panasat 1100 πρωτη μερα τα επαιξε!!!!!!!μπλοκαρε!

poios

Established Member
31 October 2007
103
χαρουμενος σημερα που ηρθε ο τεχνικος να μου κανει εγκατασταση νοβα...το μεσημερι παιδια.....ολα καλα....παω τωρα το απογευμα αργα να δω νοβα,ειδα οτι ειχε ενσωματωμενα παιχνιδια μεσα,σκακι ποδοσφαιρακι της πλακας επαιξα...πατησα εξοδο και κολλησε !!!!!!!

μου εβγαζε μηνυμα " αναζητηση προγραμματος συχνοτητα 118000 μΗΖ πχ

ολο αυτο εβγαζε.....ουτε εδειχνε καναλια τιποτα φυσικα...κολλησε!!

πηρα στη νοβα,τι να βγαλω το καλωδιο που ερχεται απο το κατοπρο πισω ομοαξωνικο τι απο το ρευμα το μηχανημα...να βγαλω τη καρτα....ρεσετ απο το μηχανημα να πατησω.....ξανα σαρωση...ολα εμεναν στο 0 0 0 0 στη αναζητηση σαρωσης ..ουτε κλεινει φυσικα το μηχανημα ετσι το εχω εκτος πριζας ...

τωρα να δουμε..θα ξαναερθει τεχνικος......το κατοπρο καλα το ειδα που ανεβηκα στη ταρατσα,,,λετε να ξερυθμιστηκε κατι απο αυτο?

εγω πιστευω οτι εφαγε κολλημα το μηχανημα απλα. τιποτα αλλο. εσεις τι λετε? πρωτη μερα λειτουργιας ρε παιδια! ελεος! τοση γκαντεμια? παλι καλα που δεν εχει κανενα αγωνα......

Last edited:
μετα απο αυτο που επαθα σιγα μη ξαναπαιξω παιχνιδια του..δεκτη!

το εκανα και αυτο που λες.... μα σε μενα βρηκε να τυχει?

κολλησε στην εξοδο των παιχνιδιων ....

ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ...ασε που δεν πολυαξιζαν ετσι και αλλιως.....

Last edited:
Το κάνουν συνέχεια, δεν χρειάζεται 20 λεπτά εκτός ρεύματος, το βγάζει το ξαναβάζεις κάνει scan και σε 3 λεπτά είσαι εντάξει...

Κάνε αυτό που σου έγραψα στο pm και πες μου.

Αν δεν το έχω γράψει σωστά τότε μέσα στο manual έχει ακριβώς τις οδηγίες για το πως θα κάνεις reset τον δέκτη...

με ρεσετ ειναι αλλα δε κανει τιποτα παλι.....

τα εχω δοκιμασει ολα!

ειμαι περιεργος μαγκες,..οταν ξαναερθει τεχνικος να δω τι θα φταιει!

προφανως θα ξανακανει τεστ στο κατοπρο ρυθμισεις αν κα ιεγω δε πιστευω να φταιει αυτο.
ειναι θεμα μηχανηματος.

εκτος αν καποιος μου εκοψε το καλωδιο στη μεση της διαδρομης απο ταρατσα προς 1 οροφο..χαχα....λετε?

Last edited:
Φίλε, το πιθανότερο είναι να μην έχεις σήμα.

Δες ότι το βιδώνεις σωστά το καλώδιο στο lnb in (αν δεν κάνω λάθος).

Στην τελική ξαναφώναξέ τον γιατί κάτι μπορεί να ξεσυνδέθηκε / ξερυθμίστηκε στην εγκατάσταση.

εννοειται πως θα ξαναερθει τεχνικος τον καλεσα κτλπ.....απλα το συζηταω μαζι σας να μου φυγει ο πονος του τι επαθα πρωτη μερα!!!!!!!!!!!!!!!γκαντεμια! ευτυχως που δεν εχει κανενα αγωνα...να εβλεπα....χαχα.

Αρε nova με τις μηχανιματάρες σου....
Ωρίστε και θέλει και HD....

Συνήθως με το reset συνέρχεται ο αποκωδικοποιητής. Φίλε, ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη του προβλήματός σου.

Καλημέρα παιδιά,
είδα ευτυχώς ότι κάποιος είχε ανοίξει παρόμοιο θέμα και είπα να συνεχίσω εδώ.
Αντιμετωπίζω ένα αντίστοιχο πρόβλημα με την αναζήτηση συχνότητας (βασικά ο πατέρας μου στον οποίο έχω πάρει το start pack).
Δηλαδή ανά λίγο καιρό (μέρες ή μερικές εβδομάδες) ο δέκτης αρχίζει να μην συντονίζεται σε μερικά κανάλια βγάζοντας το μήνυμα για αναζήτηση συχνότητας και μόλις βγει από την πρίζα για μερικά λεπτά επανέρχεται βγάζοντας όλα τα κάναλια.
Αυτό είναι γενικό πρόβλημα του panasat ή έχω προβληματικό κομμάτι; Το θέμα είναι ότι βγάζοντάς τον από την πρίζα χάνεται και το μπουκέτο με τα κανάλια του start pack που έχω φτιάξει.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Αν είναι δυνατόν!!! Όλοι έλεγαν για το πόσο τραγικός είναι ο panasat αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ. Πρέπει να κοιτάξω αν στους όρους του συμβολαίου αναφέρει κάτι για αυτή του την ιδιαιτερότητα.
Λέω να πάρω και τηλέφωνο στη Nova για να τα ακούσουν λίγο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έτσι χάνονται τα προσωπικά μπουκέτα και επειδή ο πατέρας μου έχει το start pack πρέπει να πλοηγείται σε όλα τα κανάλια για να δει αυτά που έχει.
ΕΛΕΟΣ!!!!!

Eγω που ειχα τον 1110 ενα χρονο ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Πηγαινε τον στο κοντινοτερο καταστημα NOVA-Forthnet να σου δωσουν αλλον. Μαλλον μεταχειρισμενο-επισκευασμενο δηλαδη θα παρεις γιατι δεν κυκλοφορει πλεον.

Δεν είναι γενικό το πρόβλημα, μην τα πετάτε έτσι χωρίς να σκεφτείτε...

Αν ήταν γενικό το πρόβλημα θα έπαιρναν τηλέφωνο 350000 άτομα στο τηλ. κέντρο και θα το κλείναν το μαγαζί.

Πάντως μπορεί το θέμα να μην είναι γενικό αλλά υπάρχει. Θα μιλήσω με νοβα και θα ενημερώσω για τις εξελίξεις.