Πάμε για 32" ή 37" γιατί έπεσε "παντόφλα"...

Re: Απάντηση: Πάμε για 32" ή 37" γιατί έπεσε "παντόφλα"...

Συγνωμη που το λεω αυτο αλλα αν δεν μπορεις να διαλεξεις ουτε τι τηλεοραση θα αγορασεις την πατησες.

Αυτο δεν ειναι σχεση αλλα αιχμαλωσια. Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο μια γυναικα που ειναι "control freak".

Κοιταξε να πατησεις ποδι πριν ειναι αργα αν και το καλυτερο θα ηταν να την "στειλεις" για να γλιτωσεις τα χειροτερα.

ΥΓ. Οχι δεν ειμαι φαλλοκρατης , απλως εχω μαθει να σεβομαι αυτες που με σεβονται.

συμφωνω απολυτα.
αν σου παρει τον αερα απο τωρα,τοτε θα ειναι πολυ δυσκολο αργοτερα να σηκωσεις κεφαλι.
απλως δωσε της να καταλαβει οτι για την αποστασης σας προτεινομενη διασταση ειναι αυτη των 46'' για να μην πω των 50''.
οποτε της κανεις και χαρη που θελεις να παρεις 40'' ή 42''.
εκτος αν παιζει τιποτε αλλο?

Περισσεύει κανενα δωμάτιο για dedicated χώρο μήπως;

Μπορείτε να σκεφτείτε και τη λύση του προβολέα, με κλειστή την οθόνη δεν φαίνεται τίποτα!!

Πάντως σοβαρά, μάλλον δεν είναι και πολύ ώριμη η σχέση σας για συγκατοίκηση αν δεν υποχωρεί σε κάτι τόσο απλό και ανώδυνο...

Με λύπη ανακοινώνω ότι η μάχη χάθηκε...Πάμε σε 37άρα...Οι πιέσεις ήταν ασφυκτικές, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το κοντινό πριβάλλον...Με τις υγείες μου!

εδω τι θελεις να πεις και συγνωμη που παιρνω το θαρρος να σε ρωτησω.
δηλαδη θα παρεις μια 37'' τηλεοραση γιατι καποιοι αλλοι θεωρουν οτι ειναι πολυ μεγαλη η τηλεοραση για το σπιτι σας?
μαλλον εχεις προβλημα.

H τακτική που έτυχε να εφαρμόσω σε τέτοια περίπτωση είναι: Πρώτα αγοράζεις, μετά ανακοινώνεις...
Σιγά μην πάρεις 50άρα μου έλεγε πριν 1,5 χρόνο, ώσπου μια μέρα την είδε στο σαλόνι. Τώρα της φαίνεται μικρή (3 μέτρα απόσταση)!
Τώρα πλέον έτσι κι αλλιώς δεν παίζει σάλιο για καμιά αγορά (μαζεύουμε για τα πρώτα μας γεννητούρια), οπότε είμαστε αγαπημένοι. :P

Last edited:
Νομιζω οτι δεν πρεπει να σκατε αλλο. Η ζωη ειναι γεματη απο λαθη. Απο αυτα μαθαινουμε. Απο αυτα θα μαθει κ ο φιλος spyrakos. Την αποφαση του την πηρε με τα δικα του κριτηρια που μονο εκεινος ξερει.
Ας προτεινει καποιος μια 37-αρα στο παιδι, στα λεφτα που θελει κ αργοτερα βλεπουμε.

Νομιζω οτι δεν πρεπει να σκατε αλλο. Η ζωη ειναι γεματη απο λαθη. Απο αυτα μαθαινουμε. Απο αυτα θα μαθει κ ο φιλος spyrakos. Την αποφαση του την πηρε με τα δικα του κριτηρια που μονο εκεινος ξερει.
Ας προτεινει καποιος μια 37-αρα στο παιδι, στα λεφτα που θελει κ αργοτερα βλεπουμε.

Αν και καθιστός (φαντάζομαι, ε?), ορθά μίλησες!

Τελικά ένας τραβηχτικός τίτλος μπορεί να γεμίσει σελίδες επί σελίδων, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Φαντάζομαι και ο φίλος που έκανε το ποστ, έκανε και την πλάκα του, και εμείς περάσαμε ένα καλό τεστ για την εξάρτησή μας από το να ποστάρουμε συνεχώς! ;)

Επαναλαμβάνω, οι 37άρες τα έχουν φάει τα ψωμιά τους, χωρίς να εξασφαλίζουν το ζουμί μιας 50άρας ή την τσαχπινιά μιας 26άρας...
Ως γνωστόν, "ανήλικες" τηλεοράσεις πια δε βγαίνουν!

Το παραπήρατε σοβαρά, παιδιά. Ίσως ήμουν κ εγώ λίγο υπερβολικός. Πάντως, ευχαριστώ για τη βοήθεια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καταλήγω στην lv4500.

Έχω και εγώ ένα φίλο αζορ, που στην αρχή υποχωρούσε στα απλά και τώρα η γυναίκα τον έχει σκάσει.
Η σχέση πρέπει να στηρίζεται στην αμοιβαιότητα και στο διάλογο τωρα αν την εχεουν καλό μάθει σπίτι, συγνώμη που θα γίνω κυνικός αλλά στην ουσία για μια τρύπα δεν είναι ανάγκη να καταπιέσεις την μοναδική σου ζωή.

Απλώς πάρε την μεγαλύτερη.Με την lg θα έχεις κακή κίνηση αλλά και μεγάλη ανομοιομορφία.Δες κάποια samsung ccfl lcd εάν βρεις.
Posted via Mobile Device

Πως και άλλαξε γνώμη;
Μπράβο!
Ποιο μοντέλο;
Καλοριζικη και καλοθέατη

Κωτσόβολος, είδε το μέγεθος της TV από την απόσταση θέασης που θα έχουμε... and the rest is history! Θα πάω σε κάποιο value for money μοντέλο, για U30 με βλέπω, δε νομίζω να με παίρνει για παραπάνω...