Απάντηση: Re: Απάντηση: Πάλι foobar
Μα αυτό ακριβώς πάω να αποφύγω,να ψάχνει το λειτουργικό μνήμη στον σκληρό,οπότε την αποκλείω κι ησυχάζω.
Υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς extra μνήμη σε κάποια εφαρμογή, επειδή όμως θα έχει εξαντληθεί όλη η φυσική μνήμη
(με απενεργοποιημένη την εικονική μνήμη) είναι πιθανό να κρασάρει το πρόγραμμα.
Ταλαιπωρείς το μηχάνημα (σίγουρα) , για κάποια (πιθανά) πλεονεκτήματα που δεν τα έχουμε βρει ακόμα

Μου έχει τύχει δηλαδή κι είχα προβλήματα ...δεν το λέω έτσι.[
*]
Άποψη μου είναι να μην μπλέκουμε ειδικά όταν δεν ξέρουμε γιατί, που, και πότε το χρειαζόμαστε.
Δεν είναι πάντα σωστό , σε οποιαδήποτε σύστημα (ειδικά στα windows 7 οπου σχετικά δεν υπάρχουν προβλήματα
με τη διαχείριση μνήμης) , να πειράζουμε το pagefile. Συνήθως πρόκειται περί *τεχνολογικής* καυχησιολογίας ...
Και θα πω για τρίτη φορά πως αυτό δεν αφορά τον ήχο,αλλά όλη τη λειτουργία του υπολογιστή.
Αυτό εννοείται.
Το αν ακούσει κάποιος διαφορές αμφίβολο,πάντως αυτό που δεν θα ακούει είναι το ενοχλητικό κρκρκρκρκ που κάνει ο δίσκος όταν το λειτουργικό γράφει και σβήνει δημιουργώντας το pagefile (εκτός κι έχει προβλέψει ηχομονωμένο κουτί).
Mε τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, η εφαρμογή, το αρχείο θα το διαβάσει από το σκληρό. Οπότε αυτό «το ενοχλητικό κρκρκρκρκρκρ» που λες, αν έχεις πρόβλημα δεν το γλυτώνεις.
Τώρα για την φόρτωση των κομματιών στη RAM.To εισήγαγε σαν τακτική το Jriver,η εξήγηση τους ήταν η ταχύτητα της φυσικής μνήμης έναντι της ταχύτητας εγγραφής-ανάγνωσης και μετάδοσης του σκληρού (προφανές),η αποφυγή εισαγωγής μηχανικών θορύβων απ' την λειτουργία των δίσκων (αμφίβολο),κλπ.
Πάλι από το σκληρό θα διαβάσεις το αρχείο.
Xρησιμοποίησε και το "verify file integrity" να δεις αν έχεις πρόβλημα.
Αν και από οτι έχω καταλάβει μιλάς για καινούργιο και δυνατό σύστημα.
Δεν νομίζω να σου χρειάζεται.
η μείωση του Jitter (άγνωστο)
Τι σχέση έχει τώρα το jitter με όλα αυτά που λέμε;
Εδώ μιλάμε για υπολογιστές και διαχείριση μνήμης.
Το Jitter είναι θέμα σημάτων (του dac βασικά).
[
*] Κάτι τέτοια κάνουμε στα PC και στέλνουμε τον audiophile κόσμο στα MAC
Υ.Γ. Mην παρεξηγηθώ , δεν μιλάω ποτέ κατηγορητικά.
Ότι προτείνω, συνήθως το λέω για να μην κάνουμε τη ζωή μας τσάμπα πιο δύσκολη.