ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ !

οποτε θελετε λεφτα πειτε το απλα εγω θελω ενα τρικλινο με εξτρα κρεβατι και κυριακη θα φυγω αργα βραδακι

ελα εσυ και μην σε μέλλει παρε και τον ακατανομαστο μαζι ....

ο ορεινό Πήλιο (Μακρινίτσα, Πορταριά, Μηλιές) με πιθανη διαμονη στα Χανια για να εχουμε απλα σε μεγαλο ξενοδοχειο

σημερα αυριο θα ανεβει και το προγραμμα by George Kyriakarakos Travel
μιλαμε ειναι ο Θεος του Ταξιδιου

Last edited:
1ο βραδυ θα εχουμε και διαλεξη με θεμα την διακοπη του πειραματος στο Cern και τις επιπτωσεις του στο πεταλο του Μαλιακου με κυρια ομιλήτρια την Τατιανα (οχι Στεφανιδου)

Απάντηση: Re: ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ !

ο ορεινό Πήλιο (Μακρινίτσα, Πορταριά, Μηλιές) με πιθανη διαμονη στις Μηλιες για να εχουμε απλα σε μεγαλο ξενοδοχειο

σημερα αυριο θα ανεβει και το προγραμμα by George Kyriakarakos Travel
μιλαμε ειναι ο Θεος του Ταξιδιου

Υπάρχει τέτοιο ξενοδοχείο στις Μηλιές; Χλωμό το βλέπω...
Ψάξτε πρός Βυζίτσα μεριά, δίπλα είναι και θα βρείτε περισσότερες επιλογές...

Επίσης... Μακρινίτσα και Πορταριά δεν έχουν καμία σχέση με Μηλιές... Είναι εντελώς στο άλλο άκρο.
Άσε που δεν είναι Πήλιο. Άνω Βόλος έχει καταντήσει, εκέι πάνε τις γριές τα πούλμαν και νομίζουν οτι πήγαν Πήλιο.:p

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ !

Μπαμπη ,θα εισαι πανω τοτε να τα πουμε ?

Θα προσπαθήσω αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο.. Στις 30 του μηνός θα ξέρω.
icon11.gif

1ο βραδυ θα εχουμε και διαλεξη με θεμα την διακοπη του πειραματος στο Cern και τις επιπτωσεις του στο πεταλο του Μαλιακου με κυρια ομιλήτρια την Τατιανα (οχι Στεφανιδου)

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δεν παίζει τέτοιο σενάριο

μου φαίνεται θα φάω ξύλο

Εξηγούμαι μιά και καλή...

Πρότεινα τα Χάνια μόνο και μόνο στην περίπτωση δυσκολίας εύρεσης ΚΟΙΝΗΣ στέγης γιά όλους.
Άλλο να είστε όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχειο και άλλο οι μισοί εδώ και οι άλλοι μισοί εκεί.

Η Πορταριά είναι πολύ ωραίο μέρος αλλά πολύ μακρυά και απομονωμένο. Σίγουρα αξίζει μιά επίσκεψη γαιτί είναι υπέροχη και η διαδρομή αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβετε.
Τα Χάνια επίσης, κι αυτά απομονωμένα είναι, έχεις σχετικά εύκολη πρόσβαση μόνο πρός Βόλο.
Αν θέλετε μια συμβουλή σας λέω το εξής.
Ψάξτε να μείνετε κάπου στη Βυζίτσα στις Μηλιές ή στην Τσαγκαράδα. Το ωραιότερο κομμάτι του Πηλίου είναι το ανατολικό. Από εκεί θα έχετε σχετικά εύκολη πρόσβαση σε μέρη όπως Κισσός, Μυλοπόταμος, Αι-Γιάννης, Χορευτό, Νταμούχαρη (must) κλπ.
Επίσης, άν προλάβετε (που δεν θα προλάβετε) θα είστε κοντά και στο Νότιο Πήλιο και στα χωριά του Παγασητικού (Χόρτο, Μηλίνα κλπ.)

Last edited:
Re: Απάντηση: ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ !

Η Πορταριά είναι πολύ ωραίο μέρος αλλά πολύ μακρυά και απομονωμένο. Σίγουρα αξίζει μιά επίσκεψη γαιτί είναι υπέροχη και η διαδρομή αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβετε.
Τα Χάνια επίσης, κι αυτά απομονωμένα είναι, έχεις σχετικά εύκολη πρόσβαση μόνο πρός Βόλο.
Αν θέλετε μια συμβουλή σας λέω το εξής.
Ψάξτε να μείνετε κάπου στη Βυζίτσα στις Μηλιές ή στην Τσαγκαράδα. Το ωραιότερο κομμάτι του Πηλίου είναι το ανατολικό. Από εκεί θα έχετε σχετικά εύκολη πρόσβαση σε μέρη όπως Κισσός, Μυλοπόταμος, Αι-Γιάννης, Χορευτό, Νταμούχαρη (must) κλπ.
Επίσης, άν προλάβετε (που δεν θα προλάβετε) θα είστε κοντά και στο Νότιο Πήλιο και στα χωριά του Παγασητικού (Χόρτο, Μηλίνα κλπ.)

Είναι όμως πολύ πιο μακριά από το Βόλο η Τσαγκαράδα....ενώ η Πορταριά είναι μόνο 12 km......

Για το ξενοδοχείο το παλεύουμε ακόμα . Το που ακριβός θα είναι νομίζω πως είναι και το τελευταίο που θα πρέπει να μας απασχολεί καθώς αυτό θα λειτουργήσει σαν αφετηρία για της διαδρομές – εξορμήσεις μας. Δηλώστε εσείς συμμετοχή και θα το βολέψουμε . Το πολύ πολύ θα σπάσουμε σε δυο groupαν δεν χωράμε σ ένα ξενοδοχείο .
Για να χαθούμε αποκλείεται αφού θα έχουμε μαζί τα Στρατηγό .