Πάλι SONY ή μήπως PANASONIC PX70??

Καλά κάνεις... Η τσέπη είναι δική σου και εσύ αποφασίζεις

Το να κρίνεις όμως άλλες συσκευές και ονόματα μόνο από τις εμπειρίες που έχεις δεν είναι σωστό. Κανείς δεν αμφισβητεί οτι η Sony είναι πρωτοπόρος σε πολλές τεχνολογίες (η τηλεόραση είναι μια από αυτές) αλλά καλό είναι να μην γενικεύουμε και να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.. Δεν ξέρω τι δοκίμασες από φωτογραφική μηχανή και σε απογοήτευσε αλλά μην έχεις την ψευδαίσθηση οτι η Sony μπορεί να τα βάλει (προς το παρόν) με τα θηρία του χώρου της φωτογραφίας (περισσότερα αν θες στην σχετική κατηγορία)

Για να μην παρεξηγούμαστε αυτά στα λέει κάποιος που επίσης έχει αρκετά προϊόντα Sony στο σπίτι του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν την θεωρώ οτι είναι παντού καλή... γιατί απλά δεν είναι :grandpa:

Για να γυρίσουμε στο θέμα μας η Panasonic που σου προτείνουν τα παιδιά είναι εξαιρετική.. όπως και η Samsung που σου πρότεινε ο Γιάννης (Rivers).
Νομίζω οτι για την χρήση που θέλεις καμμια LCD (στην χαμηλή κατηγορία τιμής) δεν θα σου δώσει τέτοια εικόνα :firstprize:

Καλά κάνεις... Η τσέπη είναι δική σου και εσύ αποφασίζεις

Το να κρίνεις όμως άλλες συσκευές και ονόματα μόνο από τις εμπειρίες που έχεις δεν είναι σωστό. Κανείς δεν αμφισβητεί οτι η Sony είναι πρωτοπόρος σε πολλές τεχνολογίες (η τηλεόραση είναι μια από αυτές) αλλά καλό είναι να μην γενικεύουμε και να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.. Δεν ξέρω τι δοκίμασες από φωτογραφική μηχανή και σε απογοήτευσε αλλά μην έχεις την ψευδαίσθηση οτι η Sony μπορεί να τα βάλει (προς το παρόν) με τα θηρία του χώρου της φωτογραφίας (περισσότερα αν θες στην σχετική κατηγορία)

Για να μην παρεξηγούμαστε αυτά στα λέει κάποιος που επίσης έχει αρκετά προϊόντα Sony στο σπίτι του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν την θεωρώ οτι είναι παντού καλή... γιατί απλά δεν είναι :grandpa:

Για να γυρίσουμε στο θέμα μας η Panasonic που σου προτείνουν τα παιδιά είναι εξαιρετική.. όπως και η Samsung που σου πρότεινε ο Γιάννης (Rivers).
Νομίζω οτι για την χρήση που θέλεις καμμια LCD (στην χαμηλή κατηγορία τιμής) δεν θα σου δώσει τέτοια εικόνα :firstprize:

Φυσικα και δεν θεωρω οτι η SONY ειναι παντου καλη. Και το οτι καποτε ηταν πρωτοπορος στην τεχνολογια, μικρη σημασια εχει πλεον, αφου η τεχνολογια σημερα αντιγραφεται για πλακα...Δε σου κρυβω οτι παλιοτερα, ημουν και αρκετα φανατικος με τη SONY, τωρα το εχω ξεπερασει.
Παρολα αυτα, ολα τα ηλεκτρονικα (μικρα και μεγαλα) πρεπει πρωτα απο ολα να σου κανουν "κλικ" στο ματι, και να γουσταρεις που τα πηρες. Γιατι στις επιδοσεις τους, ποσο μεγαλες διαφορες μπορει να εχουν??

Αυτο το "κλικ" λοιπον μου το κανουν τα SONY, γιατι μου παει η αισθητικη τους. Δεν προσπαθησα να πεισω κανεναν, απλως ρωταω αν αφου εχω ηδη καλη εμπειρια απο SONY τηλεορασεις, θα ειναι ρισκο να δοκιμασω κατι αλλο που φαινεται καλη περιπτωση.

Επισης, ψωνιζω απο συγκεκριμενο SONY CENTER και πετυχαινω αρκετα καλες τιμες, πολυ κατω απο τους Κωτσοβολους.

Απάντηση: Re: Πάλι SONY ή μήπως PANASONIC PX70??

Γλυφαδα Ι. μεταξα που ειναι κοντα και το Ασκληπιειο
Βοηθειες απο LGηδακιδες δεκτες .
Μοντιφιαρισμενα τηλεκοντρολ απαγορευοντε , μονο μαμα.:flipout::flipout:

να και ο διαιτητης :flipout::flipout:

Attachments

• ΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓŽΒ±ΓŽΒΉΓβ€žΓŽΒ·Γβ€žΓŽΒ·Γβ€š.jpg
    ΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓŽΒ±ΓŽΒΉΓβ€žΓŽΒ·Γβ€žΓŽΒ·Γβ€š.jpg
    16.8 KB · Views: 12
SONY?
η εταιρεια που εφτιαξε αυτον τοον τενεκε

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...1&productId=8198552921665153951&storeId=10151

μην κανεις το λαθος που καναμε εμεις..design? ανυπαρκτο, εικονα? χαλια

:antlers:

Tι σχέση έχει το hi-end μοντέλο της Sony με αυτά που ζητάει ο φίλος ? Προφανώς εάν δίνει τόσα χρήματα τότε δεν τίθεται θέμα...

Εκτός εαν την θεωρείς φτηνή...

Tι σχέση έχει το hi-end μοντέλο της Sony με αυτά που ζητάει ο φίλος ? Προφανώς εάν δίνει τόσα χρήματα τότε δεν τίθεται θέμα...

Εκτός εαν την θεωρείς φτηνή...

το post μου αναφερονταν μονο στην αποψη του περι σχεδιασμου.συμφωνω μαζι του οτι απο design οι sony ειναι ξεχωριστες
το κορυφαιο μοντελο της sony ειναι πιο ομορφο απο τα κορυφαια μοντελα ολων των αλλων εταιριων
απο εκει και περα στο θεμα φτηνης lcd-plasma και εγω την panasonic θα επαιρνα σημερα

το post μου αναφερονταν μονο στην αποψη του περι σχεδιασμου.συμφωνω μαζι του οτι απο design οι sony ειναι ξεχωριστες
το κορυφαιο μοντελο της sony ειναι πιο ομορφο απο τα κορυφαια μοντελα ολων των αλλων εταιριων
απο εκει και περα στο θεμα φτηνης lcd-plasma και εγω την panasonic θα επαιρνα σημερα

Πες τα αρχηγε .................θα τους ξεσκισουμε το bitrate:flipout:που τολμησαν να σηκωσουν κεφαλι .

Εμ, αυτο ειναι το προβλημα μου κι εμενα.

Δεν θελω απαραιτητα φτηνη, δηλαδη φτανω και μεχρι τα 1700 της W3000.
Απλως με τρωει αυτη η Panasonic γιατι ειναι καλη λεει και επισης για τη χρηση που τη θελω μου κανει (ΝΟΒΑ και καμια ταινια δηλαδη). Απλως φοβαμαι μην την πατησω, γιατι οπως προανεφερα την εχω πατησει στο παρελθον...

Εμ, αυτο ειναι το προβλημα μου κι εμενα.

Δεν θελω απαραιτητα φτηνη, δηλαδη φτανω και μεχρι τα 1700 της W3000.
Απλως με τρωει αυτη η Panasonic γιατι ειναι καλη λεει και επισης για τη χρηση που τη θελω μου κανει (ΝΟΒΑ και καμια ταινια δηλαδη). Απλως φοβαμαι μην την πατησω, γιατι οπως προανεφερα την εχω πατησει στο παρελθον...

Εκ πειρας σου λεω οτι αυτο που φοβασε συνηθως το παθαινεις καθοτι το " ελκει η ψυχολογια σου " .
Εμενα δεν μου στεριωσε ποτε εγγραφεας ( βιντεα και ρεκορντερ) και τα περισοτερα σαραβαλα sony ητανε .

παντως ο ορος "hi end'' που χρησιμοποιησε ο Γιωργος μου αρεσε πολυ...-bye-(μηπως εισαι και συ δικος μας?)
αλλα δεν ειμαι εγω ο αρχηγος..καποιος αλλος την εχει σε 52 ιντσες
βρειτε τον να μας οδηγησει..

η W ειναι αλλο πραγμα..αφου την φτανεις παρε αυτη
after all...its a sony!:flipout:

παντως ο ορος "hi end'' που χρησιμοποιησε ο Γιωργος μου αρεσε πολυ...-bye-(μηπως εισαι και συ δικος μας?)
αλλα δεν ειμαι εγω ο αρχηγος..καποιος αλλος την εχει σε 52 ιντσες
βρειτε τον να μας οδηγησει..

η W ειναι αλλο πραγμα..αφου την φτανεις παρε αυτη
after all...its a sony!:flipout:
Εγώ πάλι (έχοντας την W) θα σου πώ ότι είναι πολύ καλή αλλά πρέπει να την ταϊσεις και σωστά. Το τηλεοπτικό σήμα δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ παραπονιέμαι έντονα και δεν βλέπω τους πλασματάκηδες να κάνουν το ίδιο. Μήπως τελικά η πλάσμα να είναι η καλύτερη λύση για σένα? Αν μιλήσουμε βέβαια για DVD και BD, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Ο χωρος εχει διασταση 3.70 τοιχο-τοιχο. Αν βγαλεις την αποσταση τοιχος-κεφαλι και τηλεοραση-τοιχος, μενει γυρω στα 3 μετρα.
Νομιζω με 40-42'' θα ειμαι καλα και παραπανω θα ειναι υπερβολη. (το πολυ πολυ ξανααλλαζουμε...)

Στα 3 μετρα για DVD και HD εισαι πολυ καλα με 46". Μπορει να εχεις βεβαια ενα μικρο προβλημα με το σημα των Ελληνικων καναλιων αλλα εγω στην θεση σου θα το τολμουσα.

Απάντηση: Re: Πάλι SONY ή μήπως PANASONIC PX70??

Εγώ παραπονιέμαι έντονα και δεν βλέπω τους πλασματάκηδες να κάνουν το ίδιο.

με φωναξες κανεις?

ρε παιδια τηλεοραση θα παρουμε να μαζευτει η οικογενεια να δει την Μαρια και τον Λαζοπουλο(σχολια ειναι δεκτα) καλως η κακως και θα τους χαλασω το χατηρι?

και σε DVD δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλες υλοποιησεις.

υ.γ μπορει να ειμαστε και λιγοτερο γκρινιαρηδες:flipout:

Εγώ πάλι (έχοντας την W) θα σου πώ ότι είναι πολύ καλή αλλά πρέπει να την ταϊσεις και σωστά. Το τηλεοπτικό σήμα δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ παραπονιέμαι έντονα και δεν βλέπω τους πλασματάκηδες να κάνουν το ίδιο. Μήπως τελικά η πλάσμα να είναι η καλύτερη λύση για σένα? Αν μιλήσουμε βέβαια για DVD και BD, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Μπλουρεϊ και τετοια δεν ψηνομαι, μπορει αργοτερα.

Ειμαι περισσοτερο του ηχου, με την εικονα δεν το εχω το μικροβιο.

Βλεπω ΝΟΒΑ πολυ, και λογω των περιστασεων φετος δε με χαλαει να βλεπω τον Νταρκο και το Λου σε μεγαλο μεγεθος...

Τωρα αμα το DVD δεν παιζει και crystal clear θα το ξεπερασω. Απλως εχω τα ψυχολογικα μου με τα πραγματα που δεν ειναι SONY.

Πρόσφατα έκανα το μεγάλο βήμα από 29" CRT σε 42" Plasma. Η απόφαση έγινε μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο, κυρίως σε ξένα forums, όπου τα περισσότερα πρότειναν τις Plasma σε περίπτωση θέασης τηλεοπτικού σήματος.
Επειδή λοιπόν βρέθηκα στη θέση σου πριν από τρεις μήνες μπορώ να σου πω τους λόγους που επέλεξα Plasma (42PZ70) έναντι LCD. Κατ´αρχήν το βάθος του μαύρου είναι άπαιχτο στις plasma. Για να πετύχεις αντίστοιχο πρέπει να πας αρκετά πιο ψηλά σε τιμή σε μια LCD. Η εικόνα δείχνει πιο γλυκιά και ξεκούραστη (πάντα συγκρίνοντας στα ίδια λεφτά). Βέβαια το συγκεκριμένο μοντέλο είχε και άλλα καλά όπως True HD, 100hz και με αυτές τις προδιαγραφές ήταν και το φθηνότερο της αγοράς. Ήδη η τιμή του έχει πέσει στα 1650 ευρώ. Αρκετές θεάσεις που έκανα με τη σειρά W της Sony δε με ικανοποίησαν. Μόνο η σειρά Χ άξιζε πραγματικά, αλλά ξέφευγε σε τιμή. Και πάλι όμως αν ήταν να φτάσω στα λεφτά τις Χ3500 θα προτιμούσα την Κuro. Πραγματικά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
Αν πάλι επιμένεις για LCD θα σου πρότεινα να δεις τη Samsung 40Μ86 (μοντέλο που έχει ήδη αντικατασταθεί από την F86) και που απ' ότι διάβασα κάπου εδώ μέσα διατίθεται στο Μακρο προς 1300 ευρώ περίπου. Καλή λύση και φτηνή σε LCD είναι η LG 42LY95 (True HD και κάπου στα 1.400).
Αν έμενα στο χιλιάρικο, θα έπαιρνα την Panasonic. Για να μη παρεξηγηθώ, αυτή η τηλεόραση ήταν το πρώτο προιόν της Panasonic που αγόρασα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Πάντως μη σε τρομάζουν οι πολλές ίντσες. Η απόσταση θέασης στην περίπτωσή μου είναι 3-3,5 μέτρα και ήδη αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να είχα πάρει την 50άρα. Ειδικά όταν βλέπω DVD, αναζητώ αυτές τις 8 παραπάνω ίντσες.