ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Δεν γνωρίζω τι φταίει, διαπιστωνω κι εγώ μεγάλη καθυστέρηση από την δουλειά με τον ΙΕ6, αλλά και σπίτι τις τελευταίες μέρες με Mozila τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλύτερα.

..κι απο 'δω (Εμιράτα) μια από τα ίδια τις τελευταίες ημέρες.
Πολύ αργή σύνδεση, πολλά time-out με firefox κ.ο.κ.

Θα ήθελα να πω, οτι δεν πρέπει να γκρινιάζουμε ούτε να έχουμε απαιτήσεις για κάτι που μας παρέχεται οικειοθελώς και δωρεάν. Απλα, πιστεύω οτι πρέπει να δίνουμε το feedback προς ενημέρωση της διαχείρισης .

Κι εγώ θέλω να πώ οτι βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας. Μόνοι μας.
Τόσες μέρες είπα να μην μιλήσω αλλά τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Κάποιες στιγμές δουλεύει σχετικά καλά αλλά τις περισσότερες είναι τραγικά αργό.... Εκνευριστικά αργό σε σημείο που να μην έχω καμία όρεξη να μπώ στο forum, όχι να γράψω που γι αυτό θα πρέπει να είσαι τέρας υπομονής, αλλά ούτε καν να σερφάρω.
Κι αφού αυτό συμβαίνει σ' εμένα, έναν εξαρτημένο με αυτό το forum, φαντάζομαι τι θα συμβαίνει με τους απλούς επισκέπτες.
Άποψή μου είναι οτι δεν μπορούμε πλέον να αξαρτώμαστε από providers και servers στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Θα πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα και μάλιστα άμμεσα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.

τι να πω εγω που ειμαι στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου και επισης το forum σέρνεται απελπιστικα και οι ταχυτητες εδω ειναι ο ορισμος της σφαιρας....
απο την αλλη ομως οι οικονομικες δυνατοτητες μας προς το παρόν δεν μας δινουν την δυνατοτητα να κανουμε κατι
ομως συντομα θα λυθουν δια παντος τα οποια προβληματα με της ταχυτητες

Απάντηση: Re: ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ομως συντομα θα λυθουν δια παντος τα οποια προβληματα με της ταχυτητες

Μη λες μεγαλα λογια, στον κοσμο που ζουμε το δια παντος δεν υπαρχει....-bye-

Θα ήθελα να πω, οτι δεν πρέπει να γκρινιάζουμε ούτε να έχουμε απαιτήσεις για κάτι που μας παρέχεται οικειοθελώς και δωρεάν. Απλα, πιστεύω οτι πρέπει να δίνουμε το feedback προς ενημέρωση της διαχείρισης .

Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ αν θεωρείς τις αναφορές σαν γκρίνια,αλλά και γκρίνια να είναι,ο Μπάμπης παρακάτω,εξηγεί σαφέστατα τους λόγους.
Όποιος αγαπάει πραγματικά το AVCLUB,ΠΡΕΠΕΙ να γκρινιάζει για τη σωστή λειτουργία του.
Larry,για τα οικονομικά προβλήματα που αναφέρεις,με συγχωρείς,αλλά κλείνουμε σε λίγο ένα χρόνο περιμένοντας την ίδρυση του Σωματείου,όπου μέσα από αυτό ο καθείς θα κληθεί να συμβάλλει και οικονομικά για τη λειτουργία του AVCLUB.
Δεν είναι ντροπή να ζητηθεί από τα μέλη ακόμη και σήμερα που δεν έχει ιδρυθεί το Σωματείο,η οικονομική τους βοήθεια και πρώτος εγώ δηλώνω πρόθυμος για κάτι τέτοιο στα πλαίσια πάντα του εφικτού για την τσέπη μου.

.....απο την αλλη ομως οι οικονομικες δυνατοτητες μας προς το παρόν δεν μας δινουν την δυνατοτητα να κανουμε κατι .....

Προσωπικά σας διαβεβαιώ ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαληφθούν όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον μεγάλο όγκο δεδομένων, εφαρμόζοντας πλέον λύσεις επαγγελματικού hosting no matter cost για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα όλοι μας.

Οικονομικά προβλήματα ουδέποτε υπήρχαν ούτε πρόκειται να υπάρξουν.

Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή.

ναι ρε κουλαρετε.....ειναι σαν το παλιο καιρο που τα αγορια κανανε ουρα και περιμενανε να μπουνε στο "σπιτι" της γειτονιας.....

Υπηρχε μια αναμονη...κανα καλαμπουρι απ'εξω...αλλα στο τελος ολοι ηταν ευχαριστημενοι....

Η αναμονη μεγαλωνει την ευχαριστηση......

(δεν ειρωνευομαι ρε )

Nαθαναήλ άμα είναι να περιμένω 50 λεπτά για να απαντήσω στην ατάκα σου και άλλα 50 για να μού ξανααπαντήσεις εσύ καλύτερα να πάμε να δούμε ταινία τού Τεό.:flipout: :flipout: :flipout:
Μάς έφαγε το ...μπουσούλημα εδώ και μέρες.Ευτυχώς χτές πρόλαβα και πανηγύρισα για την Μίλαν.-bye- -bye-

Σήμερα ήταν ό,τι χειρότερο από καταβολής φόρουμ ( ή από τότε που μπήκα εγώ ) . Δεν θυμάμαι άλλη φορά να περιμένω τόση ώρα να ανοίξει σελίδα ( δυο τσιγάρα έκανα )

Re: Απάντηση: ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Σήμερα ήταν ό,τι χειρότερο από καταβολής φόρουμ ( ή από τότε που μπήκα εγώ ) . Δεν θυμάμαι άλλη φορά να περιμένω τόση ώρα να ανοίξει σελίδα ( δυο τσιγάρα έκανα )

Υπερβολικός είσαι...Εμένα ανοίγει πριν σβήσω το πρώτο... Εσύ πως γίνεται να έκανες 2 τσιγάρα ?

Και μέχρι να φάω, είχα ήδη μπει στο επόμενο thread...

Άρχισε κάπως να στρώνει η κατάσταση...
(σημειωτέον πως μέχρι να ανοίξει η σελίς... χτύπησα δύο γύρους, μία πατάτες, τυροκαυτερή και μία μαλαματίνα!)
Σοβαρά...

Σε επικοινωνια που ειχα σήμερα με φιλο μου στην Αθήνα εκτος φορουμ πληροφορηθηκα οτι το ιδιο προβλημα συμβαινει και σε αλλους σερβερ.
Δεν γνωριζω αν αληθευει και τι πραγματικα συμβαινει, αλλα αυτη τη στιγμη το τεχνικο τμημα προσπαθει να δωσει λυση, οποτε πητε και καμμια καλή κουβεντα γιαυτους που τρεχουν για να κανουμε ολοι το χομπυ μας.Υπομονη !