Πακέτο COSMΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Re: Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Μπορείς να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων και το πρόβλημα το program guide θα λυθεί

το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει; φοβάμαι μη χαθούν οι ρυθμίσεις του δέκτη και ακυρωθούν οι εγγραφές που έχω στον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Αλλά αν όντως είναι δοκιμασμένο και δουλεύει να πάρω το ρίσκο το απόγευμα που επιστρέφω σπίτι. ευχαριστώ

Re: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Δουλεύει σίγουρα αλλά θα χαθούν οι ρυθμίσεις σου. Εάν έχεις DiSEqC βεβαιώσου ότι θα περάσεις τις ίδιες μετά την επαναφορά.

τωρα με τον νεο δορυφορο εγω που εχω 2 καλωδια στον δεκτη θα εχω καποιο θεμα? γιατι ελεβα ενα μηνυμα οτι μπορει μεχρι να ολοκληρωθει η αλλαγη να εχω προβλημα στην θεαση

Σήμερα το Flysat αναφέρει δέσμη Greece σε όλους τους αναμεταδότες του ΟΤΕ TV στον Eutelsat 9B.

http://www.flysat.com/ote.php

Επιβεβαιώνουν και οι φίλοι απ' το εξωτερικό;

Η 11843 είναι στο Pan-European beam

Το καλό με το Greek beam είναι η σημαντικά μεγαλύτερη χωρητικότητα που θα είναι διαθέσιμη - θα ανοίξει τον δρόμο για περισσότερα κανάλια και βελτίωση στην ποιότητα εικόνας.

Κάθε δέσμη έχει συγκεκριμένο αριθμό αναμεταδοτών ή κάθε αναμεταδότης του Eutelsat 9B μπορεί να ρυθμίζεται σε οποιαδήποτε δέσμη εκπομπής, σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη - μισθωτή;

SMS που έφτασε πριν από λίγο

ΣE ΣYNEXEIA ENHMEPΩΣHΣ ΠOY ΛABATE ΣXETIKA ME ENΔEXOMENO ΠPOBΛHMA ΣTH ΔYNATOTHTA TAYTOXPONHΣ EΓΓPAΦHΣ KAI ΠAPAKOΛOYΘHΣHΣ ΔYO ΔIAΦOPETIKΩN KANAΛIΩN THΣ YΠHPEΣIAΣ ΛOΓΩ THΣ METABAΣHΣ TOY OTE TV ΣE NEO ΔOPYΦOPO, ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΔEN ΘA YΠAPΞEI XPEΩΣH ΣTO ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ ΓIA THN EKMIΣΘΩΣH TOY AΠOKΩΔIKOΠOIHTH ME ΣKΛHPO ΔIΣKO (AΞIAΣ 3 /MHNA) MEXPI THN OΛOKΛHPΩΣH TΩN EPΓAΣIΩN. ΠAPAΠANΩ ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO PDF APXEIO ''PVR FAQ'' ΠOY ΘA BPEITE ΣTO http://j.mp/OTETVnews

Απάντηση: Re: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Το καλό με το Greek beam είναι η σημαντικά μεγαλύτερη χωρητικότητα που θα είναι διαθέσιμη - θα ανοίξει τον δρόμο για περισσότερα κανάλια και βελτίωση στην ποιότητα εικόνας.

τι σημαινει αυτο αν δεν προσθεσουν και αλλον αναμεταδοτη?

Re: Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει; φοβάμαι μη χαθούν οι ρυθμίσεις του δέκτη και ακυρωθούν οι εγγραφές που έχω στον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Αλλά αν όντως είναι δοκιμασμένο και δουλεύει να πάρω το ρίσκο το απόγευμα που επιστρέφω σπίτι. ευχαριστώ

Το περιεχόμενο στον δίσκο δεν θα χαθεί, μόνο τα future recordings (schedules) αν έχεις. Ο,τι έχει γραφτεί θα συνεχίσει να υπάρχει

Μηνυμα που με ηρθε πριν λιγο!

O NEOΣ ΣAΣ AΠOKΩΔIKOΠOIHTHΣ EXEI ENEPΓOΠOIHΘEI.ΓIA NA ΣYNΔEΘEITE ΣTHN YΠHPEΣIA AKOΛOYΘHΣTE TIΣ OΔHΓIEΣ ΠOY ΘA BPEITE ΣTO ENTYΠO 'KΩΔIKOI YΠHPEΣIAΣ OTE TV MEΣΩ ΔOPYΦOPOY' ΠOY ΠAPAΛABATE ME TON EΞOΠΛIΣMO THΣ YΠHPEΣIAΣ.

Τι ακριβως θελει να πει?

Λοιπον, ληψη με καθαρό απο συννεφα ουρανό και τον εξοπλισμό της υπογραφης:
Συχνοτητα db
11843: 14.5
12054: 14.0
12207: 14.5
12284: 14.0
12399: 14.5
12476: 13.0

Τοποθεσια 140χλμ νοτιοανατολικα της Στοκχολμης, αρκετα εξω απο το πλανο καλυψης της ελληνικής δεσμης.

Μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω :

Βάλε αριθμό συνδέσεων 1 και ακολούθως scan καναλιών με τον OTE1 π.χ.
Ακολούθως και αφού βεβαιωθείς ότι έχεις όλα τα κανάλια του μπουκέτου, βάλε τον αριθμό συνδέσεων σε 2 ΧΩΡΙΣ να κάνεις scan

Το εκανα αλλα με το που βαζω αριθμο συνδεσεων 2 χανω τα καναλια.
Ευχαριστω παντως

Το εκανα αλλα με το που βαζω αριθμο συνδεσεων 2 χανω τα καναλια.
Ευχαριστω παντως
Δεν έχω παρακολουθήσει από την αρχή τι συζήτηση να ρωτήσω κατεβάζεις ένα η δυο καλώδια στον δέκτη? Αν κατεβάζεις ένα σιγουρέψουν ότι είναι βιδωμενο πίσω στη θέση LNB1.

Δεν έχω παρακολουθήσει από την αρχή τι συζήτηση να ρωτήσω κατεβάζεις ένα η δυο καλώδια στον δέκτη? Αν κατεβάζεις ένα σιγουρέψουν ότι είναι βιδωμενο πίσω στη θέση LNB1.

Ένα καλωδιο κατεβαινει και είναι στην SAT1 του δεκτη.Ειμαι σε πολυκατοικια με πολυδιακοπτη και τον Hotbird στην 1η θεση
Τωρα παρατηρησα ότι δεν εχω καθολου σημα στην 12475 που είναι το OTE Sport 6

To σημα στην 12475 επανηλθε από μονο του.Ειχε καποιος άλλος παρομοιο πρόβλημα;

Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Μας τα χαλασε καπως ο οτε με αυτες τις αλλαγες και δεν μας τα λεει πολυ καλα. Και εγω ενα καλωδιο εχω τραβηγμενο με 2 lnb, το ενα στον astra 19,2". Μεχρι τωρα μια χαρα μπορουσα να γραφω σε ενα καναλι και να παρακολουθω ή/και να γραφω και σε ενα δευτερο. Να δουμε μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια,αλλα δεν μου αρεσει οτι δεν διευκρινιζει ποια καναλια δεν θα μπορουμε να γραψουμε αν δεν εχουμε και δευτερο καλωδιο.
Παντως τωρα,μπορω να γραψω μονο το καναλι που βλεπω,αλλιως κανει σπασιματα η εικονα, ενω δεν εχω καν τολμησει να δοκιμασω εγγραφες απο τον astra, που ως τωρα εκανα κανονικοτατα. Στις δε ρυθμισεις του pvr, μονο με 1 συνδεση μπορω να δω ολα τα καναλια,οταν βαζω 2 συνδεσεις την μια παιζουν τα μισα και την αλλη τα αλλα!

Απο site ote<< Για ποια κανάλια θα έχω πρόβλημα;
Δεν σημαίνει ότι θα έχετε απαραίτητα πρόβλημα, εξαρτάται τι παρακολουθείτε και γράφετε ταυτόχρονα.
Τώρα, δεν θα μπορείτε να γράφετε κάποιο από τα κανάλια ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3, MEGA ΑLPHA, STAR, ΣΚΑΙ, OTE SPORT 1,2,3 και το OTE CINEMA 3 και ταυτόχρονα να γράφετε κάποιο από τα υπόλοιπα κανάλια.
Η δυνατότητα της ταυτόχρονης εγγραφής θα συνεχίσει να υφίσταται με τον περιορισμό ότι η χρήση της θα μπορεί να γίνεται είτε μεταξύ των καναλιών που αναφέρονται παραπάνω είτε μεταξύ των υπολοίπων καναλιών.
Το επόμενο διάστημα θα γίνουν αλλαγές στην υπηρεσία, ώστε να απολαμβάνετε αυτή τη δυνατότητα για το σύνολο των καναλιών εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων>>

Μας τα χαλασε καπως ο οτε με αυτες τις αλλαγες και δεν μας τα λεει πολυ καλα. Και εγω ενα καλωδιο εχω τραβηγμενο με 2 lnb, το ενα στον astra 19,2". Μεχρι τωρα μια χαρα μπορουσα να γραφω σε ενα καναλι και να παρακολουθω ή/και να γραφω και σε ενα δευτερο. Να δουμε μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια,αλλα δεν μου αρεσει οτι δεν διευκρινιζει ποια καναλια δεν θα μπορουμε να γραψουμε αν δεν εχουμε και δευτερο καλωδιο.
Παντως τωρα,μπορω να γραψω μονο το καναλι που βλεπω,αλλιως κανει σπασιματα η εικονα, ενω δεν εχω καν τολμησει να δοκιμασω εγγραφες απο τον astra, που ως τωρα εκανα κανονικοτατα. Στις δε ρυθμισεις του pvr, μονο με 1 συνδεση μπορω να δω ολα τα καναλια,οταν βαζω 2 συνδεσεις την μια παιζουν τα μισα και την αλλη τα αλλα!

Απάντηση: Πακέτο ΟΤΕ TV και δέσμη Ελλάδος στον επερχόμενο Eutelsat 9B (2014);

Αποκλείεται μέχρι πρότινος με ένα καλώδιο να έκανες εγγραφή σε ένα κανάλι και να παρακολουθούσες οποιοδήποτε άλλο χωρίς πρόβλημα. Στον eutelsat 9A ο Οtetv είχε όλες τις συχνότητες με κάθετη πόλωση, άρα οποιοδήποτε άλλο κανάλι έβλεπες είτε στον ίδιο δορυφόρο είτε στον Astra 19.2 σε οριζόντια πόλωση, θα είχες πρόβλημα.

Στην παρούσα φάση ο otetv έχει 5 συχνότητες με οριζόντια πόλωση και μία με κάθετη, την 11843, τα οποία μπορείς να τα δεις εδώ. Οπότε:
1. Αν βλέπεις κανάλι που είναι στην 11843, δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή σε κανάλι άλλης συχνότητας
2. Αν κάνεις εγγραφή σε κανάλι της 11843 δεν μπορείς να βλέπεις κανάλι άλλης συχνότητας
3. Αν κάνεις εγγραφή σε κανάλι των υπόλοιπων 5 συχνοτήτων, δεν μπορείς να βλέπεις κανάλι της 11843.