ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ NOVA

panagosaek

New member
17 June 2010
41
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΚΑΡΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ RESET ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΜΜ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???????

Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο τμήμα υποστήριξης ????

με δουλευεις το πρωτο που εκανα ηταν αυτο.τους εστειλα και απο το site τους παραπονο.στο τηλ οι κοπελιτσα δεν ηξερε οθτε τι ειναι τα εμμ πρωτη φορα τα ακουσε.εγω δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο αν ξανακολλησει τι να σας πω και παπαριες.να λεγα οτι κανω sharing να πω καλα μου κανουν αλλα επειδη δεν εχω τον panasat να με πηδανε

Λες να σε δουλεύω ????

Που να ξέρει η κοπελίτσα από emm !!!!

Ζήτα τεχνικό για να μιλήσεις. Το "εγώ δεν μπορώ να σας κάνω τίποτα άλλο" μου φαίνεται λίγο περίεργο σαν απάντηση. Τα παιδιά σκίζουν από ευγένεια (αυτές είναι και οι οδηγίες τους) .

Και λίγο ηρεμία με τους χαρακτηρισμούς, δεν είναι και το τέλος του κόσμου...

υ.γ. Πολλοί συμφορουμίτες έχουν μη ιδιοκτησιακό δέκτη και εκτός από τις ημέρες που έκανε τις επιθέσεις στα emm η νοβα δεν είχαν άλλο πρόβλημα...

Τα ίδια κι εγώ σήμερα με version zeta & irdeto module ή cccam.
5' εικόνα, 40 λεπτά πάγωμα. Με τα πολλά μου είπαν πως θέλει αναβάθμιση η κάρτα μου και πρέπει να μπει σε panasat. Τους είπα ότι δε διαθέτω τέτοιο δέκτη και περιμένω να δω αν η κάρτα θα αναβαθμιστεί μέσα στο μωβ irdeto...

ΟΥΤΕ 4 ΕΧΩ ΟΥΤΕ 3 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΑΤΑΣΑΤ
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΩ

ΤΥΧΑΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ HD ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Απάντηση: Re: ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ NOVA

Για χαλαρωσε λιγο εσυ..... ο Eki_13 αλλο εννοει. Αλλα απο οτι καταλαβαμε τωρα, παλι μακαριες αρχισαν και με αρεσει απο την γοβα......:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ NOVA

Για χαλαρωσε λιγο εσυ..... ο Eki_13 αλλο εννοει. Αλλα απο οτι καταλαβαμε τωρα, παλι μακαριες αρχισαν και με αρεσει απο την γοβα......:flipout::flipout:

Καλώς τον..Τι να κάνει παλεύει και η γόβα,όπως εσύ με το jet ski με τα κύματα της Χαλκιδικής:flipout::flipout:

σε edision argus mini 2in1 ip,κλειδωνει μονο οταν ξεκινα το εκπαιδευτικο προγραμμα στο novacinema3(reset τον δεκτη για να ξαναπαιξει) και εαν το αφησω ανοιχτο σε κανα boomerng ή καποιο αλλο εκτος του mega&mgm που δεν εχει προβλημα οση ωρα και να μεινει εκει.
σε edision trojan-περιεργως-δεν κλεινει ουτε οταν ξεκινα η εκπαιδευση,αλλα και σε οποιο καναλι και να το αφησω χωρις να κλεισει καθολου ο δεκτης,παλι δεν κλειδωνει/κολλαει.
γενικοτερα δεν προσεξα καποια αλλαγη τελευταια.

εγω ενα dreambox 500 εχω αυτο που ξερω ειναι οτι δουλευε και τωρα δεν δουλευει.αν θελουν να πιασουν αυτους που μοιραζουν ας τους πιασουν γιατι ομως βασανιζουν εμενα.με εχουν πρηξει οτι θελει αναβαθμιση το μηχανημα οταν δουλευε το ιδιο μηχανημα ηταν και οταν χαλασε την πρωτη φορα και το εφτιαξαν το ιδιο μηχανημα ηταν.αυτο που με ενοχλει ειναι οτι οταν τους παιρνεις τηλεφωνο σου λενε παντα τα ιδια που τους εχουν γραψει γιατι ειναι ασχετοι τηλεφωνητες.μια φορα με πηρε καποιος που φαινοταν σχετικος και το εφτιαξε.αφου τους στελνω mail και ζηταω να μιλησω με τον ιδιο αλλα δεν ξερω το ονομα του.και μη μου πει κανεις οτι η nova βγαζει τις καρτες για το δικο της μηχανημα.ειμαι παλιος συνδρομητης οταν καηκε ο panasat πηρα δρεαμβοχ δουλευευ τελεια μου στειλανε την καινουρια καρτα πηρα τηλ να την ενεργοποιησω τους ειπα οτι εχω δρεαμβοχ κανενα προβλημα μου απαντησαν.και τωρα μου λενε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ωραια συμπεριφορα εταιριας

εγω ενα dreambox 500 εχω αυτο που ξερω ειναι οτι δουλευε και τωρα δεν δουλευει.αν θελουν να πιασουν αυτους που μοιραζουν ας τους πιασουν γιατι ομως βασανιζουν εμενα.με εχουν πρηξει οτι θελει αναβαθμιση το μηχανημα οταν δουλευε το ιδιο μηχανημα ηταν και οταν χαλασε την πρωτη φορα και το εφτιαξαν το ιδιο μηχανημα ηταν.αυτο που με ενοχλει ειναι οτι οταν τους παιρνεις τηλεφωνο σου λενε παντα τα ιδια που τους εχουν γραψει γιατι ειναι ασχετοι τηλεφωνητες.μια φορα με πηρε καποιος που φαινοταν σχετικος και το εφτιαξε.αφου τους στελνω mail και ζηταω να μιλησω με τον ιδιο αλλα δεν ξερω το ονομα του.και μη μου πει κανεις οτι η nova βγαζει τις καρτες για το δικο της μηχανημα.ειμαι παλιος συνδρομητης οταν καηκε ο panasat πηρα δρεαμβοχ δουλευευ τελεια μου στειλανε την καινουρια καρτα πηρα τηλ να την ενεργοποιησω τους ειπα οτι εχω δρεαμβοχ κανενα προβλημα μου απαντησαν.και τωρα μου λενε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ωραια συμπεριφορα εταιριας

Δεν νομίζω να σε βοηθήσω ιδιαίτερα, αλλά οι δικοί μου DM500 δουλεύουν κανονικά. Η μόνη διαφορά που είδα, ήταν ότι είχαν πολύ λιγότερα ΕΜΜ από το προηγούμενο διάστημα που μας είχαν πνίξει κανονικά.
Ίσως να μας πάρουν με τη σειρά πάλι, ίσως όμως να έχεις τοπικό πρόβλημα. Κάνε τα αυτονόητα ξανά (επανεκίνηση καμ κτλ) ποτέ δεν ξέρεις. Δοκίμασε λίγο και τα MEGA / MGM. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιάνει στον edision που έχω παρόμοιο πρόβλημα.

φιλε αυτο που παρατηρω σημερα ειναι οτι οποτε αλλαζω καναλι παιρνει 5-10-15 emm οταν το αφηνω σε ενα καναλι ασχετα το καναλι δεν παιρνει τιποτα.οσο κανω ζαπινκ παιρνει το εχω φτασει χειροκινητα στα 400 emm αλλα δεν δουλευει σωστα 400 επαιρνε σε ενα λεπτο μονο του οχι χειροκινητα.εσενα ρε μεγαλε ποσα παιρνει??? μπορεις να μου πεις τι εννοεις πολυ λιγοτερα

Re: Απάντηση: ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ NOVA

ΡΕ ΣΟΥΖΑΚΙΑ πλακα μου κανεις το ειπα και η κοπελιτσα μου ειπε τι ειναι αυτο?????????????????????
ρε τηλεφωνητριες ειναι οι κοπελες στα τηλεφωνα δεν ειναι ηλεκτρονικοι εδω νομιζε οτι ειμαι τοσο χαζος που βαζω αναποδα την καρτα στο μηχανημα

Δεν νομίζω να σε βοηθήσω ιδιαίτερα, αλλά οι δικοί μου DM500 δουλεύουν κανονικά. Η μόνη διαφορά που είδα, ήταν ότι είχαν πολύ λιγότερα ΕΜΜ από το προηγούμενο διάστημα που μας είχαν πνίξει κανονικά.
Ίσως να μας πάρουν με τη σειρά πάλι, ίσως όμως να έχεις τοπικό πρόβλημα. Κάνε τα αυτονόητα ξανά (επανεκίνηση καμ κτλ) ποτέ δεν ξέρεις. Δοκίμασε λίγο και τα MEGA / MGM. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιάνει στον edision που έχω παρόμοιο πρόβλημα.
φιλε αυτο που παρατηρω σημερα ειναι οτι οποτε αλλαζω καναλι παιρνει 5-10-15 emm οταν το αφηνω σε ενα καναλι ασχετα το καναλι δεν παιρνει τιποτα.οσο κανω ζαπινκ παιρνει το εχω φτασει χειροκινητα στα 400 emm αλλα δεν δουλευει σωστα 400 επαιρνε σε ενα λεπτο μονο του οχι χειροκινητα.εσενα ρε μεγαλε ποσα παιρνει??? μπορεις να μου πεις τι εννοεις πολυ λιγοτερα
user_online.gif

χαλαρωσε ρε φιλε.. αμα το πηγε απο 4 σε 3 η απο 3 σε 2 οπως διαβαζα ειναι λογικο να εχεισ προβλημα ακομα και με γρηγορο ζαπινγκ... ειπα εγω οτι μοιραζεις? τεσπα..

και το ξαναλεω ενα ριμαδι dreambox εχω ουτε 4 ουτε 3 ουτε 2 ενα σκτομηχανημα.τι με νοιαζει εμενα αν αυτοι κανανε τα 4-3 ή τα 3-2.επισης δεν καταλαβες οταν κανω ζαπινκ παιρνει κλειδια οταν το αφηνω σε ενα καναλι δεν παιρνει

και το ξαναλεω ενα ριμαδι dreambox εχω ουτε 4 ουτε 3 ουτε 2 ενα σκτομηχανημα.τι με νοιαζει εμενα αν αυτοι κανανε τα 4-3 ή τα 3-2.επισης δεν καταλαβες οταν κανω ζαπινκ παιρνει κλειδια οταν το αφηνω σε ενα καναλι δεν παιρνει

ε με το δικιο σου φωναζεις .. μαζι σου ειμαι οχι με την νοβα.. relax

ρε φιλε σορι αλλα εχω αγανακτησει.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι παιρνει κλειδια οταν αλλαζω καναλια και οταν το εχω σταθερο τιποτα.