Παλιές ταινίες...που?

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,417
Bratislava
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια αλυσσίδα βιντεοκλαμπ ή ανεξαρτητο κατάστημα (Θεσσαλονίκης) που να έχει ποικιλία σε έργα των δεκαετιών 40-50-60 ?

Ψάχνω ειδικότερα τα λεγόμενα film noir αλλά πέρα από 4-5 βασικούς τίτλους δεν υπάρχει τίποτε αλλο...

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει και πάρα πολλές ταινίες του είδους. ¨όχι όμως και 4-5 . Αν θέλεις κάνε μου μια λίστα με αυτές που ψάχνεις και θα σου πω ποιες κυκλοφορούν με ελληνικούς υποτίτλους.

Ο κλέφτης της Βαγδάτης
Murder my sweet
Lady in the Lake
The brasher doubloon
Marlow
The long goodbye
Double Indemnity
The night of the Hunter
Το γεράκι της Μάλτας
Sunset Blvrd
Kiss me deadly
spirited away

αυτα για αρχή Κώστα, κοίταξα και στο 7 της γειτονιάς , αλλά ενώ τα είχε στο σαιτ σας, στο καταστημα... τζιφος.... τίποτα κάθε μαγαζί έχει τα ίδια ή όχι?

Αν κάποια στιγμή κατέβεις Αθήνα δοκίμασε στο Uncut στην Ομήρου. Δεν ξέρω αν θα βρείς αυτά που ζητάς αλλά έχει πάρα πολλές παλιές ταινίες.

Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα βρήκα τα παρακάτω κυκλοφόρησαν σε dvd στη χώρα μας .

THE LONG GOODBYE, (1973)
SUNSET BOULEVARD
KISS ME DEADLY (1955)
SPIRITED AWAY (2001)

Όχι δεν έχουν όλα τα καταστήματα μας τους ίδιους τίτλους για τον απλούστατο λόγο ότι οι ταινίες δεν υπάρχουν stock στις εταιρίες . Για να καταλάβεις εγώ το καλοκαίρι πριν ανοίξω το μαγαζί έκατσα και έκανα μια λίστα με 1000 κλασικές και μη ταινίες που κυκλοφόρησαν σε dvd και βρήκα μόνο 70. Μπορείς όμως να πάς σε ένα κατάστημα και να σου τα φέρουν από άλλο που θα τα βρουν.

Μπάμπη δεν θέλω να τις αγοράσω... να τις νοικιάσω θέλω... εσύ τις έχεις δει αυτές? Από ότι ακούω σου αρέσουν τέτοιες ταινίες...

Guybrush, εδώ μερικοί στραβώνουν αν τους ζητήσεις να δουν στο pc αν υπάρχει κάποια ταινία... όχι να σου τη φέρουν για ενοικίαση απο άλλο μαγαζί...

Re: Απάντηση: Παλιές ταινίες...που?

Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα βρήκα τα παρακάτω κυκλοφόρησαν σε dvd στη χώρα μας .

THE LONG GOODBYE, (1973)
SUNSET BOULEVARD
KISS ME DEADLY (1955)
SPIRITED AWAY (2001)

. Για να καταλάβεις εγώ το καλοκαίρι πριν ανοίξω το μαγαζί έκατσα και έκανα μια λίστα με 1000 κλασικές και μη ταινίες που κυκλοφόρησαν σε dvd και βρήκα μόνο 70.

Δεν κάνεις μια λίστα με αυτές τις 70 που έχεις Κώστα... να μην ανεβαίνω Πανόραμα μεσημεριάτικα.... -bye-

Απάντηση: Re: Παλιές ταινίες...που?

Μπάμπη δεν θέλω να τις αγοράσω... να τις νοικιάσω θέλω... εσύ τις έχεις δει αυτές? Από ότι ακούω σου αρέσουν τέτοιες ταινίες...

Guybrush, εδώ μερικοί στραβώνουν αν τους ζητήσεις να δουν στο pc αν υπάρχει κάποια ταινία... όχι να σου τη φέρουν για ενοικίαση απο άλλο μαγαζί...

Ηλία sorry, δεν κατάλαβα... Νόμισα οτι τις θές για αγορά.
Έγώ έχω πάρει αρκετές από αυτές αλλά τις κρύβω...
icon10.gif
(Με κοροϊδεύουν οτι πήρα προβολέα για να βλέπω ασπρόμαυρες και μονοφωνικές).

Re: Απάντηση: Re: Παλιές ταινίες...που?

Ηλία sorry, δεν κατάλαβα... Νόμισα οτι τις θές για αγορά.
Έγώ έχω πάρει αρκετές από αυτές αλλά τις κρύβω...
icon10.gif
(Με κοροϊδεύουν οτι πήρα προβολέα για να βλέπω ασπρόμαυρες και μονοφωνικές).

Xμ... μήπως πρέπει να μιλίσουμε μέσω...πμ? (μη μας πάρει χαμπάρι και ο Ποτακίδης και η διαχείριση, αντίγραφα ασφαλείας έκανες?)

Κι εγώ ασπρόμαυρες βλέπω (ως επί το πλείστον) αλλά μου τη σπάει λίγο η πρασινίλα που έχω πάνω αριστερά στην οθόνη... στα έγχρωμα γμτ δεν φαίνεται πολύ, στα ασπρόμαυρα όμως κάνει μπαμ....

Και ποιοί κοροιδεύουν δηλαδή? :violent-smiley-030: Αυτοί που χτυπιούνται να βγάζει μαύρο ο προβολέας τους για να βλέπουν... εγχρωμα? :BDGBGDB55: Από θεωρία grayscale :AFADF0: και από πράξη.... colorspace ? :flipout:

Το ότι μέσα στην λίστα σου για ταινίες “Film Noir” δεν συμπεριέλαβες την «Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές», πιστεύω να οφείλεται στο ότι την έχεις ήδη.