Παμε παλι, επιλογή HD δεκτη μεχρι 300 ευρω

islandero

Established Member
27 August 2007
248
Μιας που σημερα ο γερος πια commander οπως και ο νεοτερος pace λιγο καιρο πριν παρεδωσαν πνευμα ειμαι στην αναζητηση καινουριου δεκτη με maximum τα 300 ευρω.
Το κακο ειναι οτι εχουμε μεινει χωρις δεκτη στο σαλονι και εχουν αρχισει οι γκρινιες απο τους υπολοιπους.

Εγω τι ζηταω,
-Καλη ποιοτητα εικονας τοσο στα SD οσο και στα HD.
-Σωστο διαβασμα της γνησιας καρτας Αβον
-PVR (στην usb θυρα)
-Εthernet και να μπορει να δουλεψει ως client σε οικιακο δικτυο μοιρασματος.
-Γενικα σταθερη λειτουργια χωρις κολληματα, επανεκκινησεις κτλ.

Απο λιγο που εχω διαβασει μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε ο Azbox HD Elite.
Ειμαι ετοιμος να τον "χτυπησω" αλλα ακουω και καμια αλλη γνωμη.
Στο μοιρασμα θα δουλεψει?

"Ο βιαστικος"

Πραγματικά στην κατηγορία τιμής που θέτεις δεν θα είχα να σου προτείνω κάτι καλύτερο από το τον Azbox Elite.
Παρουσιάζει σταθερή λειτουργία χωρίς κολλήματα, μπορεί να λειτουργήσει ως client τόσο με το Mgcamd όσο και με το Cccam, έχει πλέον καλή εικόνα στα SD κανάλια και πολύ καλή στα HD, βλέπει feeds σε 4:2:2, λειτουργεί αρκετά καλά ως media player με DTS Downmix και ελλ. υπότιτλους, παίζει μεταξύ άλλων divx - MKV και βλέπει δίσκους NTFS (read only)
ΟΜΩΣ, θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη ότι δεν τα καταφέρνει (ακόμα) καλά στον τομέα PVR και ειδικά στις προγραμματιζόμενες εγγραφές και για να διαβάσει σωστά την κάρτα της Νοβα απαιτεί μοντούλα Irdeto.
Ανάλογα με τις προτεραιότητες σου αποφασίζεις.

Ευχαριστω Αλεξ για την απαντηση σου. Τωρα για το pvr δεν καιγομαι κ τοσο πολυ και για την νοβα εχω μια μοντουλα irdeto. Το ενσωματωμενο card reader δεν την διαβαζει καθολου? θα φτιαξει αυτο σε καποια επομενη αναβαθμιση αραγε?
Το οτι βλεπει feeds σε 4:2:2 με χαροποιησε πολυ!
Αυριο μαλλον το παραγγελνω. Θα το παρω απο Online μαγαζι.
Καποια προταση? εστω και σε pm.
Το εχω βρει 289 ευρω σε γνωστο μαγαζι αλλα αν υπαρχει καπου αλλου φθηνοτερο ακομα καλυτερα.

Ξεφευγει λιγο κανα 50αρικο αλλα νομιζω αξιζει
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=ipbox+910
Παιζει και Enigma2. Δεν ξερω αν η καρτα που εχεις ειναι τελευταια φουρνια και αν την διαβαζει σωστα το card reader & newcs αλλα εχει και 2 CI.
To λογισμικο του ειναι πλεον ωριμο και ειναι linux (με τα υπερ του και τα κατα του).

καλησπερα, ειμαι νεος στα δορυφορικα και θελω να αγορασω εναν δεκτη οικονομικο με HD που να υποστηριζει cccam.
Πιστευετε οτι ειναι απαρετητο να παιρνει gemini?
Ποια ειναι η γνωμη σας? Ευχαριστω