ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Ελα μου ντε... δε θυμαμαι... Μηπως ηταν απο το κατσαριδακι?

Αποκλείεται, γιατί δεν το έχω δει. Το λένε πάντως γύρω από κυκλικό τραπέζι και επειδή έχει σκηνή εστιατορίου το εν λόγω έργο, αυτό μου ήρθε κατευθείαν...

Ποιο να είναι;;; Κανένας σινεφίλ ρε παιδιά;

Το παρον θεμα εχει να κανει με την ενημερωση σας σχετικα με τις αλλαγες που γινονται στον server. Ας μην το γεμισουμε με ασχετα ποστ παρακαλω.

Καλημέρα..
τελικά πάμε γενικότερα αργά..
ίσως να γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις..
απλά αυτό που παρατήρησα είναι οτι απο διαφορετικές πόλεις έχω το ίδιο πρόβλημα..
αργεί πάρα πολύ να φορτώσει η σελίδα.

Φυσικά να ξεκαθαρίσω οτι το σχόλιο μου γίνεται έτσι ώστε να διορθωθεί τυχόν πρόβλημα και σε καμία περίπτωση για να δημιουργήσω πρόβλημα στον WebMaster Νίκο ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να μπορούμε εμείς τα υπόλοιπα παιδάκια:slapface: να "παίζουμε":BDGBGDB55: εδώ μέσα ανενόχλητα..

Επίσης ή τα μπανεράκια ή η νεα λειτουργια στα πριβε μηνυματα που γινεται το κουτακι πρασινο οταν εχεισ νεο μηνυμα, προκαλει σε ενα λαπ τοπ παλιο που εχω προβλημα στο ανοιγμα της σελιδας... μου βγαζει μηνυμα για ενημερωση του activeX και μετα κολλαει και πεταει ολη τη σελιδα εξω....

Aπλά επειδή σε μερικές σελίδες κλείνω το παραθυρο του activeX και οι σελίδες δουλεύουν ενώ τη δικιά μας την εκλεινε ολόκληρη και ζητούσε αναφορά στην microsoft... θα το κοιταξω...

Νίκο δεν ξέρω -φυσικά- τι έκανες αλλά το avclub αυτήν την στιγμή .........ΠΕΤΑΕΙ!!!!:BDGBDGB53:

Τα σέβη μου στον Webmaster!!!:SFGSFGSF: :worshippy: :grinning-smiley-043

Υπομονή ρε σείς, ξέρει ο Νίκος τι πρέπει να γίνει.

Δεν εχει να κανει με υπομονη...ρε συ....δεν παραπονεθηκε κανεις.....

κουβεντα κανουμε και ανταλασσουμε αποψεις

Re: Απάντηση: ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Δεν είναι κανείς ανυπόμονος Σίμο.
Απλή αναφορά κάνουν για μεγάλη καθυστέρηση η οποία υπάρχει και σήμερα.

Μετά το κράξιμο έβγαλες τον Σαλπιγγίδη ε?-bye-

Κι εχθες και σημερα , ειναι απελπιστικα αργα τα πραγματα ..........

Γενικά είναι αργά...αλλά νομίζω ότι σήμερα ο server δεν την παλεύει άλλο!! :p

(πχ 4secs μονο το query για να γυρίζει τα new messages!!!)