ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ NOVA

Παίδες από προχθές το βράδυ άρχισε τα προβλήματα - μαύρη οθονη κλπ. (dreambox 800). Σήμερα το πρωί τους πηρα τελικά και βάλθηκαν να με πείσουν ότι θέλει αναβάθμιση ο δέκτης μου!!! Τέλος πάντων, όπως φάνηκε ειχε κλειδώσει η κάρτα - τέλος καλό όλα καλά, που λέει ο λόγος.
Μία ερώτηση όμως από άσχετο: τι είναι τα emm και τι σημαίνει το "πόσα" "κατεβάζει" και πως μπορώ να το δώ αυτό??? Το ρωτώ για να μπορεσω να ελέγξω τι διάολο συμβαίνει. (σημείωση: είμαι συνδρομητής εδώ και 10 χρόνια και δεν έχω μόνο μια τηλεόραση!).

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ 500 ΤΟΤΕ ΠΑΤΑ MENU - SETUP -SOFTCAM SETUP - CARDINFO ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ECM ΚΑΙ EMM ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΒΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ???????????????

Δυστυχώς δεν φαίνεται να έχουμε το ίδιο μενου - εχω το newmigma με cccam 2.1.4 - έψαξα γρήγορα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο με αυτό το softcam setup / cardinfo. Εναλλακτικός τρόπος?
Σχετικά με το πως το φτιάξανε - έστειλαν σήμα (μου είπαν) και μου ζήτησαν να βγάλω την κάρτα από τον δέκτη, να τον κάνω restart και να την ξαναβάλω!

το χειριστηριο σου δεν εχει κουμπι menu μετα setup μετα softcam setup meta cardinfo φιλε το εχουμε κανει restart τοσες φορες σημερα η κοπελιτσα μου ειπε να φυσιξω εκει που βαζω την καρτα ημαρτον δηλαδη

Δυστυχώς δεν φαίνεται να έχουμε το ίδιο μενου - εχω το newmigma με cccam 2.1.4 - έψαξα γρήγορα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο με αυτό το softcam setup / cardinfo. Εναλλακτικός τρόπος?

menu->information->cccam info

Παιδιά μου το ξανάκανε πάλι. Εκείνο που παρατήρησα όμως (μπορει και να ειναι άσχετο βέβαια) είναι το εξής: όταν κάνω restart, και ελέγξω την διαθέσιμη μνήμη έχω περίπου την μισή ελεύθερη. Μετά από λίγο όμως (καμιά ώρα ας πούμε) ο επανέλεγχος δείχνει ότι η μνήμη έχει σχεδόν γεμίσει. Δεν έχω δει αυτό στο παρελθόν. Είναι φυσιολογικό αυτό? μήπως κατεβάζει αυτά τα ecc & emm (sorry για την ασχετοσύνη) και για κάποιο λόγο, δεν μπορεί να τα διαχειριστεί / σβήσει / ανανεώσει και γιαυτό κολλάει η νόβα?

όταν κάνω restart, και ελέγξω την διαθέσιμη μνήμη έχω περίπου την μισή ελεύθερη. Μετά από λίγο όμως (καμιά ώρα ας πούμε) ο επανέλεγχος δείχνει ότι η μνήμη έχει σχεδόν γεμίσει. Δεν έχω δει αυτό στο παρελθόν. Είναι φυσιολογικό αυτό?

νομίζω σε όλους γίνεται αυτό

τα ecm και τα emm ειναι τα κλειδια που σου λεει η κυρια στο τηλεφωνο για αυτο σε ρωτησα ποσα παιρνεις γιατι θα ηξερα αμεσως να σου πω αν στο εφτιαξαν.παντως εμενα το προβλημα μου το εφτιαξαν τωρα παιρνω κανονικα κλειδια.μη ρωτησεις πως τα κλασικα εγιναν παλι ή ειναι τυχαιο ή αμα τους πρηξεις πολυ οπως εγω στο φτιαχνουν νωριτερα.καλο ειναι παντως να μπεις στην σελιδα της νοβα και απο τη σελιδα της επικοινωνιας να τους στειλεις ενα παραπονο.και την προηγουμενη φορα που χαλασε αυτο εκανα και αφου με πηραν τηλεφωνο εφτιαξε.βεβαια η κοπελα που με πηρε χτες ηταν πληρως ασχετη αφου μου ζητησε να φυσιξω εκει που βαζω την καρτα και μετα μου ειπε να την βαλω αναποδα μεσα μαλλον γιατι νομιζε οτι ειμαι τοσο βλακας που εβαζα την καρτα τοσο καιρο αναποδα και δεν δουλευε.τι να πεις ?????παντως ψαξε καλα τα menu να βρεις που σου γραφει για τα emm ψαξτο και στο google

εχω ενα humax HD με μωβ μοντουλ και με εχει τσακισει στο κολλημα χθες και σημερα σταματα και ξεκινα σε 1 δευτερολεπτο μηπως θελει να μας πει η Γοβα να παρουμε τους δικους τους δεκτες ?