Πακέτο COSMΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Re: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Ποσο σιγουροι ειμαστε οτι οι νεες συχνοτητες του ΟΤΕ ειναι στην λεγομενη Greek Balkans δέσμη και όχι στην Pan European? Οι αναφορες μεχρι τωρα και απο Σουηδια λενε οτι δεν υπαρχει διαφορά, και το KingOfSat.net τις συχνοτητες του ΟΤΕ της εχει σε δεσμη EUROPE απλα μαζι με τις αλλες τις γενικες

εκανά επανεκκίνηση του δέκτη από το μενού. θα πάρω στην εξυπηρέτηση αργότερα.

Σιγουρέψουν ότι εισαι συντονισμένος στον αναμεταδότη ΟΤΕ1.

Ποσο σιγουροι ειμαστε οτι οι νεες συχνοτητες του ΟΤΕ ειναι στην λεγομενη Greek Balkans δέσμη και όχι στην Pan European? Οι αναφορες μεχρι τωρα και απο Σουηδια λενε οτι δεν υπαρχει διαφορά, και το KingOfSat.net τις συχνοτητες του ΟΤΕ της εχει σε δεσμη EUROPE απλα μαζι με τις αλλες τις γενικες

Και στο flysat αναφέρεται δέσμη wide κι όχι Greece.

http://www.flysat.com/ote.php

Αν όντως, λοιπόν, ο OTE TV εκπέμπει στην πανευρωπαϊκή (wide) δέσμη, ποιος ήταν ο λόγος δημιουργίας της ελληνικής/βαλκανικής (Greece) δέσμης στον Eutelsat 9B;

Δεν ειμαστε. Ακομη και με το τελευταιο διαγραμμα καλυψης ειμαι εκτος, ωστόσο εχω σημα ίδιο με αναφορες κεντρικης ευρωπης. Πρεπει ωστόσο να επιβεβαιωθει απο αλλους πιο βορεια απο εμενα. Στα όρια καλυψης, το σημα ερχεται με 49dbw, κατι που απαιτει περιπου 65εκ κατοπτρο. Ειναι αγνωστο το ποσο αποτομα σβηνει το σήμα. Ισως η αποσβεση του να ειναι ηπια, γι'αυτό να εχω τετοιες μετρησεις με το TD88.

Re: Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Γεια σας. Έχω τον υβριδικό KAON. Μετά την αλλαγή δορυφόρου χάθηκαν πολλά κανάλια και χρειάστηκε να κάνω νέα αναζήτηση για να επανέλθουν. Όμως εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το EPG. Στα περισσότερα κανάλια δε βγάζει πλέον το πρόγραμμα. Έκανα και δεύτερη φορά συντονισμό αλλά τίποτα. Επίσης έχουν εξαφανιστεί πολλά κανάλια από τις λίστες με τις κατηγορίες που βγαίνουν όταν πατάμε το ΟΚ στο τηλεχειριστήριο. Έχετε τα ίδια προβλήματα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ

Θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρθυμίσεων και ακολούθως manual scan κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας τον OTE1

Για ποίο λόγο στον δέκτη μου εμφανίζονται διαφορετικές συχνότητες από αυτές που αναφέρετε? Η διαφορά είναι 1Hz ποιο κάτω αν εξαιρέσεις την 11843! Δηλαδή η 12054 εμφανίζεται ως 12053, η 12207 εμφανίζεται ως 12206 κοκ....

Εγω παλι δεν εχω βγαλει ακρη.
Καταρχήν να ξεκαθαρισω ότι είμαι σε πολυκατοικια με multiswitch και τον Hotbird στην 1η θεση
Όταν βαζω αριθμο συνδεσεων 2 χανω καναλια και δεν τα βρισκει με τιποτα και όταν βαζω αριθμο συνδεσεων 1 τα βρισκει μεν όλα,αλλα εχω το γνωστο πρόβλημα με τον ΑΝΤ1 που κανει διακοπες όταν γραφω κατι άλλο ταυτόχρονα ή όταν γραφω ΑΝΤ1 και βλεπω κατι άλλο.
Υπαρχει λυση ή κανω κατι εγω λαθος;

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει..

Α> Τα προβληματα που αναφερετε με εγγραφες παρουσιαζονται σε συνδρομητες οι οποιοι εχουν αποκλειστικα 1 καλωδιο στο lnb?

Β> Εγω που εχω στο lnb 2 καλωδια επηρεαζομαι?

Ωστοσο οταν εκανε διακοπες και αλλαξα κατοπιν συμβουλής του φιλου imcan Μενού> Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις Σήματος > Ρυθμίσεις Δορυφόρου > αριθμος Lnb 2 .
Το προβλημα με τις διακοπες εφτιαξε και ολα καλα.

ΟΤΕ ενημέρωση με sms
image.jpg

Παιδιά ένας φίλος με την αλλαγη δορυφορου δεν του παιζουν καποια καναλια. Τι πρεπει να κανει; Εχει παει στον ΟΤΕ1 αλλα τιποτα. Πως κανει σαρωση καναλιων; Που είναι η επιλογή; Αν κανει επαναφορά θα χασει καποιες επιλογες που δεν θα τις ξερει να τις βαλει μετα;

Να υποθέσω ότι έχεις τον Hybrid PVR, σωστά ? Νέα αναζήτηση καναλιών έκανες ??

Γενικά με ένα καλώδιο εγγραφή καναλιών σε διαφορετική πόλωση δεν παίζει, οπότε εάν γράφεις τον ANT1 δεν μπορείς να βλέπεις MEGA

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά ένας φίλος με την αλλαγη δορυφορου δεν του παιζουν καποια καναλια. Τι πρεπει να κανει; Εχει παει στον ΟΤΕ1 αλλα τιποτα. Πως κανει σαρωση καναλιων; Που είναι η επιλογή; Αν κανει επαναφορά θα χασει καποιες επιλογες που δεν θα τις ξερει να τις βαλει μετα;

Εάν έχει Hybrid δέκτη θα πρέπει να κάνει νέα Αναζήτηση Καναλιών MENU/ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΗΜΑΤΟΣ/ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ/ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ/ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ/ΟΚ και όταν κλειδώσει το σήμα ΟΚ....με αυτό δεν χάνει κάποια Ρύθμιση

Διευκρίνισε μας πρώτα αν έχει απλό δέκτη ή με σκληρό δίσκο , και δεύτερον αν έχει χάσει εντελώς κάποια κανάλια η του κάνουν διακοπές και επανέρχονται.

Εγω παλι δεν εχω βγαλει ακρη.
Καταρχήν να ξεκαθαρισω ότι είμαι σε πολυκατοικια με multiswitch και τον Hotbird στην 1η θεση
Όταν βαζω αριθμο συνδεσεων 2 χανω καναλια και δεν τα βρισκει με τιποτα και όταν βαζω αριθμο συνδεσεων 1 τα βρισκει μεν όλα,αλλα εχω το γνωστο πρόβλημα με τον ΑΝΤ1 που κανει διακοπες όταν γραφω κατι άλλο ταυτόχρονα ή όταν γραφω ΑΝΤ1 και βλεπω κατι άλλο.
Υπαρχει λυση ή κανω κατι εγω λαθος;

Μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω :

Βάλε αριθμό συνδέσεων 1 και ακολούθως scan καναλιών με τον OTE1 π.χ.
Ακολούθως και αφού βεβαιωθείς ότι έχεις όλα τα κανάλια του μπουκέτου, βάλε τον αριθμό συνδέσεων σε 2 ΧΩΡΙΣ να κάνεις scan

Διευκρίνισε μας πρώτα αν έχει απλό δέκτη ή με σκληρό δίσκο , και δεύτερον αν έχει χάσει εντελώς κάποια κανάλια η του κάνουν διακοπές και επανέρχονται.

Εχει παλιο απλο δεκτη και τα καναλια ειναι χαμενα εντελως (ant1,alpha,otesport4,5,6)

Να βάλει αναμεταδότη OTE1 μετά να κλείσει πίσω από το διακόπτη τον δέκτη και να τον ανοίξει πάλι να κάνει μια επανεκκίνηση ο δέκτης, και αν μετά από αυτό δεν γίνει τίποτα καλό θα ήταν να μιλήσει με 13888.

Re: Απάντηση: Re: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Χωρίς να κανω κάτι μου το έστειλε το μήνυμα ο ΟΤΕ .το στέλνουν σε όλους που έχουν Pvr

Αυτό στο έστειλε ο Οτε μετα από ενόχληση δική σου φίλε manosfk ή επειδή έχεις τον pvr απλά;

Re: Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Πρέπει να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με το EPG για όσους έχουν τον υβριδικό KAON, EPG version 7201. Ο τεχνικός που μου εγκατέστησε την κεραία μου είπε ότι θα έρθει κάποια αναβάθμιση τις επόμενες ημέρες για να φτιάξει το EPG. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τώρα.

Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Καλημέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση manosfk

Πρέπει να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με το EPG για όσους έχουν τον υβριδικό KAON, EPG version 7201. Ο τεχνικός που μου εγκατέστησε την κεραία μου είπε ότι θα έρθει κάποια αναβάθμιση τις επόμενες ημέρες για να φτιάξει το EPG. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τώρα.

Μπορείς να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων και το πρόβλημα το program guide θα λυθεί