ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ !

Έχεις δίκαιο, από λάθος έστειλα το αρχικό πμ στο stauros αντί σε σένα :(. Σου έστειλα τώρα το ενημερωτικό πμ. Πάντως το δωμάτιό σου είναι κλεισμένο κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
 
Είμαστε ΟΚ σε όλα. Τα δωμάτια έχουν κλειστεί, εκκρεμούν μερικές προκαταβολές αλλά με συνεννόηση. Το ξενοδοχείο έχει δικό του site, δεν το είχα ποστάρει την πρώτη φορά γιατί δεν άνοιγε με firefox, αλλά σήμερα παρατήρησα ότι ανοίγει μια χαρά με ΙΕ.
http://www.margariti.com.gr
Μένει να ορίσουμε τα ραντεβού στα διόδια για να αναχωρίσουμε μαζί από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να κανονίσουμε και μεταξύ μας αν θα πάρουμε όλοι αυτοκίνητο κλπ.
Θα πρότεινα να βρεθούμε στα διόδια στις Αφίδνες 6 το απόγευμα.
Προσωπικά θα πάρω αυτοκίνητο και θα είμαι μόνος μου.
 
Καλό είναι επίσης όσοι έχουν ασυρμάτους να το πουν για να έχουμε ενδοεπικοινωνία στα αυτοκίνητα που θα ανέβουμε μαζί. Καλό είναι να δούμε επίσης αν θέλουμε να κάνουμε στάση στο δρόμο. Επίσης αν θυμάμαι καλά είναι πιο γρήγορα να βγούμε ερχόμενοι από Αθήνα στη δεύτερη είσοδο του Βόλου γιατί ναι μεν από την πρώτη είναι λίγο λιγότερα τα χιλιόμετρα, αλλά γίνονται σε επαρχειακό με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση, ενώ στην άλλη τα περισσότερα χιλιόμετρα γίνονται πιο γρήγορα στην εθνική.
 
Sorry παίδες που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά όπως είπα και στον Γιώργο πρόβλημα υγείας με κράτησε πίσω σας ζηλεύω καλά να περάσετε και περιμένουμε πολλές Φώτο φέτος δεν είναι η χρόνια μου με της διακοπές μόλις κανόνιζα να πάω κάπου πάντα κάτι σοβαρό θα συμβεί -bye--bye-
 
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα.
Εμείς χτες τα είπαμε λίγο με τον Κρυωνά και τους άλλους στην Τηλεοπτική.
Ο Κρυωνάς πρέπει να είναι καθ οδόν να σας συναντήσει.
Τα λέμε...