Panasat 3001 PVR

skyguard1

New member
16 December 2008
90
γεια σας,παιδια.
εαν γνωριζει καποιος τι τιμη εχει το full package για panasat 3001.επισης,τι γνωμη του καποιος για το αν θα κρατησει και αυτο το συστημα η θα το ισοπεδωσει η nova?

Απάντηση: panasat 3001 pvr

δηλαδηη μονο ο pace χρησιμοποιειται για την δουλεια που εκανε ο 3001?

δεν θελω να αγορασω!ενος φιλου μου να το ενεργοποιησω για να δωσω σε 3 opticum!

Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο κοστίζει το μήνα. Πάντως δεν είναι πάνω από δέκα ευρώ.Ας καλέσει ο φίλος σου το 18345 για σιγουριά.

δηλαδη μπορει να λειτουργησει την καρτα του για 3 opticum sharing!:a0210:

Ναι φυσικα μεχρι 3 μηχανηματα θα παιζουν κανονικα.
gab

Last edited by a moderator:

Για να δούμε δύο διαφορετικά κανάλια nova στον 3001 είναι απαραίτητη η κάθοδος τριών καλωδίων στο δέκτη ή αρκούν τα δύο;

Re: panasat 3001 pvr

αρκουν τα δυο...οπως κοιτας τον δεκτη απο πισω δεν συνδεεις το καλωδιο που ειναι τερμα δεξια...το οποιο ειναι για τις εγγραφες.δηλαδη βλεπεις κανονικα σε δυο τηλεορασεις απλα δεν μπορεις να κανεις εγγραφη.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Στο τηλεκοντρόλ του το μεσαίο πλήκτρο "ok" δε σε βγάζει στη λίστα καναλιών;

Αν θυμάμαι καλά νομίζω σε έβγαζε. Δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα γιατί εχω τους νέους.

Edit... Μήπως την εμφανίζεται με τα βελακια;

Last edited:
Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση στο τηλεκοντρόλ; Ούτε με τα βελάκια βγαίνει η λίστα καναλιών.

Σεραφειμ καλημερα. εβαλες pvr 3001;
Ενός φίλου είναι, Γιώργο, που έκανε επανασύνδεση μετά από αρκετούς μήνες.

Last edited:

Παιδια επειδή είστε γνώστες,μου έχει ξεμείνει ένας 3001 και είναι άχρηστος πια για νοβα.Παει για πέταμα?

Ναι! Πλέον η εταιρία παντρεύει τις κάρτες της είτε με τον 865 ή τον 831. Κατά την άποψη της, "κορυφαίοι", "απερίγραπτοι", "μοναδικοί" δέκτες του εμπορίου. Στην ουσία δεν κάνουν ούτε για βάση για να στεγνώσεις τραχανά.

Τον 3001 μπορείς να τον στείλεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών ή να τον δώσεις για ανακύκλωση, μπορεί να πάρεις κανά δεκάρικο.

Last edited by a moderator: