ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ...ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ LCD 26'' ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;ΚΟΣΤΟΣ ΩΣ 700 ΕΥΡΩ

KalamarGiannis

AVClub Enthusiast
9 November 2006
1,252
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Αποφάσισα να περιμένω τις τεχνολογίες(100HZ,LED,FULL HD κτλ.) για κάνα χρόνο το πολύ, οπότε θα ξεκινήσω απο 26αρα στο σαλόνι που θα πάει στην κρεβατοκάμαρα όταν αγοραστεί 37-40αρα για το καθιστικό...
ξεκινώντας από μια PANASONIC+LG που παίζουν στο 500αρικο στις 26 ίντσες ως τις καλές SONY και την samsung R86 26B που την έχει από το scroutz στα 700 ευρώ, εσείς τι θα επιλέγατε;;; ψηφίστε ελεύθερα κι ευχαριστώ για την βοήθεια...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ 1η προτεραιότητα το τηλεοπτικό σήμα(για την σύζυγο στην κρεβατοκάμαρα), επιθυμητός ο δέκτης επίγειας ψηφιακής και hdmi...
σημειώνω ότι ο πωλητής για την panasonic στο Σαραφ'ιδη υπονόησε τα χειρότερα...

Sony KDL-26P2530 και Samsung LE-26R86.Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στις 26".Από κει και πέρα οι διαφορές τους είναι μικρές.Η Σόνυ έχει αντίθεση 5.000:1.Η άλλη έχει 4.000:1.Η επιλογή δική σου.Πάντως μην πάρεις κάτι άλλο.Μπορεί μετά η τηλέοραση να πάει κρεβατοκάμαρα,αλλά μην πάρεις και ξεφτίλα.Στην αρχή στο σαλόνι θα την έχεις!

Sorry ίδιο κοντράστ έχουνε.Πάντως αν είναι η τηλεόραση να πάει μετά κρεβατοκάμαρα τότε κοίτα και 32" στα ίδια λεφτά.Έτσι κι αλλιώς τον Οκτώβριο θα πάρει πόδι απ το σαλόνι.....

μπα η 32αρα είναι παγίδα...πρώτος την αγόρασε χτες φίλος με ίδια απόσταση θέασης με εμένα-από την άκρη του καναπέ 2.5 μέτρα και από την γωνία 3.5-και μπορεί να μείνω με αυτήν, με δυσκολία έπεισα σύζυγο ότι χρειαζόμαστε 37αρα. Δεύτερον δεν χωράει ψηλά στην κρεβατοκάμαρα σε βάση γιατί είναι ανάμεσα σε παράθυρο και μπαλκονόπορτα το σημείο που θα μπει...
άσχετο αλλά ψάχνω λια λεπτή crt 25αρα τώρα...δυστυχώς η samsung δεν έχει πάει απο τις 21 στις 29 ίντσες...δεν θυμάμαι ποια άλλη εταιρία έβγαζε slim CRT...

EKI o rivers είπε ότι πλέον οι SHARP ΦΤΙΆΧΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ...είχε δώσει και link...το θέμα είναι όχι που συναρμολογούνται αλλά από που είναι το panel...h SHARP ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με εργοστάσια τελευταίας γενιας..δεν θυμάμαι 9ης ή κάτι τέτοιο...

EKI o rivers είπε ότι πλέον οι SHARP ΦΤΙΆΧΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ...είχε δώσει και link...το θέμα είναι όχι που συναρμολογούνται αλλά από που είναι το panel...h SHARP ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με εργοστάσια τελευταίας γενιας..δεν θυμάμαι 9ης ή κάτι τέτοιο...

Ναι ειναι αληθεια οτι πλεον φτιαχνονται Πολωνια αλλα κυκλοφορουν και απο Ταιβαν και καποιες απο Ιαπωνια.

Συμφωνω για Sony KDL-26P2530 και Samsung LE-26R86. Kαι η Sharp LC-26SD1E πρεπει να ειναι καλη αν κρινω απο την 32SD1E που ειχα δει.

SAMSUNG 26R86 η γνωμη μου αν κρινω απο τον προκατοχο την R71 !!

αυτό που δεν έχω αποφασίσει είναι αν αξίζει να την πάρω φθηνότερα από internet shop...σε κάποια από τα sites γράφουν ότι παρέχουν την επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας...άρα υποθέτω το μόνο που χάνω είναι η δυνατότητα επιστροφής σε περίπτωση προβλήματος;;;

Eγω παντως θα χτυπαγα με 505 ευρω την LG 26LC3R απο 505 ευρω....
Την ειδα να παιζει στην γνωστη γερμανικη αλυσιδα και μου αρεσε....
Και απο συνδεσεις εχει d-sub 15pin και HDMI εκτος των κλασικων.....

όπως και αυτήν
http://www.experthellas.gr/product_detail.jsp?prdId=LG26LC2R&extLang=
Αν και από όλες αυτές καμία δεν αξίζει μπροστα στην Samsung LE-27S71.Στο καινούργιο φυλλάδιο του Praktiker την έχει 500Ε!!!Μην μπείς στην ιστοσελίδα του γιατί δεν έχει το καινούργιο φυλλάδιο ακόμα.Αν πήρες το βήμα της κυριακής θα το βρείς.

πήρα χτες την LCD TV PANASONIC TX-26LE60FM 26""
απο 499 την πήρα 450...εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα εικανοποιητικότατη, είδα το 4-3 σήμερα στο ΝΒΑ -έχασε η ...Ελληνική ομάδα του Χιούστον- και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Σημειωτέον μόλις την σύνδεσα χτες έβαλε γκολ η Λάρισα heh...
Α'υριο θα δω dvd να ενημερώσω...
οι πωλητές όλοι είπαν ότι δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει η αντίσοιχης τιμής LG...
samsung ήθελα βέβαια, την R86 se 26'', αλλά ήταν ακριβότερη την 'επαιρνα 740, οπότε και το WAF ψήφισε την φτηνότερη, βάσει και του τίτλου μας απλά ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ...TΩΡΑ μπορώ να περιμένω το LED 100 HZ Full HD...

Καλές θεάσεις!Υπομονή μέχρι να εμφανιστεί αυτό που θες......

Τελευταία παρατήρηση η pany στο zapping είναι γρηγορότερη και από την crt μου...To θέμα αυτό κλείνει λοιπόν...και επικεντρονόμαστε στις 40 ίντσες και την κορυφή της κατηγορίας στα τέλη του χρόνου...μακάρι η SHARP να βγάλει κάνα τρελό μοντέλο στο τελευταίας γενιάς της εργοστάσιο στην Ιαπωνία...τρίβψ τα χέρια μου...

..Ε ρε οι εξελίξεις...
Παρατηρείστε: από τον Μάη λοιπόν φτάσαμε να ψάχνω μεταξύ 46 και 50 ίντσες, λόγω και της πτώσης τιμών των μοντέλων...