Panasat 3001 PVR

Re: panasat 3001 pvr

Ναι! Πλέον η εταιρία παντρεύει τις κάρτες της είτε με τον 865 ή τον 831. Κατά την άποψη της, "κορυφαίοι", "απερίγραπτοι", "μοναδικοί" δέκτες του εμπορίου. Στην ουσία δεν κάνουν ούτε για βάση για να στεγνώσεις τραχανά.

Τον 3001 μπορείς να τον στείλεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών ή να τον δώσεις για ανακύκλωση, μπορεί να πάρεις κανά δεκάρικο.

Καμία άλλη χρησιμότητα πέρα απο ανταλακτικά έχει? μου έμεινε και μένα ενας 3001 μετά απο την αλλαγή απτη νοβα.

Στην ουσία δεν κάνουν ούτε για βάση για να στεγνώσεις τραχανά.

Ο τραχανάς στεγνώνει πάνω σε νάυλον, κατάχαμα στο μπαλκόνι, ούτε σε τραπέζια ούτε σε δέκτες...:music-smiley-005:

Εχει μεινει κανεις με 3001; Το feed ακομα υπαρχει για το ondemand?

Ο σκληρος δισκος, ποσα GB ειναι?

ειναι 250 GB σημερα τον εβγαλα απο τον δεκτη και προσπαθω να τον δει ο υπολογιστης... το ψαχνω με τα jumper

O 3001 παίζει μια χαρά ακόμα και έχει όλες τις λειτουργίες του.

Για προηγούμενους φίλους που ρώτησαν, η ποιότητα εικόνας δεν έχει εμφανή διαφορά (στα SD εννοείται) από τους ψηφιακούς δέκτες, αρκεί βέβαια να τον σετάρει κάποιος σωστά (RGB).

Τα κανάλια βγαίνουν όλα με το δεξί ή το αριστερό βελάκι δίπλα στο OK.

Ο δίσκος είναι AV και νομίζω ότι παίζει σε PC. Είναι πάντως P-ATA.

Γεγονός παραμένει ότι είναι στα τελευταία του από πλευράς υποστήριξης και μέσα στο μήνα υποχρεώνομαι να τον αλλάξω. Κρίμα, γιατί τον είχα βολευτεί πολύ, από τις πιο τίμιες και αξιόπιστες συσκευές που χρησιμοποίησα ποτέ. Οι Pace είναι πιο δύσχρηστοι για μένα, αφού δεν έχουν το "joystick" του 3001, και το μεγάλο μείον ότι δεν έχεις κοινόχρηστες εγγραφές. Όμως σαν hardware είναι άψογοι, δε ζεσταίνονται κλπ.

τελικα τον συνδεσα στο λαπτοπ με ενα κιτ που περιλαμβανει usb adapter και τροφοδοσια. τωρα κανω format. μου το ζητησαν τα windows με το που το ειδαν. το jumper του αλλαξα θεση και το εβαλα στο master. Επισης εσπασα ενα fix jumper που ειχε στην θεση j42 που οπως διαβασα για το μοντελο αυτο του δισκου ειναι για ρυθμιση του CLJ
Ο δισκος ειναι ide maxtor 6L250ORO 250 GB PATA 133

καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθειαααα.

λογο της ''αναβαθμισης'' που κανει η nova αναγκαζομαι να αλλαξω τον 3001 με εναν 865.
μπορει καποιος να μου πει εαν και πως μπορω να γραψω τις ηδη υπαρχουσες ταινίες σε DVD Ή σε άλλο μέσο...

Δημήτσης

Σε φίλο μου με το που του έκλεισαν την κάρτα, κλείδωσαν και οι εγγραφές του!
Οπότε όσο προλαβαίνεις!!
Ο φίλος μου χρησιμοποίησε ένα DVD recorder που είχε και από το scart του 3001, τις πέρασε εκεί...