Παίζει την κάρτα Nova ο Dreambox ?

Καλησπέρα! Παρακαλώ θέλω μια βοήθεια και σίγουρη απάντηση σε όσους δούλεψε. Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά:

Έχω ΝΟΜΙΜΑ NOVA εδώ και περίπου 1.5 χρόνο. Έχω παντρεμένη κάρτα με Nova Panasat 1110. Αν χαλάσω την κάρτα και μου δώσουν άλλη κάρτα μόνο (γίνεται πήρα τηλέφωνο) μπορώ να την ενεργοποιήσω σε Dreambox 800 HD Αυθεντικό με irdeto emulator ώστε να μετά να την βάλω μετά στον δικό μου Dreambox 800 HD κλώνο με gemini και να παίζει κανονικά? Όλα αυτά γιατί θέλω να γράφω το πρόγραμμα της Nova χωρίς να πληρώνω extra money επειδή έτσι γουστάρει η Nova.

Υ.Γ. Έχω επίσης εναν δέκτη Nova Panasat 910 αν δεν γίνεται ενεργοποίση στον Dreambox 800HD αυθεντικό. Θέλω δηλαδή η ενεργοποίηση να γίνει αλλού ώστε να ΜΗΝ γίνει το πάντρεμα της κάρτας. Ευχαριστώ!

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί αυτό που θέλεις ΔΕΝ γίνεται. Το πάντρεμα μπορεί να γίνει μόνο στον ιδιοκτησιακό Panasat 1110. Μόνο αυτός έχει το κατάλληλο hardware για να γίνει η ενεργοποίηση και το πάντρεμα.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιμείνεις να σου δώσουν "ελεύθερη" κάρτα.

πριν απο 1,5 χρονο!!!!εισαι σιγουρος οτι ειναι παντρεμενη?αν ειναι δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Μονον αυτη που ηταν παλια συνδρομητες χωρης παντρεμα μπορουν να απολαυσουν την καρτα σε αλλο δεκτη.

:grandpa:καλησπερα,εχω dm600 και μια οριγιναλ καρτα νοβα ενεργοποιημενη με humax....(δε μου αρεσει).πως μπορω να τη λειτουργησω με το ονειροκουτι και τι αλλαγες πρεπει να κανω;
ευχαριστω!!:grandpa:

Παιδιά για να καταλάβω κι εγώ επειδή μπερδεύτηκα με τα ci κλπ κι επιεδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα. Πρόσφατα μου χάρισε ένας φίλος έναν dreambox 7020s γιατί πήρε καινούργιο fullHD και θα ήθελα να ρωτήσω ποιοες είναι οι νόμιμες διαδικασίες για να κάνω συνδρομή στη nova χωρίς απαραίτητα να πάρω και να πληρώσω τον δικό τους δέκτη και φυσικά αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό! Ο dreambox που έχω είναι γυμνός απο κάρτες κλπ, μόνο έναν 80άρη σκληρό έχει μέσα.

Ο Dreambox μια χαρά είναι. Η Νόβα δεν είναι.
Δυστυχώς η Νόβα διαθέτει κάρτα και δέκτη πακέτο, η δε κάρτα δεν παίζει πουθενά αλλού.

Παιδιά για να καταλάβω κι εγώ επειδή μπερδεύτηκα με τα ci κλπ κι επιεδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα. Πρόσφατα μου χάρισε ένας φίλος έναν dreambox 7020s γιατί πήρε καινούργιο fullHD και θα ήθελα να ρωτήσω ποιοες είναι οι νόμιμες διαδικασίες για να κάνω συνδρομή στη nova χωρίς απαραίτητα να πάρω και να πληρώσω τον δικό τους δέκτη και φυσικά αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό! Ο dreambox που έχω είναι γυμνός απο κάρτες κλπ, μόνο έναν 80άρη σκληρό έχει μέσα.

Αν μιλάμε για νέα συνδρομή, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις ΜΟΝΟ την κάρτα ! Θα πάρεις και το δέκτη μαζί, και σαν να μην έφτανε αυτό η κάρτα θα "παντρευτεί" με το δέκτη κατα την ενεργοποίηση και δεν θα παίζει σε κανένα άλλο δέκτη πλήν του δικού σου.

Η πρότασή μου θα ήταν να βρείς κάποιο γνωστό σου που να είχε παλιαιότερα συνδρομή, και να μεταβιβάσεις την κάρτα στο όνομά σου όταν την ενεργοποιήσει πάλι ο γνωστός σου ...

Μιας και γίνεται συζήτηση - εχω τον 800 και είμαι παμπάλαιος συνδρομητής της νοβα - μου στείλανε την καινούργια κάρτα και την ενεργοποίησα - δεν νομίζω να "παντρεύτηκε" τον δέκτη - έτσι?
´Τώρα, θέλω να αγοράσω έναν δεύτερο δέκτη για την άλλη τηλεόραση - εντός σπιτιού. Μπορώ να κάνω μοίρασμα χωρίς να ξαναπληρώνω τα 61 ευρώπουλα τον μήνα? Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθησει μέσω pm? (το αναφέρω γιατί θεωρώ και εγώ ότι δεν είναι παράνομο να βλέπουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, οι ίδιοι άνθρωποι τηλεόραση σε όποιο δωμάτιο κάνουν κέφι!)

γιατι δεν βαζεις εναν transmitter AV για να μπορεις να παιζεις και με το τηλεκοντρολ?

τι είναι αυτό? μπορείς να είσαι λιγο πιο συγκεκριμένος να με κατευθύνεις?

edit: - άστο... το έψαξα. Αν καταλαβαίνω καλά, με τον transmitter δεν μπορεί ο ένας να βλέπει διαφορετικά από τον άλλο... Ασε που η απόσταση είναι μεγάλη και μεσολαβούν δυο τοίχοι... δεν νομίζω να δουλέψει.

Last edited: