Pana TH-42PX7 την παρήγγειλα!

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
15,130
Αθήνα
Tnv παρήγγειλα σήμερα απο το θεσμικό Πλαίσιο (α'λα Τσοχατζόπουλος) και θα την έχω Πέμπτη με Παρασκευή, 999 μαζί με την πολυθρόνα.
Ελπίζω για τα λεφτά του το πλασματάκι να παίζει καλά - με ένα δικό μου DVD που τη δοκίμασα εκεί ήταν μιά χαρά.

Υ.Γ. Βασικά για την πολυθρόνα πήγαινα, αλλά αφού η Πανασονικ ήταν δώρο....δε βαριέσαι :flipout::flipout:

_________
Αη-Βασίλης

Tnv παρήγγειλα σήμερα απο το θεσμικό Πλαίσιο (α'λα Τσοχατζόπουλος) και θα την έχω Πέμπτη με Παρασκευή, 999 μαζί με την πολυθρόνα.
Ελπίζω για τα λεφτά του το πλασματάκι να παίζει καλά - με ένα δικό μου DVD που τη δοκίμασα εκεί ήταν μιά χαρά.

Υ.Γ. Βασικά για την πολυθρόνα πήγαινα, αλλά αφού η Πανασονικ ήταν δώρο....δε βαριέσαι :flipout::flipout:

_________
Αη-Βασίλης

η πολυθρόνα ΜΑΜΑΕΙ...Θα πάθεις πλάκα με το πως ακούγεται!!!!

Ειδικά σε PS3 καταστάσεις με αγωνιστικά ή ακόμα καλύτερα με ADVENTURE THRILLER χάνεις το κεφάλι σου, λες και το ζόμπι αναπνέει απο πίσω σου !!!!!!!

Re: Απάντηση: Pana TH-42PX7 την παρήγγειλα!

Ευχαριστώ παιδιά.
Psixakia έχεις την Πανυ; Αν ναι είσαι ευχαριστημένος;

Την έχω και είναι ΤΕΛΕΙΑ....θα τολμήσω να πω σε μερικούς εδώ μέσα ότι ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PX70 ...... ελπίζω να με λυπηθείτε και να μην με κάνετε banned απο το forum for ever and ever !!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pana TH-42PX7 την παρήγγειλα!

Την έχω και είναι ΤΕΛΕΙΑ....θα τολμήσω να πω σε μερικούς εδώ μέσα ότι ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PX70 ...... ελπίζω να με λυπηθείτε και να μην με κάνετε banned απο το forum for ever and ever !!!!

Τέλεια; Thanx!!