ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΟΓΗ TV 32'-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

misa1

New member
27 March 2011
4
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα και χρόνια πολλά!!:shakehands:

Το forum προτείνεται από το my bike.gr στο οποίο είμαι μέλος.
Είμαι 39χρ. από Θεσ/νίκη. Μιας και είστε γνώστες, θα ήθελα μια βοήθεια για την αγορά καινούργιας tv.
Οι 32' είναι περιορισμός από το έπιπλο και αποφάσισα να μην πάω παραπάνω.

Το χρηματικό ποσό στα 400ευρό.

Η χρήση τα πάντα όλα, όμως εκεί που την απολαμβάνουμε περισσότερο, είναι οι ταινείες και τα ντοκυμαντέρ(φύση).

Θέλω να είναι ευέλικτη, δηλ. συνδεσιμότητα για dlna(αν το λέω σωστά), σύνδεση pc,i-phone(δεν είμαι ψώνιο, απλά για την συνδεσιμότητα το αναφέρω), mini-stereo..
Μου αρέσει πολύ η καθαρή(ρεαλιστικά-όχι κορεσμένα χρώματα) εικόνα, δίκην blue ray ασ'πούμε. Αυτό το αναφέρω για το αν θα είναι full hd, ή όχι. Νομίζω σαν tv δεν έχει αξία το full, αλλά σ'ένα blue ray όμως;

Παίζει κάτι σε ips panel(κάτι έχει το plasio-panasonic) αξίζει, ή να πάω σε led; Βασικά έχω κολλήσει με αυτή(panasonic)- https://www.skroutz.gr/products/com...12?compare=441057,444666,292568,444678,448750 ο mediaplayer για ενσωματωμένος αξίζει;

ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! Δύο χρόνια λένε σε πολλά, αλλά μόλις περάσει έρχεται το πένθος και μην είδατε τον Παναή!!

Τέλος με την παλιά CRT τί γίνεται, δηλ υπάρχει καμιά πολιτική απόσυρσης κ.α;
Συγνώμη για τα ορθά-κοφτά λόγια,αλλά προηγουμένως κράσαρε ο γκοτζίλας

Αν η απόσταση θέασής σου είναι δύο μέτρα ή περισσότερο, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποια θα επιλέξεις καθώς δύσκολα θα δεις διαφορές στην εικόνα. Μέχρι τα 400 ευρώ η καλύτερη επιλογή είναι η Samsung EH6030. Κάνε και εσύ μια βόλτα όμως να δεις και άλλες από κοντά και να αποφασίσεις.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Τελικά Panasonic TXL32E5E. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Συγκριτικά με το Monitor HP w2408h(αναγκαστικά με dvi-vga, το hdmi το χρησιμοποίησα στη tv).
Η ταινία είναι full hd και οι φωτογραφίες τραβηγμένες με pentax optio p70(auto mode)

imgp0061g.jpg

imgp0060p.jpg

imgp0023hy.jpg

imgp0057ci.jpg

Απορία: άν παρατηρήσετε τα πρόσωπα αριστερά, σε σχέση με δεξιά(στην κάτω φωτό) έχουν μια κίτρινη χροιά(μερικές φορές τα δείχνει σαν να έχει ένα κίτρινο φίλτρο μπροστά με προτίμηση στο δέρμα, αλλά μόνο σε σήμα tv.) Στο ERT HD πρόλαβα λίγο και είδα τον πύργο του downton............superb!!

imgp0017x.jpg

Αντίθεση: 42 (max60)
Φωτεινότητα: 0 (+-30)
Οξύτητα: 5 max 10
Ισορροπία χρώματος: Κανονική(εχμ! εντάξει δεν είναι και eizo)
Ζωντανό χρώμα: ναι
Λειτουργία ecο: οι φωτό είναι με, τώρα το έβγαλα.
P-NR: Αυτόματα.

Από ήχο δεν πείραξα κάτι εκτός από απόσταση ηχείου-τοίχου>30cm, αυτόματο έλεγχο έντασης:ναι.
Απορία 1. Η διαβάθμιση στη διόρθωση έντασης(κλίμακα +-6) τι νόημα έχει(π.χ ποσοστό διόρθωσης ήχου;).

Και μία για διάβασμα.....:grinning-smiley-043

imgp0067u.jpg