πως θα το κανω αυτο το format! παταω το V+ και το tv αλλα απλα για λιγο παγώνει η οθόνη του δεκτη και ξανα dL...μοιπος αυτο το dL ειναι καποιο download??? γιατι στην τηλεόραση γραφει "επαναφορά προηγούμενης σάρωσης"
Ο 720 δεν υποστηρίζει αυτή την τεχνολογεία, δεν θα παντρευτή κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά ποιό πάνω.
Λοιπόν έβαλα την κάρτα στον 720 και με αρκετό κόπο είναι η αλήθεια κατάφερα να ξεκινήσω το όλο σύστημα μετά από καμιά 6-7ετία. Όμως αφού κατέβασα τα μπουκέτα μου έβγαλε αμέσως Ε16 μη ενεργοποιημένη κάρτα, που σημαίνει ότι όταν ο δέκτης μας δε δέχεται την "αναβάθμιση" απενεργοποιούν την κάρτα πλήρως μέχρι να μπει σε δικό τους δέκτη. Περίμενα κανά 10λεπτο αλλά δεν έρχονταν τα κλειδιά, οπότε τους πήρα να την ενεργοποιήσουν εκ νέου. Τώρα την έχω στο 720 μπας και κατεβάσει το ρημάδι και τελειώνουμε. Ουσιαστικά δηλαδή περιμένω την σκληρή υποβάθμιση της κάρτας. Τουλάχιστον ελπίζω να είμαι ακόμα ανύπαντρος... Αυτά. Όταν την βάλω άυριο στον Mvision θα ενημερώσω. Πάντως τόσα χρόνια με μη ιδιοκτησιακούς πρώτη φορά γίνονται αυτά, δεν ξέρω τι κάνουνε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.