Panasat IRD 720i - dL προβλημα!

πως θα το κανω αυτο το format! παταω το V+ και το tv αλλα απλα για λιγο παγώνει η οθόνη του δεκτη και ξανα dL...μοιπος αυτο το dL ειναι καποιο download??? γιατι στην τηλεόραση γραφει "επαναφορά προηγούμενης σάρωσης"

Βρηκα λυση!!! αλλα αυτο δεν παει να πει πως ολα διορθώθηκαν! Πατησα standby,p+,p-, standby με την σειρα και εγραψε (td). Τελικα το dL σημαινει πως κανει αναβαθμιση! αλλα εγω ποτε δεν του ειπα να κανει!!! :-p τωρα αυτο που κανει ειναι να αναβει το κιτρινο φωτακι και να γραφει (t)...και στην τηλεοραση ειναι στην σελιδα "σαρωση δορυφορου" και λεει "επαναφορα προηγουμενης σαρωσης!" μεχρι εδω καλα παμε!!! αρα, δεν ειναι dead το μηχάνημα!

ΟΥΦ!!! τελικα το εφτιαξα!!! στο τελευταιο μου post δινω την λυση στο προβλημα!!!
Ευχαριστω απαντες για την βοηθεια! και τις απαντησεις στο Post!!!

Απάντηση: Re: Panasat IRD 720i - dL προβλημα!

Ο 720 δεν υποστηρίζει αυτή την τεχνολογεία, δεν θα παντρευτή κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά ποιό πάνω.

Λοιπόν έβαλα την κάρτα στον 720 και με αρκετό κόπο είναι η αλήθεια κατάφερα να ξεκινήσω το όλο σύστημα μετά από καμιά 6-7ετία. Όμως αφού κατέβασα τα μπουκέτα μου έβγαλε αμέσως Ε16 μη ενεργοποιημένη κάρτα, που σημαίνει ότι όταν ο δέκτης μας δε δέχεται την "αναβάθμιση" απενεργοποιούν την κάρτα πλήρως μέχρι να μπει σε δικό τους δέκτη. Περίμενα κανά 10λεπτο αλλά δεν έρχονταν τα κλειδιά, οπότε τους πήρα να την ενεργοποιήσουν εκ νέου. Τώρα την έχω στο 720 μπας και κατεβάσει το ρημάδι και τελειώνουμε. Ουσιαστικά δηλαδή περιμένω την σκληρή υποβάθμιση της κάρτας. Τουλάχιστον ελπίζω να είμαι ακόμα ανύπαντρος... Αυτά. Όταν την βάλω άυριο στον Mvision θα ενημερώσω. Πάντως τόσα χρόνια με μη ιδιοκτησιακούς πρώτη φορά γίνονται αυτά, δεν ξέρω τι κάνουνε...

Απάντηση: Re: Panasat IRD 720i - dL προβλημα!

Λοιπόν έβαλα την κάρτα στον 720 και με αρκετό κόπο είναι η αλήθεια κατάφερα να ξεκινήσω το όλο σύστημα μετά από καμιά 6-7ετία. Όμως αφού κατέβασα τα μπουκέτα μου έβγαλε αμέσως Ε16 μη ενεργοποιημένη κάρτα, που σημαίνει ότι όταν ο δέκτης μας δε δέχεται την "αναβάθμιση" απενεργοποιούν την κάρτα πλήρως μέχρι να μπει σε δικό τους δέκτη. Περίμενα κανά 10λεπτο αλλά δεν έρχονταν τα κλειδιά, οπότε τους πήρα να την ενεργοποιήσουν εκ νέου. Τώρα την έχω στο 720 μπας και κατεβάσει το ρημάδι και τελειώνουμε. Ουσιαστικά δηλαδή περιμένω την σκληρή υποβάθμιση της κάρτας. Τουλάχιστον ελπίζω να είμαι ακόμα ανύπαντρος... Αυτά. Όταν την βάλω άυριο στον Mvision θα ενημερώσω. Πάντως τόσα χρόνια με μη ιδιοκτησιακούς πρώτη φορά γίνονται αυτά, δεν ξέρω τι κάνουνε...

Την δουλεια τους! ;)

Δεν υπαρχει φοβος, η καρτα σου θα δουλεψει στον m-vision.

I have a panasat ird 720i receiver, and it's locked. I don't remember the code number. Do you remember the default code? Please help me...

Last edited by a moderator: