Θυμάστε καθόλου τα παλία οικιακά μηχανήματα που είχατε ... ; Τα κρατάτε μετά απο τη αντικατάσταση τους απο κάτι καινούργιο ; Εγώ έχω κρατήσει απο παλία μονάχα 2 μηχανήματα... ένα Atari 2600, το οποίο πρέπει να είναι απο τα ποίο παλία τέτοια μηχανήματα στη Ελλάδα γιατί είναι με τους 6 διακόπτες στο μπροστά πάνελ ( έχει και διακόπτη για επιλογή ένχρωμης/μαυρόασπρης TV! :grandpa: ) και το είχε φέρει ενας θείος μου το 1979 η το '80 απο το εξωτερικό.
Επίσης έχω και ενα βίντεο AKAI 2 κεφαλών ( μοντέλο VS-112 ) το οποίο πρέπει να είναι η του '84, η του '85... και το οποίο φυσικά μετα απο τόσα χρόνια στη αποθήκη δεν λειτουργεί. Ενα ωραίο χαρακτηριστικό που είχε ηταν πως η θύρα που εμπενε η κασσέτα είναι απο διαφανές πλαστικό, με φωτάκι απο πάνω και καθρευτάκι απο πίσω. Ετσί οταν γύριζε η ταινία μεσα στη κασσέτα τη έβλεπες στο καθρεύτη απο πίσω :a0210:
Εσείς έχετε τέτοια παλία μηχανήματα κρατημένα ;
Επίσης έχω και ενα βίντεο AKAI 2 κεφαλών ( μοντέλο VS-112 ) το οποίο πρέπει να είναι η του '84, η του '85... και το οποίο φυσικά μετα απο τόσα χρόνια στη αποθήκη δεν λειτουργεί. Ενα ωραίο χαρακτηριστικό που είχε ηταν πως η θύρα που εμπενε η κασσέτα είναι απο διαφανές πλαστικό, με φωτάκι απο πάνω και καθρευτάκι απο πίσω. Ετσί οταν γύριζε η ταινία μεσα στη κασσέτα τη έβλεπες στο καθρεύτη απο πίσω :a0210:
Εσείς έχετε τέτοια παλία μηχανήματα κρατημένα ;
Last edited: