Πακέτο COSMΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Re: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

ΠαΙδιά έχω τον πρώτο δέκτη τον αρχικό από το 2011! Σήμερα που ξύπνησα πήγα να τον ανοίξω και δεν δείχνει κανένα κανάλι! Αναβάθμιση δεν έχει γίνει και ο μαναδικός δορυφόρος που βλέπει είναι ο eutelsat 9a! όχι τον 9β! Στα ελεύθερα δορυφορικά δεν έχω πρόβλημα! Παιρνω το 13888 αλλά δεν απαντάει! Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου?

Εάν έχεις πάρει την αναβάθμιση του Ιουλίου λοκάρισε τον δέκτη στον αναμεταδότη ΟΤΕ1 και θα παίξεις

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Όλα ΟΚ! χρειάζεται να κάνουμε κατι άλλο μελλοντικά ή θα έρθει η αναβάθμιση για τον καινουργιο δορυφόρο?

Δεν απαιτείται αναβάθμιση.....μια ερώτηση έχεις DiSEqC και εάν ναι σε ποια πόρτα είναι ο EUTELSAT ??

Δεν απαιτείται αναβάθμιση.....μια ερώτηση έχεις DiSEqC και εάν ναι σε ποια πόρτα είναι ο EUTELSAT ??

Αν και άσχετος με το θέμα βλέπω στις ρυθμίσεις να γράφει Eισοδος DiSEqC: DiSEqC A

OK ευχαριστώ

ΟΤΕ cinema 4 kai Sundance δεν δείχνουν καθόλου εικόνα. Το dsi810h έχω. Μήπως πρέπει να κάνω αναζήτηση από την αρχή. Σαν επιλογή ποιό βάζω για Βόρεια Ελλάδα? ΟΤΕ 1 ΟΤΕ 2 ή κάποιο άλλο?

Κάτι που παρατήρησα είναι αν κανεις εγράφη ,σε κάποιο από τα κανάλια που έχουν μεταφερθεί στης νέες συχνότητες, και παράλληλα παρακολουθείς κάποιο κανάλι που είναι ακόμα, σε κάποια από της παλιές συχνότητες, το σήμα χάνεται συνέχεια και το κανάλι παίζει με διακοπές, το ίδιο γίνεται, αν κάνεις εγράφη σε κανάλι από της παλιές συχνότητες ,και παρακολουθείς κάποιο από της νεες

Παίδες για τους Hybrid δέκτες θα πρέπει να κάνετε νέα αναζήτηση επιλέγοντας τον ΟΤΕ1.
Επίσης θα πρέπει να επιλέξετε Αριθμό Συνδέσεων =2 ακόμα και εάν έχετε συνδέσει ένα καλώδιο.

ΟΤΕ cinema 4 kai Sundance δεν δείχνουν καθόλου εικόνα. Το dsi810h έχω. Μήπως πρέπει να κάνω αναζήτηση από την αρχή. Σαν επιλογή ποιό βάζω για Βόρεια Ελλάδα? ΟΤΕ 1 ΟΤΕ 2 ή κάποιο άλλο?
Τελικά έκανα αναζήτηση απλό την αρχή και επιλογή ΟΤΕ 1 και τώρα δειχνει εικόνα. Περίεργο πάντως που ήθελε αναζήτηση καναλιών εκ νέου.

Εάν έχεις πάρει την αναβάθμιση του Ιουλίου λοκάρισε τον δέκτη στον αναμεταδότη ΟΤΕ1 και θα παίξεις

Να είσαι καλά φιλέ μου για την συμβουλή! Έπαιξε αμέσως!

Σε δυο φάσεις:
Α’ Φάση 8/3/2016:
παλιά 12.149 V νέα 12.053 H
παλιά 12.226 V νέα 12.207 H
B’ Φάση 9/3/2016:
παλιά 12.265 V νέα 12.283 H
παλιά 12.380 V νέα 12.399 H
παλιά 12.418 V νέα 12.476 H
Η 11.843 V παραμένει ως έχει

Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε

Δηλαδή για όσους έχουν το δεκτή με τον σκληρό δίσκο κ ένα καλώδιο στο πιάτο, πλέον δεν θα είναι δυνατό να γραφείς από την 11843v όταν βλέπεις ή γραφείς κανάλι από τις Horizontal συχνότητες.

Θα πρέπει να κατεβάσουμε κ δεύτερο καλώδιο για να δουλεύει όπως πριν σύστημα.

Αυτό είναι φάουλ κ έπρεπε να το δει ο οτε

Γιατί παιδιά όσοι είσασταν με ένα καλώδιο από την κεραία μπορούσατε να γράφετε ένα κανάλι και να βλέπατε ένα αλλο? Εγώ που έχω 2 καλώδια μπορω να γράφω ταυτόχρονα 2 καναλια αλλά μπορώ να βλέπω μόνο ένα από τα δύο που γράφονται εκείνη τη στιγμή.

Έχω τον pvr τον απλό όχι τον υβριδικό!! Μπαίνω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει μόνο τον eutelast 9a!!Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να δω στον καινούργιο δορυφόρο???Έχει καλύτερη εικόνα ο καινούργιος δορυφόρος??

Φυσικά! Με ένα καλώδιο μπορούσε κάποιος να γράφει 2 προγράμματα ταυτόχρονα ή να γράφει ένα και να βλέπει κάποιο άλλο (από τα κανάλια του ΟΤΕ). Εξ άλλου αυτό το γράφει και στο βιβλίο οδηγιών του ΟΤΕ.

Απάντηση: Re: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Δηλαδή για όσους έχουν το δεκτή με τον σκληρό δίσκο κ ένα καλώδιο στο πιάτο, πλέον δεν θα είναι δυνατό να γραφείς από την 11843v όταν βλέπεις ή γραφείς κανάλι από τις Horizontal συχνότητες.

Θα πρέπει να κατεβάσουμε κ δεύτερο καλώδιο για να δουλεύει όπως πριν σύστημα.

Αυτό είναι φάουλ κ έπρεπε να το δει ο οτε

Καινούργιος δορυφόρος είναι και δεν εξαρτάται από τον ΟΤΕ ποιους tp θα πάρει. Όταν τεθεί για όλους τους παρόχους ο eutelsat 9B σε ισχύ και δούμε τι πήρε ο καθένας θα μπορούμε να κρίνουμε τον ΟΤΕ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχω τον pvr τον απλό όχι τον υβριδικό!! Μπαίνω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει μόνο τον eutelast 9a!!Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να δω στον καινούργιο δορυφόρο???Έχει καλύτερη εικόνα ο καινούργιος δορυφόρος??

Διάβασε από τη αρχή το νήμα.

Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει με συχνοτητες οριζοντιες καθετες κτλ .. γραφω ενα καναλι( pvr doryfopriko)δεν θα μπορω να βλεπω καποιο αλλο ταυτοχρονα ?το δοκιμαζω και με αναβοσβηνεςι η οθονη ενα καλωδιο εχω

Re: Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

καλησπερα να ρωτησω κατι, εχω τον KHAON τον απλο (το καλοκαιρι μου το εδωσαν) τον ανοιξα απο stand by και εγραφε χωρις σημα κλπ κλπ , μπηκα το εβαλα στον αναμεταδοτη ΟΤΕ1 και με ρυθμιση δορυφορου eutelsat 9A και σιγα σιγα μου επανεφερε τα καναλια. Ερωτηση μηπως επειδη και η μεταφορα θα συνεχιστει και σημερα το βραδυ, πρεπει να αφησουμε το δεκτη ανοιχτο; δεν εχω δει στο μενου κατι για αναβαθμιση, πως θα παρει τους καινουργιους αναμεταδοτες; προς το παρον φαινεται να εχει ολα τα καναλια παλι (ημουν απο το καλοκαιρι ΟΤΕ 2 και το εβαλα τωρα σε ΟΤΕ 1 αναμεταδοτη)

Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

ειδατε καποια διαφορα στην ισχυ σηματος η ποιοτητα σηματος εικονας ? γιατι εγω με τον pvr δειχνει οτι να ναι τα στσατιστικα του, παντως με το ματι δεν φαινεται προς το παρον καλυτερη εικονα,( θεωρητικα θα επρεπε να δουμε? ) ?