Παλιό Laptop HP δώρο.

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
31,038
Αθήνα
Χαρίζω ένα Laptop HP OmniBook HE3 F2116W σε όποιο φίλο ενδιαφέρεται.
Πρίν λίγες μέρες το πήρα απο service στην αντιπροσωπεία αλλά εξακολουθεί να έχει κάποιο πρόβλημα, κάθε λίγο και λιγάκι σβύνει χωρίς να ξέρω το λόγο. Η οθόνη του είναι σε άψογη κατάσταση αλλά δεν έχω καμία διάθεση να ξανατρέχω στην αντιπροσωπεία.
Γι' αυτό το λόγο, κι επειδή μου την έχει δώσει, αντί να το πετάξω, όπως είπα και πιο πάνω, το χαρίζω σε όποιον νομίζει οτι μπορεί να το αξιοποιήσει.
Μοναδική υποχρέωση να το παραλάβει απο το σπίτι μου. (Μην με βέλετε να σας το φέρω κιόλας...:smile: )

Παντως αν το μετανοιώσει ο Κώστας ή ο n olympios θα το χρειαστώ κι εγώ, μια και με χαλσμένο εκτυπωτη, που πρεπει να αντικαταστησω , πρεπει να παρω και pc γιατι αυτο που χρησιμοποιω έχει μονο παραλληλες συνδεσεις και ολοι οι εκτυπωτες πλεον εχουν μονο usb... διπλα έξοδα δηλαδη...

n_olympios said:
Ηλία, αυτό που έχεις είναι laptop ή pc? Αν είναι το δεύτερο, μπορείς να πάρεις κάρτα επέκτασης usb.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613706
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569656

ειναι pc και ειχα δοκιμασει παλιοτερα μεσω καλωδιου από την παραλληλη με κατι μετασχηματιστες επανω αλλα δεν ειχε δουλεψει... νομιζω με αυτο που προτεινεις να λειτουργησει... πρεπει να το δω πλεον γιατι εχω μεινει ξεκρεμαστος και απο την αλλη δεν θελω να κανω και βιαστικες αγορες...

ελπιζω να κυκλοφορουν ακομα αυτες οι καρτες σε φυσικα καταστηματα , μη μπλεκω και με e αγορες...

σε ευχαριστω που μου το θυμισες

Ναι, τα ξέρω αυτά τα καλώδια/προσαρμογείς. Σπάνια δουλεύουν...

Μπάμπη, συγνώμη που σου κάναμε μαντάρα το θέμα...

Απάντηση: Re: Παλιό Laptop HP δώρο.

Panagiotis Manopoulos said:
Δε χαριζεις και εκεινον τον παλιοσοφτ προβολεα να παρεις κανενα της προκοπης.

ΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑ, για σου ρε Παναγωτη με τα ωραια σου :music-smiley-005:

Αντε καλη σεζον:ernaehrung004:

εγω ρε Μπαμπη για τον προβολεα σου ρε φιλε μα την Παναγια θα ρθω να τον ξεταβανιασω ο ιδιος

παντως μια κια σε αλλο θεμα αναφερθηκε, οντως παρα εινα soft ηθελα να στο πω και τοτε αλλα ντραπηκα 1η φορα στο σπιτι σου αλλα γι αυτο ειναι οι φιλοι και επιτελους θα παρεις και τον 8720 που ειναι πια μονοδρομος και κρυφο σου ονειρο

Ευχαριστώ πολύ δημόσια τον κ. Μπάμπη για το laptop
music-smiley-005.gif

Μπάμπης Κολέζας said:
Κωσταντίνε καλορίζικο. Πάλεψέτο κι ενημέρωσέ μας...

Δεν εχεις και ενα... VAIO???:flipout:

Αγγελος said:
Δεν εχεις και ενα... VAIO???:flipout:

Σε Γαύρο δεν το δίνω...:violent-smiley-030:
(Ώχ... τώρα που το σκέφτομαι ο Κωσταντίνος μένει Νίκαια και δεν τον ρώτησα τι ομάδα είναι...:bang: Λές; :eek: )

Μπάμπης Κολέζας said:
Σε Γαύρο δεν το δίνω...:violent-smiley-030:
(Ώχ... τώρα που το σκέφτομαι ο Κωσταντίνος μένει Νίκαια και δεν τον ρώτησα τι ομάδα είναι...:bang: Λές; :eek: )

ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!
c008.gif
c008.gif

Κων/νε περιμενουμε να δηλώσεις τα συλλογικά σου αισθηματα (χωρις φοβο και πάθος δεν σε διαγραφει μη φοβασαι!!)

Κωνσταντίνος Μπουρλιάσκος said:
Ευχαριστώ πολύ δημόσια τον κ. Μπάμπη για το laptop
music-smiley-005.gif

Ρε κερατα, εσυ το πηρες?
Ασχετο: "κοντευεις" να μπεις στο club? Καμια 15αρια μερες νομιζω σου μεινανε:ernaehrung004:

Ntinos1972 said:
Ρε κερατα, εσυ το πηρες?
Ασχετο: "κοντευεις" να μπεις στο club? Καμια 15αρια μερες νομιζω σου μεινανε:ernaehrung004:

:firstprize: ναι Ντίνο εγώ το ζήτησα για να δω αν "πιάνουν" ακόμα τα χέρια μου.

43 και μία μου μείνανε :damnyou:

btw ΑΕΚάρα είμαι