα πω στον Μανωλη για επαγγελματικα πραματα..ευχαριστω πολυ Panoxgr!!

Το 1200:1 πραγματικό contrast που έχει η philips που λέω στο πρώτο ποστ είναι χαμηλό με τα σημερινά δεδομένα;

Το 1200:1 πραγματικό contrast που έχει η philips που λέω στο πρώτο ποστ είναι χαμηλό με τα σημερινά δεδομένα;

Για πραγματικο contrast ειναι καλο αλλα κανενας κατασκευαστης δεν δινει το αληθινο contrast. Oλοι τα φουσκωνουν.

Γιατι δεν παιρνεις την 26PFL5322 που ειναι το πιο καινουργιο μοντελο?

Βεβαια για μια 26αρα για υπνοδωματιο μιλαμε οποτε μην νομιζεις οτι στο μεγεθος αυτο θα δεις και μεγαλες διαφορες στην εικονα απο το ενα μοντελο στο αλλο...

Διότι την βρίσκω στα 200 ευρώ...

Η νεότερη φαντάζομαι θα είναι αρκετά ακριβότερη.

Δεν μπορώ να κάνω edit το ποστ οπότε συνεχίζω εδώ:

Στα 200 ευρώ αξίζει να τη χτυπήσω για τη χρήση που θέλω;

Την χτύπησα 11:54:56"
Την πήρε ο άλλος που χτύπησε 11:54:58"
11:55 έληξε...